Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Iniesta-val, Piqué-vel meg Alexis-sel mi van hogy nem kezdenek? Villa-t megértem, hogy nem játszhat 90 percetkristop írta:Valdes - Alves, Puyol, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Cesc - Pedro, Messi, Tello
iniesta, piqué, alexis, villa csak a padon
Azért a tavalyi első fordulónk viszonylag jóra sikeredettozsimiki írta:Hihetetlenül várom már a mai meccset.
Egy új éra kezdődhet, minden érdekel, kezdő, Tito, hangulat, minden...
De kellett már ez az idény kezdés
Szerintem gálával kezdünk, még ha nem is annyira jellemző az első fordulókban a magas fordulatszám tőlünk...
FORCA BARCAAA!!!
én nem tudom, de én személy szerint felvételről utálokmeccset nézni... mert már tudom az eredményt... persze vannak kivételek..blupatrik írta:De ebből most miért van ekkora felhajtás?Ha egyszerre is adnák,akkor a real meccs után nyilván az lenne az első,ennyit meg mindenki tud várni,főleg hogy szerintem nagyon sok barcás is megnézni a madridi rangadót.
Állítólag végül áttették másik időpontba, így mindkettőt tudják adni élőben.G.Gabe írta:néztem a szavazást: a realosok élénkebbek. Az ő szavazataik százzal nőttek, a mienk meg alig. Naneee........
Nem is a holnapi meccs a kérdéses, hanem a második forduló Barca meccse.G.Gabe írta:Nokérem!
Most mondta a sporttv riportere, hogy holnap a Barca-meccset közvetítik.
Továbbá, hogy Song jön, ez már hivatalos, bejelentették.
hát ismerve a helyet,foglalni kell előtte helyet,biztos ami biztos. én úgy még sose mentem,hogy nem foglaltam.San Andrés írta:Sziasztok!
Újonc vagyok itt a fórumon - egyébként már 18 éve Barca-szurkoló.
Kérdéseim: mit kell tudni a holnapi közös meccsnézésről a Paulaner Sörházban? Kell-e valami regisztráció? Kapunk-e kedvezményt az ottani fogyasztásra? Stb.
Kösz a választ: San Andrés / Jenei Balázs
Ha látsz olyan cikket a főoldalon, hogy "Szurkoljunk együtt...", akkor az adott cikkben mindig van kupon az adott meccshez. Azt kinyomtatod és azzal kapsz valamennyi kedvezményt. Én a holnapi meccshez nem láttam ilyet, csak a Szuperkupához...San Andrés írta:Sziasztok!
Kérdéseim: mit kell tudni a holnapi közös meccsnézésről a Paulaner Sörházban? Kell-e valami regisztráció? Kapunk-e kedvezményt az ottani fogyasztásra? Stb.
Ha jól tudom nem kell, csak jobb, ha le van foglalva az asztal, mert sokan szoktak lenni. Ki kell nyomtatni azt a kupont ami 10%-os kedvezményt ad.San Andrés írta:Sziasztok!
sajnos volt, hogy pont a kihagyott tizije miatt ment el a meccs. Az, hogy hébe-hóba kihagyja, az nem érdekelne, azon is csak bosszankodtam, és rohadtul fájt, hogy a cselszkij ellen kimaradt, de hát van ilyen, ugye. De az, hogy sorozatban hagyja ki őket.....Rabbid írta:Erre pontosan akkora esély van, minthogy mi kapjuk meg a '18as olimpiát. Egyszerűen ő az egyetlen ember aki versenyben van másokkal a góljai számát tekintve, és még mindig ő lövi a legtechnikásabban.G.Gabe írta:remélem az új idényben nem Messi fogja rúgni a tiziket. MEgint kihagyott egyet.
sajna 1200-zal le vagyunk még maradva, most néztem.razor1592 írta:
https://www.facebook.com/questions/10151105911432351/