lui1698 írta:1. Siófok
Akkora buli az a hely (főleg nekem, kb. rájöttem, hogy a legputribb helyen lakok az országban), hogy valami eszméletlen.
Nekem is sikerült oda eljutnom, de én annyira nem vagyok elájulva. Mármint tényleg kb. annyi élet van ott, mint bp-n, de ahogy néztem, a petőfi sétány 95%a olyan éttermek és koktélbárok összessége, ami finoman szólva is német pénztárcára van tervezve, az ilyen 3000 Ft-os Flirtről meg Palace-ról már nem is beszélve. Captain Morganban meg Renegadeben éjfélkor nem volt szinte ember. Palaceba sikerült bejutni csütörtökön egy habpartyba (hogy az mekkora állatság), de nekem nem tűnt olyan nagy bulinak. Ráadásul ott is tipikusan az a helyzet, hogy a fiú-lány arány durván 3 az 1hez, a jó nők meg már mind foglaltak. (Nem mondom, hogy olyan istentelenül rossz volt, mert jó zenék is voltak tképpen, de hogy én még egyszer 3k-t adjak ki ilyenért....)
Na mind1, azért hangulatos volt hajnal 4kor a habtól csatakosra ázva félmeztelenül mászkálni Siófokon. Útközben meg összefutottunk egy sráccal, akit a haverjai otthagytak, lemerült a telefonja és gyalog akart hazamenni Zamárdiba

Aztán felvilágosítottuk, hogy fél óra múlva megy a vonat, és végül elkísértük az állomásig.