Én is gratulálok mindenkinek, nem volt ez rossz forduló.
Kicsit meglepődtem a 3ik helyen, meg mikor S.Agüero is beírta és első helyre berakott már ott "megijedtem"

Abszolút just for fun vers, sőt nem is vers volt az enyém, mint a címe is mutatta

Jókedvű kis parolázás volt, de egyértelmű, hogy voltak sokkal művészibb alkotások, s ez a 3ik hely nem is értem hogy jött össze
Ezért írtam, hogy remélem azok kerülnek előtérbe (még ha paradox is ) akik ismét csak megpróbáltak valódi verset kreálni.Enyém aranyos volt, de közel sem vers, a helyezés nem tükrözi az erősséget

De gondolom megszántatok, rájöttetek az én versem, "csóri kapjon pár pontot ha az ő témája", de kösz
Pl megmondom őszintén csodálkozom, hogy a 13as versre alig érkezett szavazat, szerintem az egyik legjobb volt, sőt én elsőnek is tettem

No mindegy ez csak érdekességképp megemlítettem, még egyszer grat mindenkinek.
miihii ahogy Ali mondta, minél többen utálnak, azt jelenti annál jobb vagyok

De tényleg baromira utálhatsz, ha mindenkinek képes vagy mindig leírni normálisan a nevét, kivéve az enyémet

.Van ott egy
ALSÓ VONAL de megbocsájtom, betudható hogy öreg vagy már, nem látsz rendesen
Nyár meg így pont az évszak vége fele, jó téma, meglássuk mi sül ki belőle, igazából celebeknek jobban örültem volna, arra remek kis ötletem van, hogy fogom kivitelezni