Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A te barátnőd 6ig az egész társaságnak is megleszTocy írta:Húbaze, most még hazaviszem barátnőmet, utána írok valamit...6-ig meglesz.
Nálam is ugyanezBob_Marley írta:de igazából minden téma olyan, hogy "jah ez sima ügy"..aztán 2-3 nap aztán, hoppá "mit is kellene írni??? "
Én sem vagyok benne a 2 elküldött emberbenGame90 írta:Nyugtassatok meg, hogy még ti sem kezdtétek el a verseteket...![]()
Egyszerűen semmi ötletem nincs, hogy kezdjem el, stb. A nyárról most csak az izzadás jut az eszembe![]()
Meg vagy nyugtatva,én is csak motiválok,de elkezdenem még nem sikerült a hétenGame90 írta:Nyugtassatok meg, hogy még ti sem kezdtétek el a verseteket...![]()
Egyszerűen semmi ötletem nincs, hogy kezdjem el, stb.
A tiéd ötletes volt ezzel a rádiós témával meg a vicces szópárbajokkal közben,ezért nem voltam most nagyobb gondban az első hellyel.A többi helyezés már kicsit rágósabb volt,mert voltak ügyes munkák és ezeket igazságosan rangsorolni már kihívás volt.Bob_Marley írta:Én is gratulálok mindenkinek, nem volt ez rossz forduló.
Kicsit meglepődtem a 3ik helyen, meg mikor S.Agüero is beírta és első helyre berakott már ott "megijedtem"
Abszolút just for fun vers, sőt nem is vers volt az enyém, mint a címe is mutattaJókedvű kis parolázás volt, de egyértelmű, hogy voltak sokkal művészibb alkotások, s ez a 3ik hely nem is értem hogy jött össze
![]()
Ezért írtam, hogy remélem azok kerülnek előtérbe (még ha paradox is ) akik ismét csak megpróbáltak valódi verset kreálni.Enyém aranyos volt, de közel sem vers, a helyezés nem tükrözi az erősségetDe gondolom megszántatok, rájöttetek az én versem, "csóri kapjon pár pontot ha az ő témája", de kösz
Pl megmondom őszintén csodálkozom, hogy a 13as versre alig érkezett szavazat, szerintem az egyik legjobb volt, sőt én elsőnek is tettemNo mindegy ez csak érdekességképp megemlítettem, még egyszer grat mindenkinek.
miihii ahogy Ali mondta, minél többen utálnak, azt jelenti annál jobb vagyok
De tényleg baromira utálhatsz, ha mindenkinek képes vagy mindig leírni normálisan a nevét, kivéve az enyémet.Van ott egy ALSÓ VONAL de megbocsájtom, betudható hogy öreg vagy már, nem látsz rendesen
Nyár meg így pont az évszak vége fele, jó téma, meglássuk mi sül ki belőle, igazából celebeknek jobban örültem volna, arra remek kis ötletem van, hogy fogom kivitelezni
1. Bob Marley
13
5
3
4
11
2. Game90
1
5
8
3
9
3. Tocy
6
11
12
5
1
4. soadroli
1
5
8
13
11
5. miihii
1
3
2
8
11
6. Forcabarca8
5
8
11
13
1
7. Eazzy
1
5
10
12
11
8. El Fanático
5
3
4
6
1
9. VictorValdes19
11
3
1
5
8
10. Nori23
11
4
9
5
3
11. robertfcb
10
9
3
5
7
12. FtcSikiHun
5
4
3
13
11
13. messideco
5
2
3
11
12
PONTSZÁMOK:+1. sjd
7
3
5
11
2
Oké,akkor amint módodban áll,légyszíves mielőbb küldd el.Eazzy írta:Ne haragudjatok, de holnap estig vélhetően nem is fogom küldeni, mert ma is reggel 6 óta fenn vagyok, és dolgozok, és most huppantam le az ágyba aludni, csak gondoltam gyorsan beszólok, hogy mi a szitu. Ne haragudjatok