visca el barca írta:ZotyaFace írta:Nekünk meg a nagy bevásárlások után értelemszerűen,sehova nem kell sietnünk,bár a keretre,főleg a középpályára ráférne egy kis vérfrissités,főleg Xabi Alonso pihentetésére kéne valaki.(igen tudom,hogy Modric ezért jön,ha jön egyáltalán)
nem, nektek durva sok játékos kellene, mert nincs alternatívája ramosnak, pepének, alonsonak, özilnek, krisztinának, meg di marianak sem... tegnap már irtam, hogy csoda hogy tavaly ugyanaz a kezdő 11-et végigtot 60 meccset...
Nem hiszem,hogy olyan sok játékos kellene! Ezernyi lehetőségünk lehetne kiaknázni ezeket,példáúl Ramost visszalehetne tenni jobb szélre Arbeola helyett,és középre betenni Varane-t. Nem vagyok elájulva tőle,de valahol el kell kezdeni,be kell dobni a mélyvízbe,mert minek vettük meg,ha nem játszik csak egy idényben 5-6 meccset. Igazából minőségi cserénk sincsen,aki betudna szállni a meccsbe,hogyha nagyon nagy gáz van! És ahogy írták,fejben nagyon nem tudunk felnőni hozzátok,de úgy vélem,nem csak hozzátok,hanem akármelyik európai elitcsapat ellen megizzadunk.
Nekünk nincs húzóemberünk,(Ronaldot most ne vegyük ide,50-60 gól ide vagy oda)aki igazi vezér tud lenni a pályán,ez Zidane óta így van.