A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
tavaly nélküle sikerült a kilencet rátok verni, akkor vele sikerülhet a +10 is.visca el barca írta:annyira várjátok mint egy világmegváltó... lemerem fogadni ha megvezitek, egyből jönnek majd a +10 pontot verünk a barcára hsz-ek...
gratulálok az értelmes hsz-hez.Ha ez igaz, akkor kész. Azért reméljük, nem felejti el, ki is valójában. Mihez kezdenénk, ha Pepéből egyszerre csak egy ártatlan kis bárány lenne a pályán, aki még félre is áll, csak hogy ne kelljen szegény támadónak fájdalmat okozni.
Igen, ezt most már én is belátom. Velem előfordul az ilyesmi néha...REMY írta:Kurdt, így teljesen más. Így oké, de ahogy először fogalmaztál az igencsak félreérthető volt.

Belátom, rosszul, illetve pontatlanul fogalmaztam. A Barça kerete erősebb, nagyjából ennyit jelent, amit írtam. Azt már többször leírtam itt, hogy a Real megérdemelten lett bajnok.REMY írta: Ha jobbak vagytok miért nem tudtatok nyerni? 9 pont nem a véletlen műve. Jobbak voltunk. Ez egyértelmű. Nem értem miért kell álom világban élni.
Szerintem pedig számít, hogy ti az APOEL ellen játszottatok a negyeddöntőben, mi pedig a Milan ellen.REMY írta: Nevetséges BL sorsolás... és? Ugyan ott estünk ki mint ti, tehát annyira lényegtelen volt, hogy APOEL-t kapunk vagy Napolit.
Nem így értettem. Úgy értettem, hogy a Barça azon a meccsen szerintem a mutatott játék alapján súlyosabb verést érdemelt volna, holott szerintem a Real sem játszott jól...REMY írta: Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.
Nem láttam egyik hétvégi meccset sem. Meg sem említettem, mert nem abból indulok ki, egyszerűen csak bizakodok...REMY írta: Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.

Ha jobbak vagytok miért nem tudtatok nyerni? 9 pont nem a véletlen műve. Jobbak voltunk. Ez egyértelmű. Nem értem miért kell álom világban élni.kurdt írta: Azért lehetnek borúlátóak a madridisták, mert a Barcelona jobb csapat. Tavaly is jobb volt, de idegenben sokat botlottunk (ezt részben annak tudom be, hogy a szövetség megtiltotta, hogy a mérkőzés napján utazzon a csapat és ezt meg kellett szokni), szokatlanul sok volt a sérülés és kikaptunk itthon a Madridtól (az a meccs egy külön sztori). És emellett a Madrid agyonverte az összes útjába kerülő kiscsapatot, és kifogott egy nevetséges sorsolást a BL egyenes kieséses szakaszában.
Elméletben igen, gyakorlatban viszont csak a Barça utazott mindig aznap az idegenbeli meccsekre...visca el barca írta:kurdt írta:Tavaly is jobb volt, de idegenben sokat botlottunk (ezt részben annak tudom be, hogy a szövetség megtiltotta, hogy a mérkőzés napján utazzon a csapat és ezt meg kellett szoknihát ez
![]()
kurdt, ez a madridra is igaz...

kurdt írta:Tavaly is jobb volt, de idegenben sokat botlottunk (ezt részben annak tudom be, hogy a szövetség megtiltotta, hogy a mérkőzés napján utazzon a csapat és ezt meg kellett szokni

Azért lehetnek borúlátóak a madridisták, mert a Barcelona jobb csapat. Tavaly is jobb volt, de idegenben sokat botlottunk (ezt részben annak tudom be, hogy a szövetség megtiltotta, hogy a mérkőzés napján utazzon a csapat és ezt meg kellett szokni), szokatlanul sok volt a sérülés és kikaptunk itthon a Madridtól (az a meccs egy külön sztori). És emellett a Madrid agyonverte az összes útjába kerülő kiscsapatot, és kifogott egy nevetséges sorsolást a BL egyenes kieséses szakaszában.Tocy írta:Amúgy miért borúlátóak most a madridisták? Nem láttam a hétvégi meccsüket, csak az utolsó 25 percet kb, ott sokkal jobbak voltak, némi szerencse hiányzott csak a győzelemhez a Valencia ellen. Akkor meg?

tökéletes kiegészítő a 4-3-3hoz,alonso egyetlen alternatívája,khedirára nem lenne szükség a csapatok 80%-a ellen,özil helyén is játszhat bőven. szerintem ez elég indokSanama írta:Amúgy Modriccal mennyivel lett volna beljebb a Madrid? szerintem egyáltalán nem akkora szám az a srác, mint amekkorának itt hirtelen be lett állítva, mert érdeklődött iránta a Real.
Egy jó játékos, de szerintem még ő is kevés a Realba.Persze tény, hogy sokkal jobb embereket nem nagyon lehet most megszerezni
visca el barca írta:lehet most írt alá a matracosokhoz
Úgy néz ki, a Sociedad ellen nem volt leshelyzetünk, amire ráállíthatták volna a photoshop-részleget, úgyhogy kellett nekik valami munkát adniREMY írta: közben kiderült, hogy kamu kép x""D
http://www.defensacentral.com/real_madr ... aje-marca/
Úgy érzem, a Marca is megérdemli majd a tiltólistát. Nem ez az első, amikor képeket manipulálnak.REMY írta:közben kiderült, hogy kamu kép x""D
http://www.defensacentral.com/real_madr ... aje-marca/

Vagy megy a Getafébavisca el barca írta:lehet most írt alá a matracosokhoz

És nem feltétlen kacsa minden...most azt hozták le, hogy madridban van.S.Agüero írta:Annyit, hogy totálsport.MessiBarca10 írta:Ehhez mit szólnak a madridisták?
http://totalsport.hu/hir/modric-nem-les ... l-jatekosa

Nem hiszem,hogy olyan sok játékos kellene! Ezernyi lehetőségünk lehetne kiaknázni ezeket,példáúl Ramost visszalehetne tenni jobb szélre Arbeola helyett,és középre betenni Varane-t. Nem vagyok elájulva tőle,de valahol el kell kezdeni,be kell dobni a mélyvízbe,mert minek vettük meg,ha nem játszik csak egy idényben 5-6 meccset. Igazából minőségi cserénk sincsen,aki betudna szállni a meccsbe,hogyha nagyon nagy gáz van! És ahogy írták,fejben nagyon nem tudunk felnőni hozzátok,de úgy vélem,nem csak hozzátok,hanem akármelyik európai elitcsapat ellen megizzadunk.visca el barca írta:nem, nektek durva sok játékos kellene, mert nincs alternatívája ramosnak, pepének, alonsonak, özilnek, krisztinának, meg di marianak sem... tegnap már irtam, hogy csoda hogy tavaly ugyanaz a kezdő 11-et végigtot 60 meccset...ZotyaFace írta:Nekünk meg a nagy bevásárlások után értelemszerűen,sehova nem kell sietnünk,bár a keretre,főleg a középpályára ráférne egy kis vérfrissités,főleg Xabi Alonso pihentetésére kéne valaki.(igen tudom,hogy Modric ezért jön,ha jön egyáltalán)
Annyit, hogy totálsport.MessiBarca10 írta:Ehhez mit szólnak a madridisták?
http://totalsport.hu/hir/modric-nem-les ... l-jatekosa