Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na, most komolyan.Szakacs írta:...szerintem pandev nem [auto_cenzúra]csak te nem szreted mert hat a romat szereted
na de bojinov jol megy csatarkent is...Boixos írta:pandev egy kalap [auto_cenzúra], pláne, h a lazióban játszik![]()
![]()
![]()
bozsinov viszont nagyon nagy kedvencem, de ő pont a messi helyén nyomja, ő meg el lesz ott egy pár évtizedig. inkább vigye el a Roma
Mert a nyaron Larson lelepik, Maxiban Rijkaard nem bizik, es Saviolat nem szereti... Nekem a bulgar jateka nagyon bejon, vagy meg ott van Marc Pandev(Makedon, Lazio)Enrique írta:Csak azt mondd meg minek?!?!Szakacs írta:Azt szeretnem kerdezni h Ronaldinho-nak a nyaron lesz eu-s papirja ?
mert ha igen akkor szerintem csatarnak vegyuk meg Bojinovot !
nem a mostani szezonban, bár télleg a Midles ellen is hibázott sokat, de az előzö szezonban, nem mutatott vmi meggyőző játékot ( első meccsén öngól pl.) sztem te nem láttál sok meccset, tavalyi szezon elejére gondolok nem a végére..Nóbi írta:hát ne haragudj, de akkor nem sok mu meccset nézhettél eddig... amióta rio a muhoz került és játszik, önbizalomtól duzzad a united védősora...Rivaldinho írta:hát Rio-t valamiért kedvelem, nemtom ugy ránézésre! meg bejön a stilusa haja, meg minden, DE! inkább Terry! Rio semmit se mutatott még az MU-ban nagyon!
Nagyon utálom a terryt de sajnos jobb mint a rio miket hibázott a midlesborough ellen rendkívül körülményes lettNóbi írta:hát ne haragudj, de akkor nem sok mu meccset nézhettél eddig... amióta rio a muhoz került és játszik, önbizalomtól duzzad a united védősora...
hát ne haragudj, de akkor nem sok mu meccset nézhettél eddig... amióta rio a muhoz került és játszik, önbizalomtól duzzad a united védősora...Rivaldinho írta:hát Rio-t valamiért kedvelem, nemtom ugy ránézésre! meg bejön a stilusa haja, meg minden, DE! inkább Terry! Rio semmit se mutatott még az MU-ban nagyon!
hát Rio-t valamiért kedvelemNóbi írta:Rivaldinho írta:hát ha irreális dolgot akarsz hallani, akkor középre megszerezném, Puyol mellé Terry-t.
ha nem irreálisat, akkor talán Gallas, meg Daniel Alves
szerintem rio ferdinand JOBB, mint terrynekem ő kéne
KOMPANY az anderlechtből. vagy rivas a betisbőlBANDIKA írta:Sziasztok!A véleményetekre vagyok kiváncsi!Szerintetek kit kellene megszerezni a védelembe!Csak álmodjatok nyugodtan!Komolyan érdekel!B.U.É.K.
Rivaldinho írta:hát ha irreális dolgot akarsz hallani, akkor középre megszerezném, Puyol mellé Terry-t.
ha nem irreálisat, akkor talán Gallas, meg Daniel Alves
Vito írta:én úgy gondolom, h Fabio Aurelioval is csak a keret létszáma nőne!
igaz, h annyira nem követem figyelemmel a játékát (csak annyi emlékem van róla, h a Valencia egyik meccsén [idén] a 84. percben állították be csereként...).![]()
talán jobban járnánk, ha nem annyira erőltetnénk a megvételét.
vagy esetleg valaki lát benne fantáziát?
Eto'onál én is jobban bírom, mert szimpatikusabb, de szerintem azért a kameruni jobb. Azért nem akarom Tonit, mert Saviolát akarom.Rivaldinho írta:mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!nagyon jo csatár
Szerintem Ashley Cole-ra gondolsz. Ő az Arsenalban játszik és tényleg jó védő. Andy Cole a korábbi MU csatár, most a Man. Citynél futballozikBANDIKA írta:Puyol-Marqez-Gallas-Andy Cole!Ha megpofoznánk a Chelsea-t "csak" akkor tudnánk megszerezni az ilyen védöket!A sikerrel lehet még csábitani a pénzen kivül!De Gallas nagyon nagy!!!!!!!!!!!