Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Mi a véleményetek J. Andrade-ról el akkar menni a
Deporból sztem jó középhátvéd régebben az elmundo
bedobta mint lehetsége név!
Egy jó középh. a barcában Puyol és Marquezen kivul
nincs kzhv.Ha valamelyik megsérül [auto_cenzúra] nagy baj van a ruszkik ellen! Akár ha csak egy mecsröl hiányzik valamelyik!l
Deporból sztem jó középhátvéd régebben az elmundo
bedobta mint lehetsége név!
Egy jó középh. a barcában Puyol és Marquezen kivul
nincs kzhv.Ha valamelyik megsérül [auto_cenzúra] nagy baj van a ruszkik ellen! Akár ha csak egy mecsröl hiányzik valamelyik!l
-
- Director del Fútbol
Kb. egy éve még Bojinov volt a kívánságlista élén. Nagyot fordult a világ... Amúgy meg maradjon csak a Fióban, nekik nagyobb szükségük van rá!
Pandev leigazolását én is túlzásnak tartom.
Pandev leigazolását én is túlzásnak tartom.
- Subinho
- Director del Fútbol
ha irreálisan, bárkit ideírhatok, akkor középre cannavaro, vagy nesta, de ők megfizethetetlenek, ugyanúgy mint terry. így marad gallas, akit vétek lenne otthagyni. ugyanúgy mint henryt, akinek lejár a szerződése és nehogy má a margit vigye! de ha ő nem jön nehogy má ilyen pendev, meg bojinov gyerekekkel erősítsünk!
ez lenne sztem a jövő nagy csapata:
valdes - puyol, gallas, marquez, cole - bommel, xavi, deco - henry, eto'o, ronaldinho
ez lenne sztem a jövő nagy csapata:
valdes - puyol, gallas, marquez, cole - bommel, xavi, deco - henry, eto'o, ronaldinho
-
- Llegenda del Barça
na, most komolyan.Szakacs írta:...szerintem pandev nem [auto_cenzúra]csak te nem szreted mert hat a romat szereted

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador del Barça
A ronaldinhonak bizti nem lessz eus papírja de viszont a márqueznek lessz és így felszabasul egy hely de akkor ne bojinov hanem mejd egy kicsit késöbb2-3 év múlva valami jó kis brazil gyereket aki jól pörgeti
különben ez az gallas nem bal oldalra hanem jobbra vagy középre mert azé húz el londonból mert nem szeret ott jáccani
különben meg én is örülnék annak ha savigól visszajönne mer akko el lehetne küldeni a törpe franciát
mert öt nem igazán szeretem
különben ez az gallas nem bal oldalra hanem jobbra vagy középre mert azé húz el londonból mert nem szeret ott jáccani
különben meg én is örülnék annak ha savigól visszajönne mer akko el lehetne küldeni a törpe franciát
mert öt nem igazán szeretem
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
na de bojinov jol megy csatarkent is...Boixos írta:pandev egy kalap [auto_cenzúra], pláne, h a lazióban játszik![]()
![]()
![]()
bozsinov viszont nagyon nagy kedvencem, de ő pont a messi helyén nyomja, ő meg el lesz ott egy pár évtizedig. inkább vigye el a Roma
szerintem pandev nem [auto_cenzúra]

a masik csako aki nekem nagyon bejon az Carlos Alberto ex-portos most nem tom h hol van...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2006.01.04. 15:36:16-kor.
Tiziano Crudeli fan 

-
- Llegenda del Barça
pandev egy kalap [auto_cenzúra], pláne, h a lazióban játszik
bozsinov viszont nagyon nagy kedvencem, de ő pont a messi helyén nyomja, ő meg el lesz ott egy pár évtizedig. inkább vigye el a Roma

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mert a nyaron Larson lelepik, Maxiban Rijkaard nem bizik, es Saviolat nem szereti... Nekem a bulgar jateka nagyon bejon, vagy meg ott van Marc Pandev(Makedon, Lazio)Enrique írta:Csak azt mondd meg minek?!?!Szakacs írta:Azt szeretnem kerdezni h Ronaldinho-nak a nyaron lesz eu-s papirja ?
mert ha igen akkor szerintem csatarnak vegyuk meg Bojinovot !
Tiziano Crudeli fan 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
A mésik h én nagyon örülnék Gallasnak, de ő bal oldalon nem bevethető, mert utálja azt a posztot, ő középen szeret jáccani, azér is áll ki a szekere kicsit a ruszkiktól..
Aztánmeg ha Henry nem ide jönne (helyette, Pibito jönne vissza) hanem menne, Madridba annak nagyon örülnék.. ugyanis: Guti,Soldado,Raúl,Ronaldo,Cassano,Robino, Pappista azért támadószellemű... szal igy nézne ki a támadónévsor.. de ezeknek ugye mindnek jáccania kell... az meg nem naon megoldható!
Aztánmeg ha Henry nem ide jönne (helyette, Pibito jönne vissza) hanem menne, Madridba annak nagyon örülnék.. ugyanis: Guti,Soldado,Raúl,Ronaldo,Cassano,Robino, Pappista azért támadószellemű... szal igy nézne ki a támadónévsor.. de ezeknek ugye mindnek jáccania kell... az meg nem naon megoldható!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én is ugyan ezt mondtam! nem rossz Rio, de énse vok tőle elájulva! Terry-t meg csak azért mondtam, mert mondták h bárkit mondhatok, oda is irtam h irreális.!! de még az 1ik legjobb, védő, tom h ugyse fog jönni...
- Subinho
- Director del Fútbol
én riotól nem vagyok elájulva. úgy járnánk vele, mint a margit samuelle, aki mellesleg jó védő... volt. terry marha sokba kerülne és minek dobálózzunk a pénzzel, ha gallas meg menni akar a ruszkiktól és nem hosszabbít. egyébként ő bal oldalon is bevethető, nem a jobb oldalon...
az aurélio jó gyerek, de nem jobb sylvinhotól és akkor meg minek. menjen el syl, vagy gio??? egyiket sem akarom.
henry 29, tehát van még benne 2-3 év és lejár a szerződése. ha nem visszük, viszi a margit. messi 18, tehát még van előtte bőven idő és kell is még 1-2 év. ennyi!
az aurélio jó gyerek, de nem jobb sylvinhotól és akkor meg minek. menjen el syl, vagy gio??? egyiket sem akarom.
henry 29, tehát van még benne 2-3 év és lejár a szerződése. ha nem visszük, viszi a margit. messi 18, tehát még van előtte bőven idő és kell is még 1-2 év. ennyi!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nem a mostani szezonban, bár télleg a Midles ellen is hibázott sokat, de az előzö szezonban, nem mutatott vmi meggyőző játékot ( első meccsén öngól pl.) sztem te nem láttál sok meccset, tavalyi szezon elejére gondolok nem a végére..Nóbi írta:hát ne haragudj, de akkor nem sok mu meccset nézhettél eddig... amióta rio a muhoz került és játszik, önbizalomtól duzzad a united védősora...Rivaldinho írta:hát Rio-t valamiért kedvelem, nemtom ugy ránézésre! meg bejön a stilusa haja, meg minden, DE! inkább Terry! Rio semmit se mutatott még az MU-ban nagyon!
-
- Jugador del Barça
Nagyon utálom a terryt de sajnos jobb mint a rio miket hibázott a midlesborough ellen rendkívül körülményes lettNóbi írta:hát ne haragudj, de akkor nem sok mu meccset nézhettél eddig... amióta rio a muhoz került és játszik, önbizalomtól duzzad a united védősora...
-
- Jugador del Barça
Azt nemtom ogy hallottátok-e már de a gallas nem hosszabít a chelseavel tehát gondoom majd túl akarnak tenni rajta és nem is sok pénzért és gallas tud jáccani jobb oldalt és ezzel a jobb oldal megoldódna valamint ez a fabi aurélio gyerek se rossz múltkor isszonyat nagy gólt rugott sztem nem rossz
Viszont a lampard nem volna rossz de csak akkor ha a deco elmenne mer a xavi helyett inkább ne
henry meg hát 29 éves de van egy messi nevü 18 éves gyerek hát én akko inkább neki adnák lehetőséget
Viszont a lampard nem volna rossz de csak akkor ha a deco elmenne mer a xavi helyett inkább ne
henry meg hát 29 éves de van egy messi nevü 18 éves gyerek hát én akko inkább neki adnák lehetőséget
- Nóbi
- Capitá del Barça
hát ne haragudj, de akkor nem sok mu meccset nézhettél eddig... amióta rio a muhoz került és játszik, önbizalomtól duzzad a united védősora...Rivaldinho írta:hát Rio-t valamiért kedvelem, nemtom ugy ránézésre! meg bejön a stilusa haja, meg minden, DE! inkább Terry! Rio semmit se mutatott még az MU-ban nagyon!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát Rio-t valamiért kedvelemNóbi írta:Rivaldinho írta:hát ha irreális dolgot akarsz hallani, akkor középre megszerezném, Puyol mellé Terry-t.
ha nem irreálisat, akkor talán Gallas, meg Daniel Alves
szerintem rio ferdinand JOBB, mint terrynekem ő kéne

- Nóbi
- Capitá del Barça
KOMPANY az anderlechtből. vagy rivas a betisbőlBANDIKA írta:Sziasztok!A véleményetekre vagyok kiváncsi!Szerintetek kit kellene megszerezni a védelembe!Csak álmodjatok nyugodtan!Komolyan érdekel!B.U.É.K.

- Nóbi
- Capitá del Barça
Rivaldinho írta:hát ha irreális dolgot akarsz hallani, akkor középre megszerezném, Puyol mellé Terry-t.
ha nem irreálisat, akkor talán Gallas, meg Daniel Alves
szerintem rio ferdinand JOBB, mint terry

- Nóbi
- Capitá del Barça
Vito írta:én úgy gondolom, h Fabio Aurelioval is csak a keret létszáma nőne!
igaz, h annyira nem követem figyelemmel a játékát (csak annyi emlékem van róla, h a Valencia egyik meccsén [idén] a 84. percben állították be csereként...).![]()
talán jobban járnánk, ha nem annyira erőltetnénk a megvételét.
vagy esetleg valaki lát benne fantáziát?
én látok benne fantáziát, szerintem ő nagyon beleillene ebbe a csapatba. ő tud JÁTSZANI, technikás, kapura is veszélyes, védekezik és és FIATALABB gionál és sylvinhonál. JAH és még valami fontos dolog: ingyen jönne, nem kéne rá pénzt költeni

-
- Director del Fútbol
Eto'onál én is jobban bírom, mert szimpatikusabb, de szerintem azért a kameruni jobb. Azért nem akarom Tonit, mert Saviolát akarom.Rivaldinho írta:mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!nagyon jo csatár
- Subinho
- Director del Fútbol
nekünk univerzális játékosok kellenek, akik több poszton megállják a helyüket, mint Marquez védő-kp, roni kp-csatár, eto'o középen-szélen. ilyen lenne gallas is és kalsszis, ezért kell nagyon!!!
- Barrano
- Jugador del Barça
Szerintem Ashley Cole-ra gondolsz. Ő az Arsenalban játszik és tényleg jó védő. Andy Cole a korábbi MU csatár, most a Man. Citynél futballozikBANDIKA írta:Puyol-Marqez-Gallas-Andy Cole!Ha megpofoznánk a Chelsea-t "csak" akkor tudnánk megszerezni az ilyen védöket!A sikerrel lehet még csábitani a pénzen kivül!De Gallas nagyon nagy!!!!!!!!!!!
Catalonia is not Spain