Varatrix írta:... Remélem szoros bajnokság lesz. Bízom benne hogy Sevilla, Atletico, Valencia hármasból legalább egy fel tud majd zárkózni a két spanyol óriáshoz. Mert én egy izgalmas, nyílt bajnokságot szeretnék idén nézni.
Az a baj hogy ha ezek a csapatok közül valamelyik is odaér, nem hiszem hogy azzal nyílt lesz a bajnokság... meg izgalmas sem... Lesznek jó izgalmas meccsek de végére úgyis a 2 klub el fog lépni, hiszen ha abból indulunk ki, hogy a Bilbao sem rukkolt elő jó játékkal, amely csapat tavaly azért stabilan hozta a hazai meccseit, s idegenben sem szerepelt rosszul, most kikapott... az eredmény 1 forduló után nem is lényeg, de a mutatott játék már annál inkább... az Atletico sem sziporkázott... bár időszerüleg nem jókor írom, mert a Velncia pontot csent a Bernabeuból, azért ez nem hiszem hogy túl gyakori esemény lesz... A Madrid idén is arra fog törekedni, hogy a "kisebb" csapatok ellen ne bukjon pontot, pontokat...
tehát a 2 nagy csapat között fog úgy eldőlni a liga, hogy ki veszít kevesebb pontot... Az a baj hogy a Valencia, At.Mad., Sevilla, Bilbao... csapatok kipukkadnak a végére mindig... sőt már a bajnokság feléhez érve 15-18 pont különbség kialakulása sem fikció... 2-3 helyezett között... ahhoz hogy izgalmas legyen a bajnokság minimum 4-5 csapatnak kellene közel azonos szintet hoznia... ez jelen pillanatban egész európában nincs meg... Madrid és Barcelona, Talán még a City tud jól kiemelkedően futballozni... de a 2 Spanyol gigászhoz a mostani futballban nincsenek nagyon közel...
persze az is relatív kinek mi az izgalmas bajnokság... mondjuk tényleg ha csak egy tudná tartani a lépést a real-Barca 2-el, az elmúlt évek vonulatában már izgalmasnak/izgalmasabbnak nevezhető lenne
bence-barca írta:Szerintem UEFA meccsek miatt.
Tavaly is vmikor 11kor kellett kezdeni, mert az UEFA megtiltotta, ha a BL/EL selejtezőkkel együtt menjen a mi meccsünk.
Ááá vagy úgy!? értem... kösz... el is felejtkeztem, ha csütörtök, akkor euroliga...