Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Részemről ezt nehezen tudom elfogadni, hogy így értékeljen valaki.Már sztem legalább egy éve, hogy láttam, nem is emlékszem mindenre belőle.
Nem.sjd írta:
Egyébként jól sejtem, hogy saját mű lesz?
Én is egy különlegességgel készülök.kurdt írta: Egyébként megvan az ajánlásom! Egy hónap múlva lesz még csak, de most kezdem el "szervezni", mert egy viszonylag különleges dologgal készülök...
Ellopod A hobbit félkész változatát és felteszed nekünk a magra?kurdt írta:Egyébként megvan az ajánlásom! Egy hónap múlva lesz még csak, de most kezdem el "szervezni", mert egy viszonylag különleges dologgal készülök...
miután nem ír semmit, sztem nem... se elemzést, se pontokat...sjd írta:Már kérdeztem én is bő egy hónapja. De akkor kezembe veszem a dolgok irányítását...bence-barca írta:Kasht nem kéne kiszedni a guglidokszból?
szerk.: erről jut eszembe, Ozsi akkor most tag v sem?
Már kérdeztem én is bő egy hónapja. De akkor kezembe veszem a dolgok irányítását...bence-barca írta:Kasht nem kéne kiszedni a guglidokszból?
Ip mant egyenlőre nem láttam, viszont trailer alapjánvisca el barca írta:nem. megőrizzük az emlékét. sőt, minden héten írhatna valaki egy elemzést a nevébenbence-barca írta:Kasht nem kéne kiszedni a guglidokszból?
nem. megőrizzük az emlékét. sőt, minden héten írhatna valaki egy elemzést a nevébenbence-barca írta:Kasht nem kéne kiszedni a guglidokszból?
Pont, hogy azok a darálások a film leggyengébb pontjai. Elcseszték az amúgy nagyon jó filmet.lui1698 írta: milyen darálásokkal, úgyhogy inkább holnap megnézem és aztán adok rá 8 fölötti pontot.
Hát váll lövés azért túlélhető.REMY írta:Utána olvastam, mert nem tudom, hogy ki volt Yip Man. Hát igen. Bruce Lee mestere. Azért ez nem kis szó. Tehát valós eseményekre épült a film.
De akkor mi volt az a végén??? Meghalt??? 1972-ben kell meghalnia. Vagy azt túlélte?? Az lehetetlen.
Kérdés: A 2. rész ennek a folytatása?? Vagy az egy teljesen külön álló film?
Az teljesen más. Ilyen küzdős filmekben előbb mindig összeverik a főszereplőt, majd erőre kap és bezúzza az ellenfeletvisca el barca írta:persze hogy tulelte, mondtak is a feleségevel meg a gyerekevel együtt elmenekült. amugy meg csak egy vállövést kapottREMY írta:Tehát valós eseményekre épült a film.
De akkor mi volt az a végén??? Meghalt??? 1972-ben kell meghalnia. Vagy azt túlélte?? Az lehetetlen.
remy, pont a te ajánlásod volt odáat a marlon brando, nekem ez is tök olyan végnek tűnt.
persze hogy tulelte, mondtak is a feleségevel meg a gyerekevel együtt elmenekült. amugy meg csak egy vállövést kapottREMY írta:Tehát valós eseményekre épült a film.
Igen, folytatás. Az is nagyon jóREMY írta:
Kérdés: A 2. rész ennek a folytatása?? Vagy az egy teljesen külön álló film?
Most nem a saját filmem védése miatt, de pont hogy nem volt olyan a befejezés. Általában az van, hogy afő bunyónál először leverik a főhőst, majd valamiből erőt merítve, közben a fél életére, meg a fontosabb jelenetekre visszagondolva, feláll, és mintha mi sem történt volna a földbe döngöli az ellenfelet. Itt meg nem volt semmi ilyen, szétgyepálta oszt csűű. Nekem ez is tetszett pl.visca el barca írta:meg hogy tiszta halivudi a befejezés, megbocsátom
Már átkerült a zenébe, de egyelőre nincs nagy érdeklődés.visca el barca írta:zenés témát offba, zenébe kérjük. rendet vágok én itt![]()
Az szerintem meg kevés, az sima ajánlás, mint amit leadhatsz a másik filmes toopicban. Én úgy képzelném a dolgot, hogy lenne minden héten egy ajánló és ajánlana mondjuk két albumot (egy igazán jó albumon nem csak egy-két jó szám van). Sokkal változatosabb kritikák lennének, mert a zene ugye sokkal nagyobb százalékban ízlés kérdése, mint a film...soadroli írta:Jó lenne egy music klubkurdt írta:
Off, kérdés: szerintetek ez a klub dolog zenével, pontosabban albumokkal működne?Szerintem albumokkal nem lenne jó, mert általában 1-2 kiemelkedően jó szám van 1 albumon. Én csak számokat dobnék be.
Ha megnézed az előző oldalt, láthatod a szöveges értékelésemet.messideco írta:Kcsg leszek:
carlos636 egy ötöst, Gergo9 egy négyest adott a Midnight-ra. Ha jól tudom, nem írtak értékelést még