Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez kellett a férfi tenisznek. Már az olimpia előtt úgy gondoltam, hogy az ötkarikás játékok az utolsó esélye a skótnak. Ott képes volt nyerni, utána pedig lehetett sejteni, hogy a lelki gát felszakad.Replay írta:ANDY MURRAY GS-t NYERT!!!
Hihetetlen. Nagyon megérdemelte.
Úgy bizony, ha már Roger búcsúzott (ozsimiki írta:Federert kiverte Berdych, de már a döntőknél tartanak, Murray-Djoko döntő lesz, hajrá Andy!
Visszamondta sérülés miatt, tehát igen.S.Agüero írta:Csak én nem látom Nadalt, vagy még mindig sérüléssel bajlódik?
Igen-igen!Hatalmas gratuláció Pumuklinak!LG írta:http://totaldamage.hu/magyar-mma-hirek/ ... delme.html
Ez bizony komoly siker a magyar küzdősportnak! Egyébként anno ő is kemposként kezdte, Szayka Róbertnál, akihez én is járok edzeni, szóval ezért külön is büszke vagyok.
Ez vanDeus írta:Armstrongtól mind a hét Tour de France-győzelmét elveszik
http://sportgeza.hu/sport/2012/08/24/ar ... ozelmetol/
Egyetértek teljesen!visca el barca írta:azért lesz még itt egy-két harc addig amig elveszik tőle a tourokat... azért az, hogy belefáradt a szélmalom harcba, nem jelenti azt h beismeri a bűnösségét.
nekem oriasi példaképem a mai napig lance, és persze szeretném azt hinni tisztán tolta végig a pályafutását, de rajtam sincs rozsaszin szemuveg.
amugy meg kinek adják majd visszamenoleg a gyozelmeket?
1999 - Alex Zülle
2000 - Jan Ullrich
2001 - Jan Ullrich
2002 - Joseba Beloki
2003 - Jan Ullrich
2004 - Andreas Klöden
2005 - Ivan Basso
zülle anno az egész festina teammel megbkuott vmi kis hegyi panzioban mutyiztak
ullrich, a koko és alkohol király, többszörös eltiltott
beloki - tán 2005,6,7 környékén nem is engedték rajthoz állni korábbi doppingvétség miatt
klöden - vérdopping, orrba szájba küldték neki
basso - neki is volt 2-3 év "pihenője"
2.szettre már volt ellenfél is a pályán, jó is volt.Rabbid írta:Federer meccsét nézi valaki?mert elég durva első szett volt..
Másodikban összeszedte magát Djokovic, de nem volt elég a harmadik szetthez. Federer 5x nyert Cincinnatiban. Ez volt a 76. ATP győzelme.Rabbid írta:Federer meccsét nézi valaki?mert elég durva első szett volt..
"I am very sad to announce that I am not ready to play the US Open in NY," Nadal said. "Thanks to my fans for their support and specially, the new yorkers."Sanama írta:BRÉKING! Rafael Nadal térdsérülés miatt nem indul a US Openen!
![]()