Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt Te honnan veszed, hogy Messi pihen? Egyébként, ha pihenni fog, akkor 90%-ra mondom, hogy nem lesz 9 pontunk 3 kör után. Messit egyszerűen nem szabad pihentetni#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!
Szerintem meg nem lesz baj, de ha úgy áll a dolog, majd beugrik lő 2 gólt azt jó' van...#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!
BanégaGareth Tello írta:A Valencia Barcelonába utazó kerete:
- Diego Alves, Guaitá
- Joao Pereira, Barragán, Rami, Víctor Ruiz, Cissokho, Mathieu
- Gago, Albelda, Tino Costa, Dani Parejo, Feghouli, Bernat, Guardado
- Jonas, Jonathan Viera, Piatti, Valdez, Soldado.
Gareth Tello írta:A Valencia Barcelonába utazó kerete:
- Diego Alves, Guaitá
- Joao Pereira, Barragán, Rami, Víctor Ruiz, Cissokho, Mathieu
- Gago, Albelda, Tino Costa, Dani Parejo, Feghouli, Bernat, Guardado
- Jonas, Jonathan Viera, Piatti, Valdez, Soldado.
A Sport szerint nálunk már játszani fog Dani Alves, valamint Cesc is kezd majd.
Thiagóról nem írnak, remélem, azért becserélik pár percre, nagyon hiányzik már, hogy lássam a pályán.
Érdekes lesz Jordi Roura, amint irányítja a csapatot.
Azért ennek a passzolgatásnak is meg van az előnye:Castiel írta:Ezzel a válasszal eggyetértek... maximálisan, és még egy dolog.Barcaman1993 írta:.....soprano_p írta:Hi mindenki,
első hozzászólásom , most regeltem , nem tudtam kihagyni
szóval szerintem a Barca megközelítőleg nem azt játsza amit tavaly. Totális focit hagyni kell, mert abban el fognak fáradni idő előtt......szerintem Tito eredményorientáltabb lesz, mert fontosabbak a megnyert címek, mint a játék
( ezt bárki megkérdőjelezheti, de nem számít mit gondoltok )
nem a labdát kell birtokolni már , hanem amikor nálunk van, gólt lőni és 5-10 percekre koncentrált védekezéssel ráülni a meccsre.
utána ismát 5-10 perc támadó ( 2-0 ) stb....stb...
ezzel a "NEM végigfutni a szezont" és "NEM überelni a történelmet ( 2009 / 2011 ) hozzáállással meglesz a BL és a LIGA . túl erősek lettek az ellenfelek. a chelsea nek idő kérdése és óriási nagyot fognak menni ( így is BL címvédő )
zárásként : vegyünk vissza a tempóból !!! NEM akarok ürfocit többet, hanem ürfoci/földi foci keverék
Ha nem tűnt volna fel, mi nem vagyunk a 2010-es Inter, sem a Chelsea....
A mi állományunk mindenre jó csak a defenzív játékra nem...
A labdabirtoklás sem véletlen a játékunk alapja, hiszen ezzel védekezünk ha úgy tetszik...
Ezzel a válasszal eggyetértek... maximálisan, és még egy dolog.Barcaman1993 írta:.....soprano_p írta:Hi mindenki,
szóval szerintem a Barca megközelítőleg nem azt játsza amit tavaly. Totális focit hagyni kell, mert abban el fognak fáradni idő előtt......szerintem Tito eredményorientáltabb lesz, mert fontosabbak a megnyert címek, mint a játék
nem a labdát kell birtokolni már , hanem amikor nálunk van, gólt lőni és 5-10 percekre koncentrált védekezéssel ráülni a meccsre.
ezzel a "NEM végigfutni a szezont" és "NEM überelni a történelmet ( 2009 / 2011 ) hozzáállással meglesz a BL és a LIGA . túl erősek lettek az ellenfelek. a chelsea nek idő kérdése és óriási nagyot fognak menni ( így is BL címvédő )
zárásként : vegyünk vissza a tempóból !!! NEM akarok ürfocit többet, hanem ürfoci/földi foci keverék
Azt nem írtam hozzá, de már a kemónál tart, ha minden igaz.Stalkyard írta:Nagyon nagy RESPECT! A srácnak pedig jobbulást, ha lehet! Kitartás!Vakmacska írta:sziasztok!
nem tudom hova írjam, így ide írom.
(igazándiból nem tudom, hogy a témának melyik a megfelelő topic)
szóval:
a DVTK 19 éves kapusáról kiderült, hogy rákos.
És a Barca csapata küldött neki egy mezt, meg, egy fotót, amin Alves tart egy papírt, "Veled vagyunk, Bence! " felirattal.
A mezt elárverezik, és Alves kérése az volt, hogy az 1/3-át a játékosnak, 2/3-át beteg gyerekeknek adják.
Nagyon nagy RESPECT! A srácnak pedig jobbulást, ha lehet! Kitartás!Vakmacska írta:sziasztok!
nem tudom hova írjam, így ide írom.
(igazándiból nem tudom, hogy a témának melyik a megfelelő topic)
szóval:
a DVTK 19 éves kapusáról kiderült, hogy rákos.
És a Barca csapata küldött neki egy mezt, meg, egy fotót, amin Alves tart egy papírt, "Veled vagyunk, Bence! " felirattal.
A mezt elárverezik, és Alves kérése az volt, hogy az 1/3-át a játékosnak, 2/3-át beteg gyerekeknek adják.
Még ez kéne nekünk... Abszolúte nem értem, hogy ez vkiben, főleg ebben az időszakban hogyan fogalmazódott meg benned.soprano_p írta:Hi mindenki,
az NS-nek azt se hidd el amit kérdez.....tehát Villa marad ez tutiDr Gonzo írta:Csao testvérek!
A mai nap olvastam arról az NS-ben, hogy Villa-ért a Juventus érdeklődik, és a mai napon tárgyaltak is az eladásáról. Az lenne a kérdésem hogy valaki tud e egy kicsit többet a témáról, mert az NS-en kívül sehol máshol nem olvastam ezt.
Nagyon furcsa ez számomra mert nem rég tért vissza és Tito is azt hangoztatta, hogy szükség van rá.
csao testvérDr Gonzo írta:Csao testvérek!
A mai nap olvastam arról az NS-ben, hogy Villa-ért a Juventus érdeklődik, és a mai napon tárgyaltak is az eladásáról. Az lenne a kérdésem hogy valaki tud e egy kicsit többet a témáról, mert az NS-en kívül sehol máshol nem olvastam ezt.
Nagyon furcsa ez számomra mert nem rég tért vissza és Tito is azt hangoztatta, hogy szükség van rá.
Okésoprano_p írta: nem számít mit gondoltok
Tegnap nem X volt, hanem nyertünk...barca99 írta:Az Osasuna ellen idegenben azért hagyományosan szenvedünk, Pep alatt volt 2-3 (nekünk kellett fordítani, a 85. percben sikerült), egy 1-1, egy 0-3, a tavalyi vereség, és a tegnapi gyögvenyelős iksz.
Öt meccsből egy sima, szóval egyelőre várjunk még azzal, hogy milyen az idegenbeli formánk. Itt szinte mindig szenvedünk, még akkor is, ha bajnoki és BL-arany lesz a vége.
Azért jó ez a csapat, mert Puyolt is tudjuk pótolni Mascheranoval, a minőség nem romlik.messideco írta:Nagyon kemény hete lesz a csapatnak, Clasico idegenben, majd a Valencia otthon. Remélem mindkét meccsen meglesz a győzelem majd, okos rotációval mindenképp meglehet. Ahogyan írtátok sokan Puyol nélkül kell majd megcsinálni, eljöhet Song vagy Bartra ideje. Visca el Barca!