Na szóval

Már nagyon várom a holnapi meccset,bár az elmúlt években rendezett töménytelen klasszikus miatt egy ideig valahogy kiveszett belőlem az a régi "varázs",amit egy ilyen meccs elött éreztem,de múlthéten,talán a kicsit keserű tavalyi idény miatt újra éreztem ezt,aminek kimondottan tudtam örülni

Most már 1 nappal a meccs elött nagyon pörgök,elképesztően várom a meccset
A kezdőt illetően csak annyit jegyeznék meg,hogy én Valdest a keretbe sem raknám,a helyére jöhetne Pinto
A védelem a múlthéten tökéletes volt,most is azt a négyest várom.A középpálya adott,remélem Song holnap debütálhat végre,és beállhat a végén pár percre legalább.
Elől Messi és Pedro alap,mellettük én Villat kezdetném,hiszen bár nincs 100%-os állapotban,azért 70-80 percet nyomott a Gamperen és játszott már 2 bajnokin is csereként,így bár ezen a meccsen azért nagyobb lesz az iram,szerintem bírhat egy 60-65 percet,amikor pedig jöhetne a helyére Sanchez,aki az addigra már a fülén keresztül lélegző Arbeloat oda-vissza etetné
Szóval egy a lényeg

nekem jó előérzetem van a meccsel kapcsolatban,ha nem követünk el ismét amatőr hibákat,akkor szerintem akár sima is lehet a meccs,az én tippem 1:3,a gólszerzők pedig: Higuain ill.: Messi,Villa,Iniesta