Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a bírón és nem a szerencsén múlott, a Madrid meg nem érdemtelenül nyert. Azalatt az egy félidő alatt rúghattak volna 4-5-öt, mert a védelmünk olyan gyengén muzsikált, ami még a BarcaB-től is édeskevés.Tobias88 írta:Hát sajnos a futball ilyen. 3 félidő alatt sokkal jobban játszottunk, abból 1ben ember hátrányban és mégis a Madrid nyer érdemtelenül...
Ha nincs ekkora szerencséje a Madridnak vagy legalább hasonlóan bírálja el a 2 csapatot a 2 meccs alapján a 2 bíró, akkor simán nyertük volna a szuperkupát, de sajnos ez nem jött össze.
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Inkább 10 emberrel 2-1, mint lett volna akkor 11-gyel 3-0... Ott a hosszabbításhoz kellett volna kettő.Szerintem egyertelmu, hogy jobb lett volna ha elengedi Adriano Ronaldot, mivel igyis-ugyis 2-t kellet volna loni.
Azért ez elég erős kijelentés.felépítettek egy tervet, amiben rúgtak 2 gólt az elején, majd nyilván ha átmentünk a kp-n felálltak védekezni, de így is nagyon veszélyes támadásaik voltak.Mikaos írta:A Chelsea spanyol kupát is tud nyerni.
Ásd el magad Mourinho, a foci bemocskolója
Thats all!!!!BarcasKrisz írta:Én is csak gratulálni tudok a Madridnak. Szerintem meglesz ennek a meccsnek a pozitív hozadéka, mert most látható, hogy mibe kerülnek az egyéni hibák. Első meccsen Valdes, a mostanin pedig ez a két buta hiba... inkább ilyenkor történjen meg, mint a bajnokságban, vagy egy nemzetközi kupasorozatban. Legalább tisztulnak a fejek, éri egy-két "hasznos kudarcélmény" a csapatot.