Én is örülök a keretnek, erős, vannak új impulzusok, remélhetőleg a sérülések nem jelentenek gondot, abszolút optimistán várom az új idényt.
Viszont nem értek egyet azzal, hogy a támadókkal gond lenne, tavaly sem ezen ment el a bajnokság.Egyszerűen a frissesség és a kapitális hátsó hibák okozták a "vesztünket". Töménytelen mennyiségű gólt termelt a csapat. Az meg hogy Messi rúg 70et vagy 3an összesen meg teljesen mindegy, látni kell erre épül a játék, működik.Sőt megfordítanám, én idénre jóval többet várok Aleixstől, Pedrotól, Villától, Cuencától (köszi ab1dal, valóban sérült elfeledkeztem róla) és a többiektől, Cesc, Iniesta stb abban az értelemben várok többet, hogy a a letámadás még hatékonyabb kell legyen, s még többet kell dolgozzanak.Ezért pl Pedro jelenléte nagyon fontos lesz érzésem szerint idén, illetve Alexis, akit ezerszer leírok óriásit csalódtam benne (pozitívan) , hál Istennek Itáliában hagyta a cipelős énjét, s maximálisan a csapat érdekeit tartja szem előtt,Idén még többet szeretnék ebből látni, sok munkát, agresszív letámadást, összjátékban még biztosabb chileit, miután csak itt van 1 éve, s megszokja a társakat.
S azért hangsúlyozom a támadók féle hatékony védekezést, mert bizony lehet most "örömmámorban" élni, meg jól is játszottunk előrefele, frissen, "üdén2 de a védekezés a Sociedad ellen megint nem votl az igazi :, Messit tudjuk nem "hajlandó" nagyon védekezni

S a 2 nagyon támadó szellemű szélső miatt, még fontosabb a papíron 2 szélső csatár szerepe védekezésben.Mert oké a Sociedad nem egy világverő csapat, de voltak gondok.
Titoban bízom, szerintem összetudja rántani a társaságot, s a kellő motiváltság is meg van a tavalyi elvesztett bajnoki cím miatt.
A csapat mély, lehet rotálni bőven, s szükség lesz a friss agyakra, mert nem engedhetünk meg olyan gólokat mint pl a Real ellen a Nou Campban, vagy nem lehet 2:0-t leadni, s sorolhatnám.
Hülye szó ez, hogy elvárás, de valamilyen szinten így a szezon előtt elgondolkozik rajta az ember a csapattal kapcsolatban, szerintem ha tudjuk hozni a játékunkat a sérülések elkerülnek minket, mindenféleképpen a bajnokság nagy esélyese a gárda, s a csapat hangsúlyozom nagyon sokrétű, van benne bőven "potenciál" hogy májusra is legyen lendület.Szóval nagyon bízom benne sikerül visszaszerezni a bajnokságot, idén mint mindig a bajnoki cím a legfontosabb elvárás.Kupa+BL az "lutri" kategória, CDR-ben azért negyeddöntő-elődöntő bőven benne van a csapatban, s a végső győzelem is természetesen, BL az meg mindig totál kiszámíthatatlan.
Szóval nyami a csapat jó

már csak meg kell mutatni mit is tud igazán, s fejben nagyon fontos mindenki koncentráljon, itt van pl már ma egy nagy feladat, óvatosabb játékot várok, s nem is kell kapkodni, van egy visszavágó, ráadásul abból a szempontból, hogy mi kezdünk otthon kicsit hátrányban vagyunk.De okos játékkal bízom benne előnyt tudunk ma szerezni, s ami a legfontosabb elől-hátul legyen meg az összhang, gólt kapni nagyon nem kellene.
Uh V.E:B