Fifa, PES, FM
- pitta19
- Jugador d'estrella
XBOX-ra eszméletlen jó lett szerintem.
Nincs két egyforma támadás (kb.5-6 meccset játszottam eddig), a passzok sokkal élethűbbek lettek szerintem, és nem lett nehezebb sem a játék. Profin egyszer kaptam ki, a többi meccset nyertem.
A grafika és játékosok mozgása is javult.
Szóval nekem nagyon tetszetős, várom nagyon a teljes játékot!
Nincs két egyforma támadás (kb.5-6 meccset játszottam eddig), a passzok sokkal élethűbbek lettek szerintem, és nem lett nehezebb sem a játék. Profin egyszer kaptam ki, a többi meccset nyertem.
A grafika és játékosok mozgása is javult.
Szóval nekem nagyon tetszetős, várom nagyon a teljes játékot!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Pedig milyen jól nézne kidaffy írta:figyelj oda,hogy mikor merre akarsz elmozdulni és akkor nem pattog össze-vissza a bogyó. buffonnal meg ne akarj ronaldinho-s labdaátvételeket csinálni

Legközelebb majd figyelek az elmozdulásra, mert nincs kedvem ebből gólt kapni...

figyelj oda,hogy mikor merre akarsz elmozdulni és akkor nem pattog össze-vissza a bogyó. buffonnal meg ne akarj ronaldinho-s labdaátvételeket csinálniL.Messi 10 írta: Közbe sikerült megcsinálnom, és le is toltam egy-két meccset.
A labdaátvételes dolog pedig nagyon hülyén van megcsinálva... Nevetséges, hogy Buffonnak hazapasszolom a labdát, és ötből háromszor elpattan tőle a labda... Az meg a másik, hogy a gép is csinál érdekes dolgokat... A Milanosok kétszer is eljátszották, hogy bedobás után nem tudták átvenni a labdát, majd kipattant róluk... Van még mit finomítani ezen az újításon, remélem meg is teszik a következő 2hétben a kiadásig.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Közbe sikerült megcsinálnom, és le is toltam egy-két meccset.daffy írta:nekem pedig iszonyatosan bejön
rendkívül tetszik az új labdaátvételi megoldás,szerintem a grafikán is csiszoltak valami minimálisat(a fű bejön). be lehet állítani fél óra pontossággal,hogy mikor kezdődjön a meccs és annak megfelelőek lesznek a fényviszonyok,az eső fizikai hatása is tetszik. számomra nagyon pozitív csalódás a demo,pc-n próbáltam gamepaddal és semmi nyűge nem volt,nem fagy ki,minden tökéletesen működik
A labdaátvételes dolog pedig nagyon hülyén van megcsinálva... Nevetséges, hogy Buffonnak hazapasszolom a labdát, és ötből háromszor elpattan tőle a labda... Az meg a másik, hogy a gép is csinál érdekes dolgokat... A Milanosok kétszer is eljátszották, hogy bedobás után nem tudták átvenni a labdát, majd kipattant róluk... Van még mit finomítani ezen az újításon, remélem meg is teszik a következő 2hétben a kiadásig.

nekem pedig iszonyatosan bejönL.Messi 10 írta:PC-re és Xbox-ra is. PS3ra majd 23:00-03:00 között jön ki valamikor.ferninho írta: hol, mire?
van pár eszköz amin lehet fifázni
PS-re még pl nem jött ki azt tudom.
Xboxról nem tudok nyilatkozni, de PC-re Originről tölthető.
Én leszedtem, de már elment tőle a kedvem... Az irányításnál nem elég, hogy nem lehet a nyilakra beállítani a mozgást (vagy legalábbis nekem nem engedi), de még csak el se menti a változtatásokat, amikor kilépsz a játékból. Habár eddig még egy meccset se sikerült lejátszanom, mindig kifagy, ha szöglethez jutok...

rendkívül tetszik az új labdaátvételi megoldás,szerintem a grafikán is csiszoltak valami minimálisat(a fű bejön). be lehet állítani fél óra pontossággal,hogy mikor kezdődjön a meccs és annak megfelelőek lesznek a fényviszonyok,az eső fizikai hatása is tetszik. számomra nagyon pozitív csalódás a demo,pc-n próbáltam gamepaddal és semmi nyűge nem volt,nem fagy ki,minden tökéletesen működik
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
PC-re és Xbox-ra is. PS3ra majd 23:00-03:00 között jön ki valamikor.ferninho írta: hol, mire?
Xboxról nem tudok nyilatkozni, de PC-re Originről tölthető.
Én leszedtem, de már elment tőle a kedvem... Az irányításnál nem elég, hogy nem lehet a nyilakra beállítani a mozgást (vagy legalábbis nekem nem engedi), de még csak el se menti a változtatásokat, amikor kilépsz a játékból. Habár eddig még egy meccset se sikerült lejátszanom, mindig kifagy, ha szöglethez jutok...

hol, mire?bence-barca írta:FIFA 13 demója elérhető!

-
- Llegenda del Barça
FIFA 13 demója elérhető!
A first touch control szerintem nagy húzás az idei fifában. Eddig bármilyen passz volt, ha 2 méterre, ha 40 méteres keresztlabda a játékos mindig pontosan levette, a valóságban azért a helyzet teljesen más.
http://www.youtube.com/watch?v=UcKg8LpXh58
Két nap múlva jön a demo elvileg, kíváncsi vagyok.
http://www.youtube.com/watch?v=UcKg8LpXh58
Két nap múlva jön a demo elvileg, kíváncsi vagyok.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Llegenda del Barça
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Gdb0YcmnIs
Gameplay
(07.50től megtudtam, h a kamugólok itt sem fognak elmaradni...
)
PCs változatról írnak, de gondolmo minden konzolo így lesz:
- Karrier mód: Harcolj a csapatodért vagy a válogatottadért a kiterjesztett karrier módban, ami most már nemzetközi szinten lesz. Menedzseld a válogatott csapatot, játssz barátságos meccset, selejtezőt és nagy nemzetközi tornákat. Klub szinten új átigazolási rendszert raktak be. Lehetőség lesz ellenajánlat tételére, játékos cserére pénzügyi kompenzációval egybekötve, de csapat szerepet is felajánlhatunk. Játékosokat kölcsönözhetünk, de minket is kirúghatnak a csapattól, akár év közben is.
- Támadó intelligencia: Az új helyezkedési rendszer segítségével az AI jobban tudja majd értékelni az aktuális helyzetet, majd úgy helyezkedni, hogy a lehető legjobb pozíciója legyen a támadáshoz. A játékosok keményebben és okosabban próbálják majd áttörni a védelmet, futásokkal a védők pozícióját gyengítve és új passzolási lehetőséget teremtve a csapattársaknak. A játékosok két lépéssel előre fognak gondolkodni.
Gameplay
(07.50től megtudtam, h a kamugólok itt sem fognak elmaradni...

PCs változatról írnak, de gondolmo minden konzolo így lesz:
- Karrier mód: Harcolj a csapatodért vagy a válogatottadért a kiterjesztett karrier módban, ami most már nemzetközi szinten lesz. Menedzseld a válogatott csapatot, játssz barátságos meccset, selejtezőt és nagy nemzetközi tornákat. Klub szinten új átigazolási rendszert raktak be. Lehetőség lesz ellenajánlat tételére, játékos cserére pénzügyi kompenzációval egybekötve, de csapat szerepet is felajánlhatunk. Játékosokat kölcsönözhetünk, de minket is kirúghatnak a csapattól, akár év közben is.
- Támadó intelligencia: Az új helyezkedési rendszer segítségével az AI jobban tudja majd értékelni az aktuális helyzetet, majd úgy helyezkedni, hogy a lehető legjobb pozíciója legyen a támadáshoz. A játékosok keményebben és okosabban próbálják majd áttörni a védelmet, futásokkal a védők pozícióját gyengítve és új passzolási lehetőséget teremtve a csapattársaknak. A játékosok két lépéssel előre fognak gondolkodni.
- Castiel
- Capitá del Barça
Viszont most Ronaldo díszeleg borítójukon.jenooo írta:Ezek szerint Messi szerződést bontott a PES-sel? Mert pár évig ő volt a húzóemberük.
Na én a Milannal viszem a Menedzsert, és tehetség kutatóztam stb... kereskedtem, s a Vidiből a Mitrovic-ot elhoztam ingyen, mert lejárt a szerződése (mekkora hiba Souza

Aztán eladtam a Citynek 69 millióért!

mert ibra-Ts is távozott így futotta...
Így néz ki a keretem:
-------------Abbiati-------------
Abate---Rami---Dedé---Gibbs
---------M'vila-----Santos-----
--------------Nasri--------------
Hulk---------------------Neymar
--------------Pato----------------
Cserék: Amelia(kap), Emmanuelson, Danilo, El Shaarawy, Henrique, Paloschi, Robinho,

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Ezek szerint Messi szerződést bontott a PES-sel? Mert pár évig ő volt a húzóemberük.
FIFA 13 hivatalos TV reklám!
Nagyon jóóóó lett, Messi az egyik főszereplő! 

- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Hát úgy gondolom hogy 98%, hogy menni fog maximum frissíteni kell ami lehet , hogy agyonvágja a flashedet ( az utolsó nem vágott oda ) és akkor mehet az újra flasshelés. De megmaradt a 2% annak, hogy a Microsoft összehoz valami olyan másolásvédelmet, hogy kitörölhetjük a lemezzel.BritishKnight írta:Mennyi esélye van,hogy fog menni a Fifa13 az x-boxomon?
Ha nem megy akkor egy frissítéssel majd meg lehet oldani?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
http://www.fifahungary.hu/hirek/Fifa_13 ... _reszletekneobarca írta:Valaki tud infót a Fifa13-ról? Mikor kerül a boltokba, milyen újítások lesznek benne. Nagyon csönd van ezzel kapcsolatban. Tavaly ilyenkor már pezsgett a topik...![]()
Parancsolj

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
9.24
576.hu
576.hu

- neobarca
- Director del Fútbol
Valaki tud infót a Fifa13-ról? Mikor kerül a boltokba, milyen újítások lesznek benne. Nagyon csönd van ezzel kapcsolatban. Tavaly ilyenkor már pezsgett a topik...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Creation Master 12-vel raktam be a dolgokat. A cipőket könnyű,a mezeket is,de az arcokat kicsit nehezebb.De pár arc berakása után belejössz.
mindent a netről kell letölteni,simán meg lehet találni.
Nagyon faja igy feltuningolva a Fifa
mindent a netről kell letölteni,simán meg lehet találni.
Nagyon faja igy feltuningolva a Fifa

Titi - The Legend!
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Itt egy videó az új cipőkről amiket beraktam a Fifa 12-be. Nagyon ütősek 
http://www.youtube.com/watch?v=bhYfdSIl ... ture=g-upl
Na meg még kicseréltem a Barca mezét az ideire(hazai,vendég,kapus) , meg legalább 25 játékos arcát kicseréltem. A Barcából kb mindenkiét, mint pl Busquets,Pedro,Alexis stb... Sokkal jobb igy játszani

http://www.youtube.com/watch?v=bhYfdSIl ... ture=g-upl
Na meg még kicseréltem a Barca mezét az ideire(hazai,vendég,kapus) , meg legalább 25 játékos arcát kicseréltem. A Barcából kb mindenkiét, mint pl Busquets,Pedro,Alexis stb... Sokkal jobb igy játszani

Titi - The Legend!
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Üdv. Ps3on eredetibe meg van a Fifa 12. Nem tudjátok hogy le lehet tölteni esetleg valami friss kereteket, ha igen akkor honnan és hogy műdödik? Vagy fizetős?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
sziasztok,egy kérdésem lenne inkább segítség?feltelepítettem a fifa 11 et minden jó csak kellene hozzá egy crack mert letöltéses csináltam és még az kelllene tudtok vmi oldalt hogy honnan lehetne és mi kellene vele csinálni telepítés felülírni stb mert állítólag már csak az kell és indulna a játék köszönöm
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Skorpiórúgás megy valakinek? Nem boldogulok vele, hálás lennék, ha valaki el tudná magyarázni magyarul is
Nem vágom, hogy pontosan melyik gombokat kell nyomni. Gondolom azt igen, amit minden cselnél (iramvezérlés nálam), hozzá meg?
http://www.youtube.com/watch?v=BHMLIlcgtNQ

http://www.youtube.com/watch?v=BHMLIlcgtNQ