Xanthor írta:El kell, hogy keserítselek, de szerintem egy backup QB-ért senki nem fog adni egy 4. számú futót se, főleg hogy ott van a free agent piacon most a 2 újonnan kezdőnek kinevezett QB, Locker és Wilson, akiktől elég sokat várnak.
Na az azért bebaszna.

Vagy nagyon nem értem a lényeget, de ezt így kicsit meredeknek tartom, hogy egy jó irányító nem ér egy 3., de még 4. számú futót sem. Valamennyit lettek változtatva gondolom a beállítások, de annyit tán nem, hogy a tavalyi fantasy pontok semmit ne jelentsenek, márpedig a Big Ben melletti 200 pont nem sok futónál van. Másrészt ha a beállításoknál nézem, akkor nekem az jön le, hogy irányítóknál egy yard=1 pont, futóknál egy yard=2,5 pont. Na mármost ha a visszahordásokat is számoljuk, akkor 1500 yard fölött nagyon kevesen vannak.(Megnéztem, a top10 futón kívül kb senki) Szóval kb a 2. számú RB-nek is jó egy ilyen, de számoljunk ennyivel. 1500*2.5=3750 pont. Big Ben a Yahoo statisztikája szerint tavaly 4000 yard fölött passzolt, ehhez jön még a 70 futott yard is, de csak a passzolt yardokat tekintve 4000 pont fölött vagyunk. Ok, többször sack-elték és az int is több, ami mind mínusz, de jóval több TD-t is hozott össze és pl a 40+-os játékuk is több. Ha valamit nagyon benéztem akkor javítsatok ki, mert az én gondolkozásom alapján és a yahoo-s fan pts alapján is simán értékesebb egy QB mint egy RB, ehhez képest akkora RB hype van és volt draft alatt is, hogy csak néztem.
Xanthor írta:
Amit viszont én tanácsolnék, hogy handcuffold (igazold le egy bizonyos ember cseréjét) Ryan Matthewst Ronnie Brownnal. Első héten ő kezd, máris megvan az embered, és ki tudja mikor sérül esetleg meg újra Matthews. Hasznos dolog tud ez lenni, bár én pl. nem vagyok a híve, fölösleges roster helynek pazarlásnak tűnhet, de ha megsérül egy sztárfutód és nem vagy elég gyors, hogy felkapd a cseréjét a FA piacról, az nagy cumi tud lenni.
Itt meg kijön, hogy nem vágom mi az a handcuff és nem tudom, hogy mire gondolsz. Brown felszedésén gondolkodtam, de nem tudom hogy ki helyett, később stabil futó helyett nem éri meg az első 2 meccsen kezdő játékost felvennem, így nem tudom, hogy melyik 2 gyengébb helyett vegyem fel. Irányítót nem teszek ki érte, hogy miért azt feljebb leírtam. Ha meggyőztök, hogy 'mit is' ? sem ér egy QB és egy kupac trágyát sem kapok érte, max akkor. De szerintem akkor is inkább várok 1-2 hetet, hogy bebizonyosodjon ez a tézis.

Arra gondolni sem merek, hogy egy Matthews-Brown cserét javasoltál, mert akkor az azt jelenti, hogy nem veszel komolyan.