Castiel!
Az a rész számomra is rém unalmas már,hogy Alo többet hoz ki a gépből, mint amennyi benne van, uram ég...ne legyünk már ilyen "észlények".
Annyit lehet mindenből kihozni,amennyit tud. Alo előtt le a kalappal, mert ő kihozza a maxot ebből a kocsiból, az év eleji rosszabból is, meg a mostaniból is. Attól,h Massa a balesete óta, rém gyenge, 0, még ne higgyük már azt,h ez a Ferrari annyira rossz.
Senki soha nem bizonyította még azt be,h többet hoz ki egy autóból, mint az tud, max azt,h többet mint a csapattársa
Az ilyeneket, meg ,h most már 1-1 a pecheket illetve, na ne...egyrészről Vettel nem csak Valenciában bukott súlyos pontokat, másrészről csak nem mind1 egy pontokon alapuló sorozatnál, hogy az a pech, mennyibe is fájt.
Vettel esetében ott +7 helyett lett -25, azaz 32pontos pech, úgy,hogy fölényesen vezetett,és a technikán kívül semmi sem veszélyeztette a győzelmét, itt meg még el sem kezdődött semmi sem, az sem volt biztos ,hogy Alonso Vettel előtt végezne,de ha lesarkítjuk pontokra akkor ez -18 Alo szemszögéből.
De jobb mint a semmi, és persze fel sem hoztam volna ennyi pontszerűen, ha nem látom azt,h szerinted ezzel le is van rendezve a két pilóta "sorsa" idei évre nézve...
Valamint az idei évet ne hasonlítsd a tavalyihoz, ott Vettel szinte végig a győzelmekért ment, és kicsit sem befolyásolta volna a VB-t, ha épp amikor nem győz, akkor olyan nyer,aki közelebb van, mivel folyamatosan esélyes volt. Viszont idén, amikor Alonso úgy versenyez, hogy nincs meg a fölény, jóval nagyobb szerencse, ha épp nem olyanok végeznek előtte, akik veszélyesek lehetnek rá. Mivel Ő nem támaszkodhat arra,hogy kiautóz csak úgy önerőből (természetesen kocsival együtt, mielőtt valaki belekötne, tudom,h tavalyi RB jóval erősebb volt, mint idei Ferrari) akkora előnyöket, mint tavaly Vettel. Szóval ő rá van utalva arra,hogy jól jöjjön ki akkor is, ha nincs győzelmi esélye, míg Vettel tavaly nem volt erre utalva, még ha így is történt.
Másik történetet 1000szer leírtam már, nézd meg miért tudott ott lenni 2010ben az elején, véletlen sem az RB-k technikai hibáinak hála? Legalább az utolsó versenyekre összekapták magukat,és nem ajándékoztak többet.