Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szintúgy, egyik kedvencem a srác még most is, tavalyi szezonban hihetetlenül oda voltam érte, de amit eddig idén (nem)csinál az nulla. Jobb szélen egyszerűen katasztrófa, teljesen impotens játék, megkapja azonnal passzolja vissza a kezdőkörbe. Balszélen kicsit veszélyesebb, de egy jó cselt, egy jó megindulást hiába várok tőle már nemtudom mióta. Emlékszem hogy tavaly is voltak mezőnyben gyengébb meccsei, de akkor legalább megrúgta a maga góljait és minden rendben volt. Idén ezek sem jönnek eddig. Én még bízok benne azért.Mihu írta:Én óriási Alexis párti voltam. Nagyon szimpatikus, jó hozzáállású játékos, aki megszeretteti magát az emberrel, már amikor nem színészkedik. De nyáron hozni kell egy klasszis csatárt, bármennyi pénzbe is kerüljön. Abszolút veszélytelen a kapura, egy az egyben nem bírja megverni a védőjét, alibi passzok, és még sorolhatnám. Sajnos egyáltalán nincs benne a gól a játékában, pedig a csatársorban magára kéne vállalnia szezononként legalább 18+4 gólt legalább...Liga+BL. Csak így tudunk elérni zseniális célokat. Ha csak Messi rúgdossa a gólokat, az hosszú távon nem lesz elég.
Én nagyon szeretem, mert szimpatikus playa, meg sokáig védtem, de ez így nagyon nem jó, hogy nem bír megcsinálni egy cselt, nem bírja megverni a védőjét, és nem termeli a gólokat.
Én óriási Alexis párti voltam. Nagyon szimpatikus, jó hozzáállású játékos, aki megszeretteti magát az emberrel, már amikor nem színészkedik. De nyáron hozni kell egy klasszis csatárt, bármennyi pénzbe is kerüljön. Abszolút veszélytelen a kapura, egy az egyben nem bírja megverni a védőjét, alibi passzok, és még sorolhatnám. Sajnos egyáltalán nincs benne a gól a játékában, pedig a csatársorban magára kéne vállalnia szezononként legalább 18+4 gólt legalább...Liga+BL. Csak így tudunk elérni zseniális célokat. Ha csak Messi rúgdossa a gólokat, az hosszú távon nem lesz elég.Messidona10 írta:Remek csere volt, nélküle szerintem nem sikerült volna behúzni. Remek meglátások, cselek, jó passzok, csak ez a fránya színészkedés...
Alexisnél a képlet a következő: 1 válogatott meccs=1 sérülés! Ez így megy mióta ideigazolt!Erxy írta:Nem csak Iniesta sérült meg a válogatott meccsek során. Alexis a bal combjában szenvedett izomsérülést, a Getafe elleni meccset biztosan kihagyja.
A fejlődést én is észrevettem.Megvoltak az 1v1-ek, a védelmet is forgatta.ozsimiki írta:
de azért ha a teljesen impotens Fabregas belövi,akkor meg micsoda gólpassz igaz? Volt 2-3 óriási megmozdulása a meccsen, ezzel pontosan 2-3szor többet csinált mint a katalán. Ott szerintem a passz volt a helyes, ő nem volt tiszta ziccerben, míg Fabregas igen.
Persze nem élete formájában van Alexis, de mai meccs után látok némi fejlődést. Váratlan dolgok terén mindenképp.
de azért ha a teljesen impotens Fabregas belövi,akkor meg micsoda gólpassz igaz? Volt 2-3 óriási megmozdulása a meccsen, ezzel pontosan 2-3szor többet csinált mint a katalán. Ott szerintem a passz volt a helyes, ő nem volt tiszta ziccerben, míg Fabregas igen.Tdavid írta:mintha félne a kaputól...
elmegy a védő mellet, indulhatna kapura de inkább visszapasszol.
ezzel a problémával gyorsan kell valamit kezdeni.küldjék el dilidokihoz vagy nem tudom.
vagy úgy lennének vele hogy ezt az évet kihúzza aztán úgyis jön Neymar aki átveszi a 9-es mezt?!