2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
régi kártyákért, főleg ha gyakori, nem gyakori a nagy része, senki nem fog egy fillért sem adni.MQuC írta:sziasztok!
Gyors segitség kéne. Hatalom kártyái kártyajátékot aki ismeri. Van több ezer régi kártyám, de nem tudom valaki megveszi e őket. Ha valaki jártas az ilyen játékokban, kérem irjon nekem hogy hol tudnám eladni, vagy mit csináljak vele. Kös
a fehér philipp russel blézer/zakó. de ha eszembe jut még valami akkor íromvan ruhád L es méretben?
ez akkor felejtősvuvu írta:Initom: a Jack&Jones-os érdekelne? M-es méret hivatalosan, szűkített fazon. hány centi, hány kiló vagy (testalkat?)
a posta persze megoldható
ööö. méret?vuvu írta:
http://img51.imageshack.us/img51/4413/jackjonesssin.jpg -Jack&Jones vintage ing, egy az egyben ugyanez
Árak:
Jack Jones és Zara ing - 1500 ft
jó böngészést
megj:
mind hibátlan, alig hordott darab, jó szabásúak (általában szűkítettek)
Budapesten akárhol átvehetőek személyesen
ment a válasz pü, off-nak vége.küldtem egy privát üzenetet.
küldtem egy privát üzenetet.vuvu írta:mindössze 1200 ftplusz még a fekete pulcsi árával együtt leírhatnád hogy mennyibe fájna:D
mindössze 1200 ftplusz még a fekete pulcsi árával együtt leírhatnád hogy mennyibe fájna:D
a Zara ingről egy képet linkelhetnél, plusz még a fekete pulcsi árával együtt leírhatnád hogy mennyibe fájna:Dvuvu írta:valakit érdekelnek itt olcsó eladó ruhák? hibátlan minőségben, alig hordva!
általában M-es méretűek, vannak ingek (1 jack&jones és egy zara) van egy vadiúj hongkongból rendelt pulóver (fekete) továbbá egy szintén fekete, egyedi rövidujjú ing (végig a gombok mentén és a karjainál mintás)
A fekete pulóver így néz ki (klikk)
ha van rá igény, töltöm a képeket
Viszont a törzskönyv hiánya, nem zárja ki a fajtisztaságot.visca el barca írta:a törzskönyv szolgálja azt a célt, hogy igazolja a kutya fajtatisztaságát. ergo egy nagy logikai bukfencbe kerültélK900 írta:lehet törzskönyv nélküli is.A lényeg hogy fajtatiszta legyen.
a törzskönyv szolgálja azt a célt, hogy igazolja a kutya fajtatisztaságát. ergo egy nagy logikai bukfencbe kerültélK900 írta:lehet törzskönyv nélküli is.A lényeg hogy fajtatiszta legyen.
Bocs,hogy későn reagálok, nem voltam gépnél. A nagyon olcsó 30k körül lenne.sjd írta:Mit jelent ez a nagyon olcsó?TorghelleSandor írta:Sziasztok!
Egy Huawei Ideos S7 Slim tabletet kínálnék fel eladásra, a tesóm kapta szülinapjára, de nem használja sűrűn, és megkért,hogy passzoljam el.
Mivel elég olcsón jutottam hozzá az amúgy 60-70ezer FT-s eszközhöz, nagyon olcsón eladó. Egy teszt itt található róla:http://mobilarena.hu/teszt/huawei_ideos ... ezeto.html