Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.12. 19:40:57

Slither írta:
Xanthor írta:
Cumbee írta:Erre is reagáltam már többször, leírom még1*, hátha nem leszarjátok, csak elkerülte a figyelmeteket.:D Nincs itt NFL-ben folyamatos pontozásos liga? NBA-ben a H2H mellett van olyan is, gondolom itt is kell lennie. Draftoljunk újra és legyen az egyikből egy olyan és meg van oldva. Mindkét helyen tudunk játszani, de mégsem ugyan azon a módon és ugyan azzal a csapattal.
De, át lehet állítani folyamatos pontozásra. Nekem jó, ha az egyik olyan. Viszont újradraft legyen ott?
Ne legyen ujradraft, mindenki azzal nyomja, amilye van!
Egyrészt most akkor nyert-e valamelyik és ha igen akkor melyik, másrészt mi értelme van mindkét ligát fullra ugyan azzal a csapattal végignyomni?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.12. 19:29:41

Xanthor írta:
Cumbee írta:Erre is reagáltam már többször, leírom még1*, hátha nem leszarjátok, csak elkerülte a figyelmeteket.:D Nincs itt NFL-ben folyamatos pontozásos liga? NBA-ben a H2H mellett van olyan is, gondolom itt is kell lennie. Draftoljunk újra és legyen az egyikből egy olyan és meg van oldva. Mindkét helyen tudunk játszani, de mégsem ugyan azon a módon és ugyan azzal a csapattal.
De, át lehet állítani folyamatos pontozásra. Nekem jó, ha az egyik olyan. Viszont újradraft legyen ott?
Ne legyen ujradraft, mindenki azzal nyomja, amilye van!
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.12. 19:10:11

MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.09.12. 16:17:06

Bob_Marley írta:
MichaaBee írta: Aztán hogy playoff seedekkel való ügyeskedés kinél milyen megítélés alá esik, az már más tészta. Alapvetően azt akartam megvilágítani, hogy egy szimpla padoztatás még nem bűn, és akár okos húzás is lehet. Egyéb esetekben, mint amilyenre szerintem Te gondolsz, már nem foglalnék inkább állást, mert elég kényes. De javaslom, hogy ezt a két fajta dolgot vegyük külön.
Ebben igazad van, vegyük külön, s az adott esetben egy padoztatás még talán nem is akkora bűn, bár én azt is ellenzem, viszont amit itt írtál az meg totál inkorrekt.Csak az a baj az egésszel, hogy 1; ki dönti el mi a bűn? 2; ha már volt mit tudsz tenni??
Mondok én is egy példát, számomra valaki szimpatikusabb direkt nem játszatom a játékosaimat hogy kikapjak, tudsz ellene valamit tenni?Nem Inkorrekt??Igen, Befolyásolja a liga sorrendjét bőven, s ugyanolyan cselekedet mint bármilyen nem padoztatás, csak maximum erősebb, de károsítás a többiekkel szemben, innentől kezdve lopásnál is van fokozat, de a bolti lopás is lopás, meg ha lenyúlsz 400 milliót az is lopás.
Hogy lenne inkorrekt az állásfogalásom, ha direkt hangsúlyoztam, hogy ebben már nem foglalnék állást? :)

Azt maximálisan támogatom, hogy ha nekem egy adott match-up megnyeréséhez kell padoztatnom, akkor semmilyen negatívum ne érjen miatta. Ha mindenképp a nyerésre törekszem és ezért nyúlok szabályos eszközökhöz, akkor abban nem látok kivetnivalót.

Ha már azért padoztat valaki, hogy kikapjon, az valóban megkérdőjelezhető, s mint írtam, ebben nem foglalok most állást, döntsétek el Ti, ez engem nem igazán érdekel. Én mindig a maximális sikerre hajtok, direkt kikapni sosem fogok.
Bob_Marley írta:Nyilván mindenki ugyanannyit játszik :D A kulcsot leírtad esetlegesen erősebbet, gyengébbre cserélsz mert többet vagy kevesebbet játszik, ennek mi a köze egy játékos valódi értékéhez????Ezt megint valahol inkorrektnek érzem, hogy nem a játékos valódi tudása a döntő.
Egy játékos valódi értékét pontosan ilyen dolgok is befolyásolják. Tudás nem egyenlő érték, ez szerintem minden sportágban nyilvánvaló. Cseréknél nem érdekel az egyenlő TUDÁS, ennyi erővel egy 3 hónapig sérült James többet ér egy egészséges Jenningsnél... A valódi tudás mint olyan az állandó, ennyi erővel csak pontosan megegyező tehetségű játkosokat cserélhetnénk... Ez nyilván irreális. Az ÉRTÉK pedig azt jelenti, hogy mennyire ÉRTÉKES számomra, s ha azért értékesebb, mert playoff alatt több meccset játszik, akkor az a csere úgy egyenlő. Vagy ha azért ér többet egy gyengébb játékos, mert nem sérült, az ugyanolyan.

Bob_Marley írta:Valamire rávilágítottál amire viszont nem gondoltam :D A csere ötletem annak szólt, hogy adott heti csatában csakis a hétfőn este megadott keretek játszanak (+FA lehet azt most nem lényeges) mert így pl nem fordulhat elő olyan, hogy cserélek és kapok egy olyan játékost aki mondjuk szerdán hozzám jön de több meccset fog még játszani mint aki odaadtam érte.Fenn állhat a meccsek számából adódó jogosulatlan előnyszerzés.
Viszont arra nem gondoltam, hogy lehet átjön hétfőn de akkor is több meccset játszik, viszont úgy gondolom ez elenyésző szám, meg az egész hét mivel új lappal indul így talán ez jobban elnézhető, viszont a másik variációval megint lehet olyat sakkozni amit inkorrektnek érzek.Tegyük fel szoros az állás (s tavaly pl 15ös kategóriában volt akár 7-7 is nem egyszer 8-7 szintén) bőven befolyásoló lehet akár egy csere után megszerzett + vagy adott esetben - 1 meccs.És megint ugyanazt tudom írni, nem a csapat/játékosok erőssége miatt vesztesz nyersz, hanem mert többet vagy kevesebbet játszott???Ez nem korrekt.
Magyarázd már el, hogy mi jogosulatlan abban, hogy ha valaki úgy teszi össze a csapatot, hogy a playoff alatt több meccse legyen? :) Ez egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy mi a "csalás" abban, hogy valaki két egyenlő játékos közül azt választja, aki számára előnyösebb valamilyen oknál fogva. :wink:

Regular season alatt mindig lesz olyan hét, hogy nekem játszik több játékosom egy héten, aztán másszor meg én szívok miatta. Ebben semmi jogosulatlan nincs, mivel minden csapatnak ugyanannyi a meccse, így a végére kiegyenlítődik a meccsek száma. Semmi jogosulatlanság nincs ebben... Ennyi erővel jogosulatlan az, hogy lesérül pl James és ezért kevesebb meccsem lesz? :) Bocs, de ebben a több meccsszám inkorrekt elképzelésben nem látom a rációt. :D A regular seasonben teljesen mindegy és egyáltalán nem mérvadó a meccsszám, mert végül kiegyenlítődik, egyedül a playoffban van szerepe. De mire elérünk a playoffig, már rég letelik a trade deadline és senki sem fog hét közben cserélgetni. Ha pedig valaki jó előre stratégiázik, akkor tegye meg nyugodtan, erről szól a játék. Én tavaly nem tettem meg, olyan is lett a playoffom, amilyen...

További mellékes véleményem az, hogy ha valaki a rendes szezon alatt cserélget játékosokat hét közepén, hogy 8-7 helyett 9-6-ra nyerjen, akkor annak nincs ki mind a 4 kereke. :) Másrészt, ha már valaki ezt megteszi, akkor megteheti az ellenfele is, semmi nem akadályozza meg benne. :arrow: A feltételek egyenlőek.

Summa summarum, ez a több meccs = inkorrekt szerintem felesleges vita. Ezt a témát részemről itt le is zárnám. :)

Bob_Marley írta:Ezért javasoltam az FG%/FT%/3PTM/PTS/REB/AST/ST/BLK/TO variációt, mivel így a hátsók ugyanúgy "1 pontot érnek" (mint a valóságban) egy dobás meg 2őt ha hármas akkor 3at (mint a valóságban)
Így remélem érthetőbb miért voltak ezek a törekvéseim.
Nem hiába alap fantasy beállítás :D
Nyilván a legkiegyensúlyozottabb eloszlást a fantasy alap beállítás adja. De nem feltétlenül kell követni. Ha ettől eltér, akkor más a stratégia és ahhoz kell alkalmazkodni. Ez pedig valahol kihívás is. Mivel ez fantasy, nem kell a valóságban is 100%-ig megegyeznie a játékosok fontosságának.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.12. 15:47:36

fcbarca0827 írta: szerk.:
Én: NFL
Eazzy: NFL
Xanthor: NFL (amúgy ő tartózkodott, de egyértelműen maradna)
Slither: Yahoo
Game: Yahoo
Bob: Yahoo
Made: NFL
kamaj: Yahoo
Cumbee: ?
Tocy: ?

Az utolsó két emberünk írjon egy határozott választ aztán minden el van döntve. :D
(Kivéve, ha 5-5 lesz. :mrgreen: )
Úgy tudom Cumbee NFL-re szavazott.

Szerk. közben látom, hogy te is nagyjából ezt írtad Cumbee, nekem a két ligával az a bajom, hogy egy másik bowlhu-s ligában is benne vagyok, nem akarnék három ligát már, főleg, ha NBA-ben is indulok, bár azt nem tartom valószínűnek.

Szerk2: Hakeem Nicksért lehet jelentkezni nálam ajánlatokkal, kegyvesztett lett a 3.8 pont miatt, meg mert Giants :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.12. 15:42:45

Xanthor írta:
Bob_Marley írta:Én kitartok a yahoo mellett, ráadásul így hogy a waiver lista megkeveredett így plusz adalék, hogy az eredeti verziós yahoo és a hozzátartozó waiver lista lenne a korrekt.
Töröljük a lezajlott dolgokat Spiller fcbarca0827-é és akkor új lappal lehet kezdeni.
A waiver lista amúgy ugyan az volt, mint alapból, mert sorrendben az eredeti draft sorrendben vittem be az embereket, meg amúgy is lehet állítani.
Na de akkor Cumbee és Tocy tényleg szavazzon gyorsan és akkor már tovább tudunk lépni.
Én anno a szavazásnál rányomtam még a legelején az NFL.com-ra, de nekem aztán tök mind1, hogy melyik, a Yahoo anno szimpatikusabb volt, de nekem az NFL.com is jó, a lényeg, hogy ezt már el kellett volna dönteni a waiver idő letelte előtt és akkor most nem lennék megint én kakiban mások teszetoszasága miatt. 1 hete írogatom mindenhol, hogy döntsünk. Egyébként én arra szavazok, hogy haladjunk, szal oda rakjátok az én szavazatom, amivel elkerüljük az egált.
Xanthor írta:
Slither írta:Nekem most már mindegy hogy hol játszunk, sőt talán az még jobb ha mindkét ligát meghagyjuk, legalább lehet kísérletezgetni az egyikkel. :wink:
Csak ha mindkét ligát meghagyjuk félek, hogy megint előjön ez a "én az 'xy' ligát tartom elsőszámúnak".
Kísérletezgetni meg mit kell? :D
Erre is reagáltam már többször, leírom még1*, hátha nem leszarjátok, csak elkerülte a figyelmeteket.:D Nincs itt NFL-ben folyamatos pontozásos liga? NBA-ben a H2H mellett van olyan is, gondolom itt is kell lennie. Draftoljunk újra és legyen az egyikből egy olyan és meg van oldva. Mindkét helyen tudunk játszani, de mégsem ugyan azon a módon és ugyan azzal a csapattal.
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.12. 15:26:00

Bob_Marley írta:Én kitartok a yahoo mellett, ráadásul így hogy a waiver lista megkeveredett így plusz adalék, hogy az eredeti verziós yahoo és a hozzátartozó waiver lista lenne a korrekt.
Töröljük a lezajlott dolgokat Spiller fcbarca0827-é és akkor új lappal lehet kezdeni.
A waiver lista amúgy ugyan az volt, mint alapból, mert sorrendben az eredeti draft sorrendben vittem be az embereket, meg amúgy is lehet állítani.
Na de akkor Cumbee és Tocy tényleg szavazzon gyorsan és akkor már tovább tudunk lépni.
Slither írta:Nekem most már mindegy hogy hol játszunk, sőt talán az még jobb ha mindkét ligát meghagyjuk, legalább lehet kísérletezgetni az egyikkel. :wink:
Csak ha mindkét ligát meghagyjuk félek, hogy megint előjön ez a "én az 'xy' ligát tartom elsőszámúnak".
Kísérletezgetni meg mit kell? :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.12. 13:48:06

Slither írta:@fcbarca0827: olvastam az üzenetedet, és az egyik counter-ajánlatod alapján elküldtem az új cserét. :wink:
Én meg elfogadtam. :P
Xanthor írta:Törölném én az nfl.com-os ligát, csak nem akarom, hogy felháborodás legyen. Kéne mindenki szavazata és a vesztes ligát törölni, mert máshogy ez lesz végig szerintem...
NFL.comon ott a szavazás, 8 szavazó után 4-en a maradásra, 3-an a yahoora szavaztak, 1 meg tartózkodott. :D Ki nem szavazott még? Az a két ember eldönti a szavazatával, aztán jó napot.

szerk.:
Én: NFL
Eazzy: NFL
Xanthor: NFL (amúgy ő tartózkodott, de egyértelműen maradna)
Slither: Yahoo
Game: Yahoo
Bob: Yahoo
Made: NFL
kamaj: Yahoo
Cumbee: ?
Tocy: ?

Az utolsó két emberünk írjon egy határozott választ aztán minden el van döntve. :D
(Kivéve, ha 5-5 lesz. :mrgreen: )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.12. 13:41:19

Nekem most már mindegy hogy hol játszunk, sőt talán az még jobb ha mindkét ligát meghagyjuk, legalább lehet kísérletezgetni az egyikkel. :wink:

@fcbarca0827: olvastam az üzenetedet, és az egyik counter-ajánlatod alapján elküldtem az új cserét. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.12. 12:27:38

Én kitartok a yahoo mellett, ráadásul így hogy a waiver lista megkeveredett így plusz adalék, hogy az eredeti verziós yahoo és a hozzátartozó waiver lista lenne a korrekt.
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.12. 12:01:59

Na ez így tényleg kezd egyre zűrösebb és igazságtalanabb lenni, úgyhogy kéne döntés a holnapi meccs előtt még. Mondtam már, hogy attól, hogy a nfl.com-ot preferálom, nem halok bele, ha a yahoon nyomjuk, én még úgyse cseréltem senkit. (Akik cseréltek és eltérés van, azok meg beszéljék majd meg, de ha a yahoon leszünk akkor pl. C.J. Spiller tényleg fcbarca0827-et illetné, mivel egyértelműen az nfl.com-on voltunk amikor ő behúzta).
Törölném én az nfl.com-os ligát, csak nem akarom, hogy felháborodás legyen. Kéne mindenki szavazata és a vesztes ligát törölni, mert máshogy ez lesz végig szerintem...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.12. 10:44:30

NFL Fantasy:
Most már tényleg illene eldönteni, hogy hol játsszunk, mert bár én próbáltam mindkét oldalon ugyanazokat a változtatásokat véghez vinni, most nem sikerült. :lol:

NFL.com-on is beakartam húzni Ogletreet, de végül Bobhoz került, viszont yahoon az enyém lett. :lol:

Slither! Írtam emailt az újabb ajánlatodra. (Remélem tudod hol kell megnézni mert nekem fogalmam sincs. Arra meg, hogy egyből a trade ajánlatnál válaszoljak és mutassa is nálad, egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogy kell. :lol: Bocsi.)

szerk.: Inkább dobtam Ogletreet és yahoon is behúztam azt aki NFL-en végül hozzám került.

szerk. 2.: Most jövök rá, hogy NFL-en C.J. Spiller már rég az enyém, viszont most yahoon Cumbeehoz került. Teljes vicc az egész. :lol:

szerk. 3: Persze ez nem csak nálam gond. Vagy játszunk két teljesen különböző bajnokságot, vagy zárjuk be az egyiket (yahoo), vagy csináljuk meg a cseréket, azoknál a játékosoknál, akik máshova kerültek a két oldalon. Viszont az utóbbi meg a "melyik volt előbb" esete. :roll: Meg mondjuk ugyanazokkal a keretekkel mindkét oldalon követni a dolgot, hülyeség. Mert, bár más a pontozás picivel, úgyis ugyanaz nyer, mindkét oldalon...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.12. 09:32:11

Erre így reagálok, mert MichaeBee legalább sok mindenben érti a problémáimat :D
MichaaBee írta:
Benchből tényleg sok az 5, s elég 3, a többi az szerintem tökéletes, ahogy van.
Ez jogos hogy létszám függő is, s ezt Slither is írta ezzel egyetértek.
MichaaBee írta:
Olvastad a példát, amit felhoztam? :) Szerintem a játék arra megy ki, hogy az adott héten igyekezzen mindenki a lehető legtöbbet kihozni a csapatából, magyarán a lehető legnagyobb különbséggel nyerni. Fennállhat olyan lehetőség, hogy ha padoztatok, akkor nagyobb különbséggel nyerek? Igen. Akkor mi a gond a padoztatással? :wink: Azt hiszem ca. 8 éve vagyok fantasyn, soha semmi kivetnivalót nem talált senki abban, hogy egy százalékos mutatón alapuló kategóriában szerzett előny védelmében valaki padoztasson egy gyenge formában lévő játékost. Tehát ilyen formában abszolút elfogadható a padoztatás, sőt, a stratégia szerves része.
Olvastam a példádat :D Ez is valahol jogos, de pl én azért szajkóztam a pontozás, s a felállás egyidejű változtatását, mert úgy gondolom dominó elv lenne az egész.Mivel a felállással leszűkítve, illetve jobban elosztva magas-hátvéd posztokat, a százalék szórás is lecsökkenhet.Ebből következően az efajta stikli, hogy beteszem nem teszem be a játékost mozgás is háttérbe szorulhat.Nyilván fent áll a lehetőség továbbra is , de én úgy számoltam hogy jóval kevesebb lenne.
MichaaBee írta: Aztán hogy playoff seedekkel való ügyeskedés kinél milyen megítélés alá esik, az már más tészta. Alapvetően azt akartam megvilágítani, hogy egy szimpla padoztatás még nem bűn, és akár okos húzás is lehet. Egyéb esetekben, mint amilyenre szerintem Te gondolsz, már nem foglalnék inkább állást, mert elég kényes. De javaslom, hogy ezt a két fajta dolgot vegyük külön.
Ebben igazad van, vegyük külön, s az adott esetben egy padoztatás még talán nem is akkora bűn, bár én azt is ellenzem, viszont amit itt írtál az meg totál inkorrekt.Csak az a baj az egésszel, hogy 1; ki dönti el mi a bűn? 2; ha már volt mit tudsz tenni??
Mondok én is egy példát, számomra valaki szimpatikusabb direkt nem játszatom a játékosaimat hogy kikapjak, tudsz ellene valamit tenni?Nem Inkorrekt??Igen, Befolyásolja a liga sorrendjét bőven, s ugyanolyan cselekedet mint bármilyen nem padoztatás, csak maximum erősebb, de károsítás a többiekkel szemben, innentől kezdve lopásnál is van fokozat, de a bolti lopás is lopás, meg ha lenyúlsz 400 milliót az is lopás.
MichaaBee írta:
Ezt az érvet pedig abszolút nem látom át. Minden csapatnak ugyanannyi mecse van. :) Tavaly sűrített menetrend volt, ezért a vége felé igyekeztek többen is úgy alakítani a rostert, hogy minél több meccs legyen egy héten. Egyrészt abszolút nem értem mi a baj ezzel az eljárással, hogy erősebb játékosról mondok le olyanért, aki gyengébb, de több meccset játszik. Ha van egy trade és azt mindkét fél elfogadja, s nincs szó szándékos csapatrombolásról, akkor az úgy van jól.

Ami meg a többi hetet illeti, egyszerűen nem látom azt, hogy hogy tud valaki hosszútávú előnyt kovácsolni magának. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik az egész szezonban, akkor mit számít az, hogy az adott héten ezt a játékost elcserélem? Jövőhéten jön vissza, vagy hogy gondoltad? :D Ahogy mondtuk többen is, ez a több meccs van egy héten dolog csak a playoffnál fontos, egyébként pedig a szezon során teljesen kiegyenlítődik. Továbbra sem látom a különbséget egy 65 és egy 66 meccses player között. :wink:
Nyilván mindenki ugyanannyit játszik :D A kulcsot leírtad esetlegesen erősebbet, gyengébbre cserélsz mert többet vagy kevesebbet játszik, ennek mi a köze egy játékos valódi értékéhez????Ezt megint valahol inkorrektnek érzem, hogy nem a játékos valódi tudása a döntő.

Valamire rávilágítottál amire viszont nem gondoltam :D A csere ötletem annak szólt, hogy adott heti csatában csakis a hétfőn este megadott keretek játszanak (+FA lehet azt most nem lényeges) mert így pl nem fordulhat elő olyan, hogy cserélek és kapok egy olyan játékost aki mondjuk szerdán hozzám jön de több meccset fog még játszani mint aki odaadtam érte.Fenn állhat a meccsek számából adódó jogosulatlan előnyszerzés.
Viszont arra nem gondoltam, hogy lehet átjön hétfőn de akkor is több meccset játszik, viszont úgy gondolom ez elenyésző szám, meg az egész hét mivel új lappal indul így talán ez jobban elnézhető, viszont a másik variációval megint lehet olyat sakkozni amit inkorrektnek érzek.Tegyük fel szoros az állás (s tavaly pl 15ös kategóriában volt akár 7-7 is nem egyszer 8-7 szintén) bőven befolyásoló lehet akár egy csere után megszerzett + vagy adott esetben - 1 meccs.És megint ugyanazt tudom írni, nem a csapat/játékosok erőssége miatt vesztesz nyersz, hanem mert többet vagy kevesebbet játszott???Ez nem korrekt.
MichaaBee írta: Ezzel egyetértek, szerintem heti 4 vagy 5 csere elegendő. 3 az kevés, de 7 az tényleg sok, nem kell minden nap forgatni a keretet. Szerintem 5-be mindenki bele tudna törődni.
Ez tiszta

Amúgy meg az szép és jó, hogy pl Cumbee azt írja 6 pont 6 nem pont, csak mivel ha valaki pontot dob több kategóriába is felíródik alapból FGM/FG%/PTS ha meg hárompontos, akkor ehhez hozzájön még 2 kategória, ezzel szemben egy assist vagy pattanó egyhez.
Ennél szemléletesebben nem tudom elírni.Ezzel van nekem bajom, s én nem a pontokat akarnám eltörölni, csak az igazi játékban sem 5 pontot ér egy dobás, hanem 2 pontot vagy 3at, ergo dupla annyit mint egy assist amivel nincs is baj, mert pontra játsszák.

Ezért javasoltam az FG%/FT%/3PTM/PTS/REB/AST/ST/BLK/TO variációt, mivel így a hátsók ugyanúgy "1 pontot érnek" (mint a valóságban) egy dobás meg 2őt ha hármas akkor 3at (mint a valóságban)
Így remélem érthetőbb miért voltak ezek a törekvéseim.
Nem hiába alap fantasy beállítás :D
Slither írta: Nem akarom elüldözni Bobot, csak megírtam, hogy ha nem hajlandó olyan beállításokkal játszani, mint amilyet a többség szeretne, akkor nem muszáj. Sztem nyugodtan köthetne kompromisszumokat, de ha abszolút nem akar alkalmazkodni, és fontosabb neki az hogy az õ beállitásaival nyomjuk, mint hogy maradjon a ligában játszani, akkor nincs mit tenni... :roll:
Abszolút nem elüldözésről van szó, most még egyszer leírtam a dolgokat, én Cumbee szavaival élve több tükröt használok, s számomra a pontozás mint írtam is miért óriási veszélyforrás, meg a csapatfelállítás, meg a többi dolog (de azok kevésbé prioritás) nem térek ki újra és újra.S mivel a többség ezt nem így gondolja, én nem futok olyan hajó után ami nem vesz fel.
Van ezer másik liga, tavaly is voltam máshol, ahol amiket pl felvázoltam olyan pontozás volt, meg felállítás vagy hasonló, számomra ez igazságosabb, játékos érték szempontjából is.Meg tényleg lehet csak egész évben panaszkodnék :D Ami nektek se jó, meg én se vagyok papagáj, hogy mindig leírjam ugyanazt :D Mostani liga továbbra is túlzottan pont orientált, ez meg az én kosárfelfogásomba nem fér bele, jobban szerettem tavaly is egy kiegyensúlyozott csapatot, ahol számított minden, ahogy egy igazi csapat is felépül, kell aki pattanót szed, meg kell aki blokkol is.

De mindenkinek jó szórakozást, majd jövőre lehet többen látják úgy a dolgokat mint én, aztán megpróbálom megint leírni mi a baj, miért nem jó ez így :D

Kompromisszum kötésben valahol igazad van Slither, sőt nagy részben igazad van, csak előre próbálom megkímélni magamat, meg mást is az én zsörtölődésemtől.Tavaly egész évben hüledeztem ki mit ér, idén megint ott tartunk fogalmam sem lenne mi a jó csere, mi a jó csapatfelépítés, vagyis nyilván lenne, csak totál ellentétes a felfogásommal.Nem titok Rondo az egyik kedvencem, s adott esetben egy Lowry többet ér mint ő az azért mókás (attól függetlenül, hogy Lowryt nagyon szeretem s szerintem a Raptorsban nagyon jó lesz, de két külön dimenzió a kettő s direkt nem Westbrookot írtam aki még lehet közelebb is van Rondohoz)
Szóval az hogy bosszantsam magam egész évben, annak nincs sok értelme, ha már Cumbee is mindig írja ez egy játék :D Én is játszani szeretném, úgyhogy élvezzem is :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.12. 03:38:17

Game90 írta: NBA Fantasy: látom yahoo-n folytattátok a beszélgetést, igazából nem akarok beleszólni ebbe a Bob - Cumbee - Slither féle románcba, szerintem Bob meggyőzhetetlen, de addig ne jussunk már el, hogy akkor kilépés meg ilyenek...
Nem akarom elüldözni Bobot, csak megírtam, hogy ha nem hajlandó olyan beállításokkal játszani, mint amilyet a többség szeretne, akkor nem muszáj. Sztem nyugodtan köthetne kompromisszumokat, de ha abszolút nem akar alkalmazkodni, és fontosabb neki az hogy az õ beállitásaival nyomjuk, mint hogy maradjon a ligában játszani, akkor nincs mit tenni... :roll:
PCsabi
aka Game90

2012.09.11. 23:40:28

Tocy írta:Ha tényleg olyan sokan leszünk, akkor 12 játékos bőven elég...FA-ről úgyis lehet behúzni embereket végig. De ahogy gondoljátok.
Tavaly 16-an toltuk a fantasy-t 12 fős rosterekkel, ha idén leszünk 20-an, akkor megfontolnám, hogy legyen csak 10 fős a csapat.
kanty írta:Vagy Game is szép dolgokat csinált, Ő is elég messze jutott.
Csak hogy pontosítsak, a 3. helyig :P Pont most néztem meg, hogy milyen csapatom volt tavaly, Westbrook, Cousins, Dragic, Pekovic, valamiért nagyon hozzánőttek a szívemhez :) (Viszont az elődöntőt azt felejtsük el, ott mit szerencsétlenkedtem, még mindig fájó emlék :mrgreen: )

NFL Fantasy: nem úgy egyeztünk meg, hogy akkor nfl.com-on toljuk? Hiába böktem inkább a yahoo-ra, a többség nfl.com-ra szavazott, szóval én már ott követem az eredményeket.

NBA Fantasy: látom yahoo-n folytattátok a beszélgetést, igazából nem akarok beleszólni ebbe a Bob - Cumbee - Slither féle románcba, szerintem Bob meggyőzhetetlen, de addig ne jussunk már el, hogy akkor kilépés meg ilyenek...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.11. 09:11:59

+1, szerintem is jók azok a szabályok amik vannak, az alsóházi PO-t is támogatom, hadd játsszak már én is :D Ha tényleg olyan sokan leszünk, akkor 12 játékos bőven elég...FA-ről úgyis lehet behúzni embereket végig. De ahogy gondoljátok.
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.11. 09:06:57

Húú komolyan neki estetek a szabályoknak srácok. :)
Pontozással szerintem túl sokat babráltok. Miután megvannak a szabályok mindenkinek ugyanannyi az esélye, hogy olyan csapatot alakítson ki, amelyikkel a legsikeresebb legyen. Az egyik dolog volt, hogy a pontok és a pontokhoz tartozó statok túl előtérbe kerültek. Szerintem nem véletlenül, a kosarat pontokra játsszák. Mielőtt jönne valaki és elmondaná, hogy mennyire fontosak a lepattanok, gólpasszok stb, tudom, hogy fontosak. :P
Cumbee által írt pontozás nekem megfelelne, erre tehát megy egy szavazat. Továbbá azt is támogatom, hogy legyen alsóházi rájátszás, tavaly is jó lett volna a végig játszani. Idén úgyis a a felsőházi PO-ba kerülök, de most gondolok a többiekre is. :mrgreen:
FA játékosok száma hétre levetítve szerintem is mondjuk 4 kellene legyen. Bench játékosok tőlem maradhatnak, ahogy tavaly, de ha kevesebb lesz, akkor sem dőlök a kardomba. Talán akkor érdemes ezt is csökkenteni, ha tényleg összejövünk 20-an, akkor pedig már a játékosok lesznek kicsit kevesen, ezért ahonnan lehet lehetne lecsípni, s erre a legjobb a pad lenne.
Fair-e, ha valaki egy játékost padoztat? Tavaly ellenem csinálta meg valaki pont asszem, hogy valakit elkerüljön a rájátszásba. Akkor kicsit furán nézett ki a dolog, de azt mondom, hogy talán még ez is belefér.
A lényeg szerintem, hogy ne kössük meg nagyon az emberek kezét. Lehessen játszani, lehessen agyalni stratégián. Most már a mag a második szezonját kezdi, ergo a többség jobban képben lesz, azt se lehet majd mondani, hogy valakit "becsapnak", mert nem annyira vágja a játékot.
Tavaly ott volt Cumbee esete, akinek a draft után, ha jól rémlik, akkor egy abszolút középcsapata volt, aztán annyit ügyeskedett, hogy a végén bajnok lett. Vagy Game is szép dolgokat csinált, Ő is elég messze jutott.

Összességében én azt mondom, hogy fontosak a szabályok, de nem szabad a túlzásba vinni sem. Ami fontos, hogy időben leszögezzük őket, azért, hogy mindenki, aki akar kellőképpen tudjon felkészülni a játékra, a draftra.

PL fantasy:

Két hétig nem voltam netközelben. Ez be is tette nekem az ajtót. Rooney-Agüero páros lesérült, Song-ot leigazolta a Barca... Na, de most cseréltem, ahol kellett az utolsó hetem már elég jó volt, remélhetőleg feljövök egy kicsit. Bár elég nagy már a hátrányom.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.11. 08:53:34

kamaj írta:de nem érdekel, ahogy azt se, hogy kezd elmenni a kedved ettől, mert én le mertem írni, mit gondolok.
Azért ne legyél már ekkora egoista, hogy miattad megy el a kedvem :D
Az egész írásom a tiedre ment, de mindenkire vonatkozott, aki annyira képtelen már vagy egy hete, hogy annyit írjon, én itt akarom csinálni, mert...Egyedül Slither agyáig jutott el ez, leírta a problémáját, ami egy teljesen jogos érv (ellenben mondjuk azzal, hogy túl csicsás az nfl.com, ami mondjuk nem tudom miben merül ki, de legyen), mert ő nem tudja rendesen használni az oldalt.

Megint ott vagyunk, hogy lassan itt van a kövi hét, bár még ez sem ment le teljesen, és döntésképtelenek vagyunk. Egy liga legyen, a másikat pedig teljesen hagyjuk, mert csak így van értelme. Engem nem zavar az sem, ha yahoo az, csak döntsük már el, mert már lement pár cserélgetés is, ráadásul mindkét helyen...
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.11. 08:31:24

Eazzy írta:Srácok ne csináljátok már ezt basszus...totál mások a pontok jelezném nfl.com-on...én meg ott nézem, mert 7-en szavaztunk, és ott az nyert, hogy maradjunk nfl.com-on, és vagy ezerszer beszéltünk róla ott, itt is megkérdezem, erre beírjátok, hogy most akkor mi yahoon nézzük...

Döntsük már el, mert így semmi értelme az egésznek.
Nézném én, de nem érkezett meghívó, és nem látom a ligát, mint ahogy le is írtam :wink:

szerk.: a második levelet megtaláltam a spamek között :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.11. 08:07:10

Slither írta:
Cumbee írta:Hosszú szöveg...
Pont így vannak most a beállítások. :D
Tudom, egy részét onnan másoltam ki.(Azaz a league votes-ot és a heti 5 move-ot nem figyeltem,de most már látom) Azért szedtem így össze, hogy aki nem akarja böngészgetni a beállításokat az is átlássa a dolgokat és tudja jelezni a véleményét.

NFL-be meg tényleg ne szarakodjunk már, nekem jó mindkettő, csak döntsük már el, hogy mi lesz.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.11. 05:05:27

neobarca írta: Szerk: Slither! A keeper ligának mi a lényege? Kérlek írd le nekem pár szóban...
Ott az a lényeg hogy év végén X játékost megtarthat az ember a keretéből a következő idénybe. Ilyenkor egy játékosok értéke nem csak az adott évre kell tekinteni, hanem hosszabb távon is kell gondolkozni. Ha vkinek nem jön össze a lépés az adott idényben, akkor taktikázhat úgy hogy a következőre gyúr, stb. (Jobban hasonlít így a játék az NBA-re). :wink:
Ordog írta: Slither, folytatnám szárnyalásom az NBA ligába... Simában, nem pedig a keeperben. Küldj légyszi meghívót ha kell, ha pedig nem akkor magyarázd el hogyan tudnék belépni:) Köszi előre
Mindenkinek kiment a meghivó, aki tavaly bent volt a ligában (szóval neked is), de itt van a link ha nem találod a levelet:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/5413
Jelszó: eurobarca
Cumbee írta:Hosszú szöveg...
Pont így vannak most a beállítások. :D
kamaj írta: NFL: Én már az első perctől nem értettem a riodalmat, szerintem barátian meg lehetett volna azt tenni, hogy nem cserélgetünk, de még mielőtt biztos lett volna minden jött az nfl-es oldal. Nekem az nem tetszik, igaz tiszta csicsa, de én már rászoktam a Yahoo-ra. Állítgatom ott is a csapatomat, de nekem akkor is a Yahoo lesz az első, de mivel mindenki ment oda, így én is mentem. Számomra az lesz az érdekes, nem az nfl-es, de fel nem hagyok a csapatokkal sehol se. Kár ezért a mizériáért, nem kellett volna a másik liga, de utólag okos vagyok :D.
Én is nyomom a Yahoon az NFL-t, majd 2-en jól el leszünk ott. :D
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.11. 02:14:48

Tocy írta:Én is yahoo-n nézem, nfl.comon nem látom a ligát...
Küldtem már meghívást az email címre, amit megadtál, mindenesetre most elküldtem még egyszer. Amúgy ott még többel vezetsz, mert az nfl.com-on nem jár sima 40+ yardos playért pont, és abból volt pár nekem, a yahoo pedig a return yardokat nem számolja, pedig kéne, és abból volt neked pár
:)

Amúgy meg ha a többség az nfl.com-on akar maradni (mégpedig ott akar), akkor nem látom miért olyan nehéz másoknak ezt elfogadni. (Egyedül Slithernek panaszait tudom megérteni, az ő dolgát nehezíti meg)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2012.09.11. 13:30:49-kor.
kamaj
Capitá del Barça

2012.09.11. 00:48:20

Eazzy írta: Ésszel fel nem fogom, hogy mi olyan nehéz abban, hogy megbeszéljük, hogy hol szeretne a többség lenni, és ott vagyunk. Mindenki. Nem az, hogy jah engem az nem érdekel...
Eazzy innen, és fura mód, ezt az én hozzászólásomra írtad. És ki mondta, hogy örülök majd ennek vagy annak. Nem értem cinikusságodat, én normális hangnemben írtam meg, amit. Továbbra sem látok válaszokat a kérdésemre, de nem érdekel, ahogy azt se, hogy kezd elmenni a kedved ettől, mert én le mertem írni, mit gondolok. Egy szóval se mondtam, hogy elhagyom másik ligát, szimplán arra voltam kíváncsi, ki foglalkozik még azzal. Bocsánat, hogy ezt le mertem írni.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.11. 00:43:27

Mert én hol írtam, hogy nem fogsz foglalkozni azzal? Csak szimplán kérdezem, hogy miért jó az neked, ha olyan ligát tartasz mérvadónak, amiben senki nem tesz egy fikarcnyit sem...de mind1. Örülj annak nyugodtan, én kezdem érdeklődésemet veszteni az egész felé.
kamaj
Capitá del Barça

2012.09.11. 00:34:29

Az, hogy mit tekintek elsőnek tényleg az én dolgom, DE egy szóval se mondtam, hogy a másikat elhanyagolnám. Nem értem, ezt Te honnan szedted. Akkor hát megkérdem, Te ezt honnan veszed, hogy nem foglalkozok az NFL.com-os ligával? Mert az előbb rám írva írtad ezt le. Ha megnézed a csapatom elég jól áll, és a waiveren is van egy játékos cserém ott. Nos várom a válaszod, mert ez elég felhúzott, hogy leírom a véleményemet, de erre letámadsz. Bocs, de kicsit ideg vagyok.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Válasz küldése