Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3as listán az nem is rosszlui1698 írta:Hát én, úgy 3 pontot adnék rá.bence-barca írta:Amúgy értelmes vt a kérdése. megfogalmazása? Most visszaolvasva elég hülyén hangzik.
Hát én, úgy 3 pontot adnék rá.bence-barca írta:Amúgy értelmes vt a kérdése. megfogalmazása? Most visszaolvasva elég hülyén hangzik.
Értem köszi!kurdt írta:Abban. A következő fordulóra ezt tőlem megváltoztathatjuk, ha van rá igény.bence-barca írta:Amúgy akkor abban lett maradva ugye, h nem lehet változtatni utólag a pontszámon?
Abban. A következő fordulóra ezt tőlem megváltoztathatjuk, ha van rá igény.bence-barca írta:Amúgy akkor abban lett maradva ugye, h nem lehet változtatni utólag a pontszámon?
hát, nekem nem sikerült. egyszerűen ostoba, otromba és teljesen tolakodó lett a vége a film addigi folyásához képest, rettentően sokat rontott az amugy sem erős összhatáson.bence-barca írta:Annyit a saját véleményemről, h aki túl tud látni azon a dolgon...
Örülök neki, h tudtam némelyikőtöknek eddig ismeretlen filmet ajánlani!messideco írta:Hűha, Bence tesó, ez jóSem a filmről sem a rendezőről nem hallottam, de ez az én szegénységemet bizonyítja...
Nemsokára frissítem a blogot is.
off: amúgy az FB-csoportban megtalálható vagy?
Vettem és respect, amiért így is behoztad a lemaradásod!carlos636 írta: kurdtnak ezúton jelezném, hogy időhiány miatt sajnos a kör hátralévő részéből ki kell szállnom.
Én is, meg a Videodrome-al is meg fogok szenvedni szerintem. Remélem nem nagy baj, hogy ennyit kések vele, próbálom minél hamarabb megnéznivisca el barca írta:kabaréval tuti h megcsúszok, mert nagyon nehezen veszem rá magam h nekiálljak
Megnézem a nap folyamán a Kabarét, azután jön az ajánlásom. Lehet csak estefelé fog jönni, mert napközben programom van.messideco írta:bence-barca, mikor dobod be az ajánlásod?