Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Vagy nem.shutterisland írta:ami biztos, hogy ha ezzel a kezdővel jók leszünk, akkor tito nagyon tud valamit.
hát ez brutál lesz így, remélem Tito tudja mit csinál....Messi a 2. félidő elején már a pályán lesz remélem!!!!Barcaman14 írta:Minden jel arra mutat, hogy ma nem fogunk önfeledten szórakozni. Válogatott meccs után, 3 kulcsjátékos hiányában ez egy piszok kemény meccs lesz. A védelem és a középpálya még csak csak, de elől így eléggé impotensek leszünk. Nem csak Messi, de Iniesta és Alves kimaradása miatt is. Thiago visszatérésének örülök, de így egyből a mély vízbe, érdekes. Túl nagy formát tőle sem várok.
Elől bízom Pedroban, hogy ma is hozza az idei formáját.
Visca el Barca

Messi ugye nem sérült meg, hogy nincs a kezdőben. Evvel a kezdővel egy baj van. Se Villa, se Messi, se Alexis, talán Pedro az itt, aki szokott több gólt lőni. Tello nem hiszem, hogy egy ilyen zárt védekezés ellen jól tud játszani, Fabregas nincs formában. Song-ot sem értem, hogy miért nem kezd, ha nagyon betömörülnek, ő próbálkozhatna távoli lövésekkel.Game90 írta:Montoya kezd, Thiago a sérülése után rögtön a kezdőben, Messi kispad, remélem Fab jól fog muzsikálni a helyén.
Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Puyol Pique Adriano - Xavi Busquets Thiago - Pedro Cesc Tello.
Barcelona bench: Pinto, Alves, Mascherano, Song, Messi, Villa, Deulofeu.
barcastuff @barcastuff
Dani Alves is not starting because he had some muscle discomfort the past weeks.
Én is erre gondoltam, nem is tűnik rossznak, hogy Messi ha nem is teljesen a vonal mellé, de legalábbis a szélre megy ki, jön mögötte Alves, Cesc középen, a kp-n lehet Song-Busquets-Xavi.kristop írta:
viszont tito elejtette a nyilatkozatában, hogy messinek lehet többször kell a szélről indulnia, ami meg azt jelentheti, hogy fabregas megy a helyére és messi a szélre, tello pedig nem játszik.
Tobias88 írta:sport2
Nem látok sok esélyt ma a győzelemre, főleg Ini nélkül nem. Amúgy is nem tudom mióta nem nyertünk válogatott meccsek utáni fordulóban
Szépen összefoglaltad, én is ezeket gondolom a meccsről.Attika 25 írta: Szerintem jó húzás lenne Song és Busquets együttes játszatása, a Getafe kontrái nagyon jók, Busquets meg előre játékban is sokat hozzá tud tenni (mondjuk Song sem ügyetlen szóval bármelyikük kap előre játékban több feladatot nem fogunk rosszul járni szerintem), ha van mögötte még valaki aki védekezik a középpályán. Cesc-et pedig meg lehetne próbálni elöl, úgyis csak Messi és Pedro van jelenleg (Villa egyelőre 45 perces, Tito nyilatkozta, Tello-nak meg úgysem lenne területe ma, mert a Getafe nagyon hátra szokott zárni, a gyorsasága nélkül pedig ő nem sokat ér egyelőre).
Brutál nehéz meccsre és szenvedésre számítok én is, de tavaly az különböztetett meg minket a Real-tól, hogy ők szenvedve is tudtak nyerni, mi meg nem. 38 meccsből áll a szezon, ebből sacc/kb. átlagban van 6-7 ami nagyon szenvedős, ebből kell megnyerni legalább a felét és akkor jók lehetünk bármire. Az első (Osasuna) megvan, ez lehet a második.

Köszönöm,csak nem találtam sehol. Szerintem Tito taktikájának ez is a része,hogy nem legyen gond,ha 1-1 kulcs játékos kiesik,erre az idényben láttunk sok példát és működött is.Tobias88 írta:sport2
Nem látok sok esélyt ma a győzelemre, főleg Ini nélkül nem. Amúgy is nem tudom mióta nem nyertünk válogatott meccsek utáni fordulóban