Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Ők is megértik hiszen az El Clasicóra fel kell készülnie a Song-Masc védőpárosnak mivel szerintem Bartra még nem érett meg arra,hogy egy El Clasícón részt vegyen.Normális esetben(ha van egy egészséges Puyolunk vagy Piquénk) Bartra kezdene egy Granada ellenlui1698 írta:Azért már vicc kategória amit Barta-ékkal művelnek.
Mindig elmondják, hogy számítanak a fiatalokra, meg ezért nem is vettünk elvileg belső védőt, erre inkább kezdet Tito is 2 vkp-t, mintsem, hogy őket betegye egy Granada! ellen.
Sajnálom a srácokat, mert rossz lehet azért, hogy rendszeresen pofára vannak ejtve.
Majd kapnak a kupában pár meccset, meg bl+bajnokikon mikor már semmi tétje nem lesz.
Támadósor tetszik, Thiago-nak örülök.
+1lui1698 írta:Azért már vicc kategória amit Barta-ékkal művelnek.
Mindig elmondják, hogy számítanak a fiatalokra, meg ezért nem is vettünk elvileg belső védőt, erre inkább kezdet Tito is 2 vkp-t, mintsem, hogy őket betegye egy Granada! ellen.
Sajnálom a srácokat, mert rossz lehet azért, hogy rendszeresen pofára vannak ejtve.
Majd kapnak a kupában pár meccset, meg bl+bajnokikon mikor már semmi tétje nem lesz.
Támadósor tetszik, Thiago-nak örülök.
Szerintem nem rossz maga az ötlet ha Fifázol, de mint azt tudjuk itt mindeni poszton megfordul szinte mindenki, és ha kell pedro visszajön jobbhátvédnek stb., jó elképzelések, csak szerintem itt mindenkinek kötelező több posztot játszani épp ezért többen feltűnnek olyan posztokon a meccs közben amely alapesetben nem az övé lenne.Alcantara írta:BritishKnight írta:Csináltam 3 variációt arra,hogy hogyan kellene felállni szombaton.
Véleményezzetek
Nálam a kettes variációd a favorit! Annyi módosítással mindenféleképpen, hogy Song helyett Bartra a kezdő.BritishKnight írta:Csináltam 3 variációt arra,hogy hogyan kellene felállni szombaton.
Íme:
Véleményezzetek
Hát én is. Pedig ó lenne már.Gareth Tello írta:
Csodálkoznék, ha így állnánk fel...
Ez már sokkal szimpatikusabb, Xavinak szerintem is mindenképpen kéne már egy pihenő, pláne Sevilla-Madrid előtt.Barcaman1993 írta:Valdes-Montoya, Bartra, Mascherano, Jordi Alba-Thiago, Song, Fabregas-Alexis, Messi, Tello/Villa
Ezt eltaláltam, bár nem rajta múlott a gól, szerencsétlen eset volt. A védelem szerintem összeszedett volt.Lionel85 írta:[...]Mascherano szintén tud betlizni. Talán most összeszedettebb lesz a védelem is.
Nem kezdtek, de játszottak együtt. Adrianónak meg tényleg nincs gondja a támadással, megint lőtt egy gólt.Lionel85 írta:Van egy olyan érzésem, hogy Pedro, Messi és Tello fog kezdeni. [...] Végső esetben azért jó lenne támadónak, mivel a Valencia ellen is megmutatta, hogy a támadással nincs gondja.
Ebből a csoportból röhögve, tartalékokkal, lazán tovább kell jutnunk. Ráadásul a ruszkik mindig a beszari 10 emberrel védekezünk taktikával lépnek pályára, főleg ellenünk. Nem hinném, hogy olyan hű, de sok gondja lenne majd a srácnak és a csapatnak sem. 2 klasszis védőnk maradt, őket meg kell spórolni a Sevilla és a Real elleni meccsekre. Ezek most sokkal fontosabbak. A Szpartak ellen egy olyat simán el tudnék képzelni, hogy mondjuk Montoya és Bartra is a a védelemben van, a kp-n Fabregas-Song-Thiago trióval. Én nem tartok a ruszkiktól. Kellemetlen a stílusuk, de ha vmikor, akkor ilyenkor kell játszatni a fiatalokat. Xavi is végig robotolta eddig a szezont, egyedül az Osasuna ellen pihent, őt is le kell ültetni minél előbb a padra.Attika 25 írta:A Szpartak azért nagyon nem könnyű ellenfél, az oroszokkal rendre megszenvedtünk, emlékszem még hazai vereségre is. Ott a legerősebb kezdő kell ami kiállitható, a Granada ellen lehet pihentetni.Barcaman1993 írta:Nagyon remélem, hogy a Szpartak és a Granada ellen Tito be fogja tenni Bartrat, kéne pihentetni és neki is adni lehetőséget, mert így nehéz bizonyítani. Relatíve 2 könnyű meccseünk következik most.
A Szpartak azért nagyon nem könnyű ellenfél, az oroszokkal rendre megszenvedtünk, emlékszem még hazai vereségre is. Ott a legerősebb kezdő kell ami kiállitható, a Granada ellen lehet pihentetni.Barcaman1993 írta:Nagyon remélem, hogy a Szpartak és a Granada ellen Tito be fogja tenni Bartrat, kéne pihentetni és neki is adni lehetőséget, mert így nehéz bizonyítani. Relatíve 2 könnyű meccseünk következik most.