Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ragyogás by Kubrick.Mezner2 írta:Egy olyan kérdésem lenne,hogy mi volt számotokra mindenidők legjobb horror/thriller filmje,és miért?
Vak tyúk is talál szemetBob_Marley írta:Az Elm utca nálam is viszi a prímet, s a Péntek 13 is jó, ritka esetek egyike, mikor REMY-vel egyet értek
Nálam a horror favorit a Rémálom az Elm utcában. (régi)Mezner2 írta:Egy olyan kérdésem lenne,hogy mi volt számotokra mindenidők legjobb horror/thriller filmje,és miért?
akkor bukás év végénsjd írta: Na ja, csak kb. az Elfújta a szél után már nem lenne diák az órádon![]()
Na ja, csak kb. az Elfújta a szél után már nem lenne diák az órádonREMY írta: Vágom, de mindenképp egy régiséggel indítanék aztán haladnék a korral. Elvégre a média órának az is a feladata, hogy a média fejlődését bemutassa. Na ezt úgy lehet szépen szemlélteni, hogy elkezded egy régi filmmel majd egy újabbal aztán még újabbal. Nagyon jól észre vehető a technika fejlődése stb.
Ez az illúzió pont addig tart, amíg meg nem néztél 100 másik filmetBritishKnight írta: üdítő olyan alkotásokat látni,aminek az alapötlete nem köszönt még vissza vagy 100 másik filmből
sjd írta: Lassan már téged is emlékeztetni kell, hogy 1990 óta is készültek jó filmek...(na jó, azért ott figyel a Rekviem egy álomért, de ezt muszáj volt)
Lassan már téged is emlékeztetni kell, hogy 1990 óta is készültek jó filmek...REMY írta:Az milyen média óra ahová a gyerek viszi be a filmet??? én ha média tanár lennék nyomatnám az összesnek a klasszikus filmeket, hogy ne csak a divatszarokat lássák.![]()
Nagyjából mekkora legyen az ídőbeni behatárolása?BritishKnight írta:...
tipikusan az a film, ahol ha várod a cselekmény beindulását buktad az egészet.REMY írta:Nem rossz film. Bill Murray és a nagyon fiatal Scarlett Johanssonmessideco írta:Elveszett jelentés
A hetedik?albicelesteX írta:Bocs már...Tényleg rosszul fogalmaztam meg.Igazából a műfaj mindegy,a lényeg a minőség,hogy élvezhető legyen...lehet krimi, vagy dráma vagy akció.Most érted beírhatom miket láttam,lehet Te beírsz 3 olyat amiből egyet nem láttam és azt mondod érdemes megnézni akkor megnézem.De bocsánat tényleg szűkösen fogalmaztam meg a kérdést.Tehét tudnátok e ajánlani valami jó akció vagy krimit ma estére.Ennél bővebben nem megy most.
Nem rossz film. Bill Murray és a nagyon fiatal Scarlett Johanssonmessideco írta:Elveszett jelentés
hoppáhoppá. csak nem tetszett?messideco írta:Elveszett jelentés
Nem kötekedésből mondom, de ez így elég tág fogalomalbicelesteX írta:Mondanátok valami jó filmet estére?
ezektől a kérdésektől falra tudnék mászni. Egyrészt kinek mi jó, de ez úgyis elkerülhetetlen. De egy ilyen kérdésnél legalább egy műfajt meglehetne adni, mert ha nekem mondjuk a Szodoma 120 napja tetszik akkor azt fogja az adott illető megnézni??albicelesteX írta:Mondanátok valami jó filmet estére?