Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk az igazi erőpróba csak most jön, következő két fordulóban ManCity idegenben, Chelsea otthon, meglátjuk, hogy valójában hol is tartunk.Bob_Marley írta:szóval ígéretes csapat szerintem
Knickses sapkában, merész
messideco írta:Unitedes kollégák:
Büttner jól játszott? Sok helyen olvastam, hogy megállta a helyét a csapatban
Ilyen játéknál nem is annyira jogtalanul, biztos nem lehet lehet kellemes, ha így faragják az embert.bence-barca írta:
Itt most nem arra értettem, h a játékstílus. Az más tészta, azt nyilván sok mindenkire lehetne mondani.
Itt most arra értettem, h ennek a belépő keménységének már a felére (pl az említett 2) már egyből 3 oscart is kapna...
nagyon is. kicsit még kapkodós a játéka, de nagyon beválhat. Evra kötheti fel a gatyát, mert évekig nem volt ellenfele a poszton meg is látszott a teljesítményen. most viszont...messideco írta:Unitedes kollégák:
Büttner jól játszott? Sok helyen olvastam, hogy megállta a helyét a csapatban
Itt most nem arra értettem, h a játékstílus. Az más tészta, azt nyilván sok mindenkire lehetne mondani.Mezner2 írta:bence-barca írta: Elképzelek ilyen becsúszásoknál egy Busquetset v egy Di Mariat...
Én meg egy technikás fociban egy Carollt,vagy Crouchot![]()
de mondhatnám akármelyik angolt v afrikait onnan, kick and run van a 7.helytől lefelé....
bence-barca írta: Elképzelek ilyen becsúszásoknál egy Busquetset v egy Di Mariat...
Ezt hívják Premier League-nek!messideco írta:Mi az ördög volt ez a United meccs? Ennyire durva lett volna?
Nem volt ez egyáltalán vészes, kemény, szabályos becsúszások voltak.messideco írta:Mi az ördög volt ez a United meccs? Ennyire durva lett volna?
Iniestát meg Xavit megszégyenítő labdakihozatalai voltak. Nagyon jól kente és szerintem is MOM.Game90 írta:+ Diaby, nálam MOM. Ha nem lenne porcelánból és lenne agya, akkor top középpályás lehetne, hihetetlen, hogy mennyire technikás és milyen fizikuma van.
Messze van tőle...messideco írta:ozsi: így mostmár RVP világklasszis?![]()
ne aggódj, nem leszek divat, meg nem ígérgetek olyat, amit 1-2 hétig tudok tartanimessideco írta:ozsi: így mostmár RVP világklasszis?![]()