Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
„A Real Madrid visszautasítja a rágalmazást, amit Alfons Godall, a Barcelona volt alelnöke tett edzőnkre, José Mourinhóra a Bajnokok Ligája mérkőzés után. Az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni. A klub a jövőben sem tolerál semmilyen megjegyzést, amely játékosaink, személyzetünk becsületét sérti".
Az nem baj, hogy a special five folyamatosan iszonyatosan lenéző stílusban beszél a Barcelonáról, hogy majdnem kinyomja Tito szemét??? Neeem, ő bánthat bárkit, de aki őt piszkálja, az fizessen. Hát elmész a k. anyádba...A Madrid edzője a Marca spanyol sportlap egyik szerkesztőjét is beperelte, amiért a lap csütörtöki számában olyan embernek írta le őt, aki előbb megüt valakit, aztán elszalad.
Szerintem is, inkább Busit fogja betenni, vagy a félig sérült Pique-t, mint akármelyik fiatalt, a többi marketingszöveg. A Real ellen nem bízza fiatalra a dolgot, bár, ha valaki 10 éve középső védőt játszik, csak jobb megoldás egy középpályásnál. Jön két meccs, ki lehet próbálni (úgysem fogja, max a Granada ellen), ha megy, mehet a Real ellen. Megértem én, h egy fiatalt bedobni kockázatos nagy meccsen, mert esetleg hibázhat, de ezt állítani most álszentség lenne tekintve a sztár védőinket és a kapott gólokat.visca el barca írta:tökmind1. néhanapján puyolt meg pikét is megetetik. gólt úgyis kapunk (ez lett az uj barca védjegye) a kérdés az h mennyit tudunk rúgni.shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
amugy ha nem épül fel akkor tuti busi megy hátra. mondjuk a szpartak ellen se értettem miért songt vitte hátra...
tökmind1. néhanapján puyolt meg pikét is megetetik. gólt úgyis kapunk (ez lett az uj barca védjegye) a kérdés az h mennyit tudunk rúgni.shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.

Szerintem mindenkinek nagyobb biztonságérzetet ad ha Piqué-Mascherano van hátul, akármennyire nem működött legutóbb a védekezés ebben a felállásban.recrea írta:Miért, a Pique-Masch kettős múltkor jobb volt?

Miért, a Pique-Masch kettős múltkor jobb volt?shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
vicces lesz. én a 2 makker gólt előre elkönyvelem,annyit rúgatunk velük az biztos.shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
Ez besz@rás, komolyan....Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
forrás: A korona mögött blog
Mondjuk úgy, h Madridban már tudnak nyerni, eddig ez sem volt jellemző.Mezner2 írta:Arról nem is beszélve,hogy 25 meccsből 2szer kaptak el minket,szóval egyelőre ink. a győzelmeik a kifutott eredmények és nem fordítva.Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
Most komolyan kérdezem: Én néztem rossz meccseket, vagy wtf?
![]()
![]()
![]()
Az első meccsen örülhetnek hogy nem rúgtunk nekik egy 5-öst, és csak Valdesnek, meg egy középre rúgott szögletnek köszönhetik, hogy egyáltalán gólt tudtak rúgni...A második meccs első fél óráját aláírom. Meg voltunk szégyenítve, le lettünk focizva, stb stb. puffogtathatnám a jelzőket naphosszig. De utána mi volt? 10 emberrel, ismétlem: TÍZ EMBERREL csak a bénaságunknak és Casillas-nak köszönhették, hogy nem kullogtak be a 93. perc után az öltözőjükbe...Játékban 150 percen keresztül nemhogy nem nőttek fölénk, de még egyenrangú ellenfelek se voltak. Akkor se értettem, azóta se értem, hogy az a 30 perc ennyire felrakta a szemellenzőt a madridistákra?
Statisztikailag is,mostmár muszáj volt vmit felmutatniuk,25ből 2szer bármelyik csapat elkap minket,HANGSÚLYOZNÁM,hogy akármelyik,de játékban még mindig zongorázni lehet az esetek nagy többségében a különbséget a 2 csapat között,és nem a "fehér balett" felé billen a mérleg,ha átlagot számítunk,akkor kb. a meccsen 70 percben beszari kiscsapat benyomását kelti a királyi gárda,és 20 percben méltó ellenfél,ezt azért én nem nevezném még egyenrangúságnak.
Vannak olyanok,akik szerint az 5-0 is véletlen,és ott sem lettek lefocizva,hanem minden bejött nekünk.Mihu írta:
![]()
![]()
![]()
Az első meccsen örülhetnek hogy nem rúgtunk nekik egy 5-öst, és csak Valdesnek, meg egy középre rúgott szögletnek köszönhetik, hogy egyáltalán gólt tudtak rúgni...A második meccs első fél óráját aláírom. Meg voltunk szégyenítve, le lettünk focizva, stb stb. puffogtathatnám a jelzőket naphosszig. De utána mi volt? 10 emberrel, ismétlem: TÍZ EMBERREL csak a bénaságunknak és Casillas-nak köszönhették, hogy nem kullogtak be a 93. perc után az öltözőjükbe...Játékban 150 percen keresztül nemhogy nem nőttek fölénk, de még egyenrangú ellenfelek se voltak. Akkor se értettem, azóta se értem, hogy az a 30 perc ennyire felrakta a szemellenzőt a madridistákra?
Arról nem is beszélve,hogy 25 meccsből 2szer kaptak el minket,szóval egyelőre ink. a győzelmeik a kifutott eredmények és nem fordítva.Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
![]()
![]()
![]()
Ez egyáltalán nincs így. Az emberek nagy része olyan, mint itt az emberek nagy része és ők egyáltalán nem osztják ezt a véleményt. Aztán tényleg van 1-2 idióta, aki tényleg ezt gondolja. 1-2 alkalommal át szoktam nézni a túloldalra, és akkor olyanokat látom, hogy a Barca és a spanyol válogatott játékának beáldozott, mivel mind2-őt kiismerték és a szezon végén a Real megnyeri a bajnokságot és a BL-t is. És ez komoly.Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
Akkor se értettem, azóta se értem, hogy az a 30 perc ennyire felrakta a szemellenzőt a madridistákra?

Közös megegyezéssel lépett le.bence-barca írta: 2. Én úgy emlékszem Abramovics penderítette ki, nem magától távozott. Vagy igen?
1. Hát van benne vmi, de épp ez az, ezt is belevettem, h azért sem rúgná ki, mert nincs egyenlőre kit helyére hozni. Persze nyilván van az a pénz, amiért elengedik a klubbok év köüzben a menedzserüket a Realhoz, de azért ezt bonoylult elintézni.sjd írta:
1.Perez szerintem minden további nélkül kirúgná, ha tudna találni egy értelmes alternatívát. De az a helyzet, hogy del Bosque óta kb. nem volt a Madridnál olyan edző, aki annyit le tudott tenni az asztalra, mint Mourinho, és sztem ez a -8 pont ilyen szempontból még bőven elfogadható.
2. A Chelseatől véletlenül nem kísértetiesen hasonló körülmények között távozott? Még az is könnyen lehet, hogy kedden Balotelliékkel együtt száll fel a gépre.