Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
OFFMQuC írta:Mik ezek a mérkőzés időpontok? Lehet észrevettétek már és javítás alatt van. Nem hiszem, hogy 04:50 és 05:45 kor játszanának meccset![]()

sajna ez így van, azért a Madrid alapból erősebb csapat, de jól látható, hogy a Rayo miért került fel az egybe.shutterisland írta:többet volt a rayonál a labda, de amit én láttam (2.félidő) sokkal veszélyesebb volt a real.
a rayo próbált menni, csak nincsenek meg a megfelelő embereik előre.
megérdemelten győztek madridék.
"A Marca három lehetséges variációról ír. Ha sikerül megszerelni a világítást, akkor hétfőn, 20 órakor fog kezdődni a mérkőzés. Amennyiben nem sikerül megjavítani, akkor 17 órás kezdést javasolnak a házigazdák. Illetve, ha nem jutnak egyezségre a felek és a szövetség, akkor az első szabad dátumig fogják halasztani az összecsapást, ami februárban lesz. "kilibarca írta:Állítólag ha ma sem tudják megrendezni a meccset , 0-6-os gólkülönbséggel a madridé a 3pont.
A sok sérülés engem is zavar, de azért ezen a téren a Realos kollégák sem lehetek elégedettek. Az elmúlt másfél évet leszámítva szerintem szerencsésebbek voltunk az apró sérüléseket illetően.Léfe írta:Azt nem értem, hogy évek óta mindig sok a sérültünk. Ráadásul izomsérülés a zöme. Most éppen Adrianó. De tavaj és idén szinte mindenki átesett valamin. Pique, Adrianó, Puyol, Iniesta, Xavi, Affelay, Villa, Cuenca, Alexis, Thiagó, Pedró. Őrület. A Reálnál tiz év alatt nem volt ennyi sérült. Véletlen lenne ?
ez szemlélet kérdése! az hogy Pique néhány perc után lesétál a pályáról egy bajnokin, és kap két három hét pihenőt,szerintem nem orvosi kérdés, mint ahogy Adriano is simán végig játszhatta volna de ha az a helyzet, hogy a kispad tele, akkor úgymond "megelőzik" a nagyobb bajt. innnen már csak egy lépés, hogy aki "rájátszik" az kicsit többet pihen.Léfe írta:Azt nem értem, hogy évek óta mindig sok a sérültünk. Ráadásul izomsérülés a zöme. Most éppen Adrianó. De tavaj és idén szinte mindenki átesett valamin. Pique, Adrianó, Puyol, Iniesta, Xavi, Affelay, Villa, Cuenca, Alexis, Thiagó, Pedró. Őrület. A Reálnál tiz év alatt nem volt ennyi sérült. Véletlen lenne ?

Addig lesz még két meccs , egyik sem egyszerű (Sevilla, Benfica), tehát Titónak lesz ideje rendet tenni a fejekben, kitalálni valamit a Real ellen.bence-barca írta:Amúgy egyre érdekesebbnek tűnik ez a Clássico.
Mi utóbbi 2 meccsünkün egyre rosszabbul játszottunk... Real meg akár addigra kijöhet a hullámvölgyből, mert most még egy győzelem után nem mondhatni, h már kijöttek, még várni kell vele. Remélem addigra mi újra magunkra találunk! Azért kemény lenne, ha 2 rossz formában lévő csapat vívná a Clássicot... De szerintem addigra Real képes lehet kijönni a hullámvölgyből és mi is, csak addigra gyorsan össze kell kapni magunkat!
Én azért óva intenék mindenkit az elbizakodottságtól. Nem kell messzire menni, csak a saját házunk tájára, és áprilisre. Ha megnyertük volna a Clasico-t, amire a pocsék játékunk ellenére ha csak Tello 1000000%-os ziccereit nézzük, reális esélyünk volt, akkor kb 1.5 hónap alatt ledolgoztunk volna 9 pontot. Úgyhogy ha esetleg marad a különbség 7.-éig, és akkor megverjük a Madridot, és 11-el megyünk, akkor sem fogom azt mondani, hogy eldőlt a bajnokság, mert nagyon korán van még. Ki tudja mi lesz tavasszal. Lehetnek sérülések (ne legyenek, koppkoppkopp), lehetnek forma visszaesések, stb stb. Ha április elején is 8-al megyünk, akkor azt mondom, hogy lehet kezdeni örülni. De addig...blupatrik írta:Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet...

Nincs netem és nem tudom, hogy miről beszéltetek mostanában, ezért előre is elnézést kérek, ha olyasmit említek, amit már alaposan kiveséztetek.REMY írta:
egyszer fent egyszer lent. Tavaly fordított volt a helyzet.
Viszont a Rayo elleni meccsünket szerintem erőből behúzzuk. Nagyon gyenge a szezon kezdésünk és a City elleni győzelem tuti, hogy hatalmas lelki erőt adott a csapatnak. Van egy érzésem, hogy a Rayo egy szerencsétlen áldozat lesz ma este és 4-5 is lehet közte.
egyszer fent egyszer lent. Tavaly fordított volt a helyzet.P.U.Y.O.L. írta:Ez nagyjából pont annyira vicces, mint amikor fordítva hangzott el...blupatrik írta:Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet...![]()