De nem sikerült múltkor sem átadni ezen gondolatokat.
Nagyjából ide kapcsolódik:
Ugyanezt gondolom ma is, s sajnálatos a linkelt cikk, de nehogy már azt higgyük a magyar fociban olyan hú de jó meg minden, kluboknál ugyanúgy nincs meleg víz, tagdíjak az egekben, de azért még pluszban egy kis benzinre kell pénz ide oda.Bob_Marley írta:Bob nem teljesen ezt írta, nyilván a 3km hosszú hsz-t lelehet így rövidíteni, csak nem fedi teljesen a valóságotMihu írta:Bob mindig azzal jön, hogy a foci a legnépszerűbb sportág, érthető hogy abba kell tenni a legtöbb pénzt. NEM.
Én azt írtam, sehol nincs pénz se a magyar fociban, se más sportban.
A magyar fociban rengeteg a szponzori pénz, arról lehet vitázni, hogy miért oda megy....
Ott a legkönnyebb pénzt mosni... illetve rövidtávon oda a legérdemesebb befektetni, mert hiába mondod kajak-kenu meg valóban sikersportág, le a kalappal meg ugyanaz az aranyérem jár érte mint bármilyen más győztesnek, csak nem eladható sportág.Van kb 5 nemzet ahol ezt űzik, s sikeresek benne, a világ maradék része kis túlzással nem is tudja, hogy van ilyen sportág hogy kajak-kenu....S az Olimpián kívül meg pláne egy EB/VB-t a lőtéri kutya nem néz.
Én megértem, s egyet értek sok mindennel amit pl te is írsz mihu vagy ozsi meg más, csak úgy gondolom kicsit felületesen gondolkodtok.A magyar futballba aki tud 2őt belerúg, ott sincs pénz, s oda is kéne, csak nincs miből meg ezer más dologra is ugyanezt lelehet írni nincs miből.
Tegyük fel, azt mondjuk oké, minden pénz megszűnik, elzárjuk a csapokat.
Mit csinálsz a rengeteg (kis túlzás, mert lehetne, s kellene is sokkal több) igazolt játékossal, sok klubbal, s nem csak első osztályúval, amatőr csapattal, stb stb....
Óriási tömeg "ebből él hogy magyar futball (edző, bír, portás, fűnyíró. szertáros stb...), s hangsúlyozom itt sincs meg a megfelelő pénz, de úgy gondolom azt a "legkönnyebb" leírni, amit kap a foci menjen más sportágba.....Meg oké, akkor azt mondom 20 év múlva úgyse focizna már senki, csak ez nem megoldás, igenis látni kell a futball MO-n (is) a legnépszerűbb játék.
Ez meg...Mihu írta:
. De hogy a Fradinak mi a francnak kell új stadion...főleg ennyiért...ezt sem értem. Én elhiszem, hogy az Üllői út rossz állapotban van. De tudtommal az egy kicsit fontosabb, hogy az ország átvészelje valahogy ezeket az éveket...![]()
Igazából ez a tipikus róka fogta csuka esete...Visszakérdezek, miért is nem érdemelne meg a Fradi egy új stadiont, az ország legnépszerűbb csapata.S miért érdemelné meg a Debrecen???Tudtommal Debrecen határát is ha átlépi az embert, nem egy óriási Diadalív fogadja, pálmafák, s félmeztelen kubai lányok nagyfröccsöt kínálva...Ott is lehetne máshova pénzt áldozni mint stadionba.
Arra akarok kilyukadni, mindkét csapatnak kellene, sőt Fáy utcáról nem is beszélek pl Pesten, de írhatom a Honvédot, MTK-t meg vidékről is párat, mindenhol elférne egy új stadion, csak ugye pénz nincs rá sehol sajnos
Szóval nincs itt prioritás, hogy x csapat jobban megérdemelné, y meg kevésbé. (nem erre céloztál konkrétan, de azért az hogy a Fradi nem érdemelne új stadiont, az azért elég mókás)
Okosabbak nem lettünk, en bloc magyar sport siralmas helyzetben van, s ez alól a futball sem kivétel, sőt...