Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sjd írta:Kritikám a Fékezhetetlenről
REMY, most olvasom a tiedet, kb. mindenben egyet értünk, csak úgy néz ki ez kicsit másként csapódott le mindkettőnknél
REMY írta: Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvel
azt tudom, hogy korábban játszódik mint a Gyűrűk Ura. És azért nem brutális, mert ezt eredetileg a gyerekeinek írta. Már nagyon várom a filmet. Ha megközelíti a Gyűrűk Ura trilógiát, akkor érdemes volt rá várni.lui1698 írta:Mivel előzményfilm, gondolom itt kovácsolják és nem 9 óráig hanem 12-ig.REMY írta:Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvel![]()
Amúgy én annyit tudok, hogy annyira nem "brutális", mint a LotR, illetve, hogy Tolkien ezt tartotta a fő művének.
Mivel előzményfilm, gondolom itt kovácsolják és nem 9 óráig hanem 12-ig.REMY írta:Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvel
Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvellui1698 írta: Valami kegyetlen gyönyörű. Mindjárt sírok.![]()
Ezek a filmek is 3 és fél órásak lesznek?
Mert akkor ez nem jelent mást, mint egy 24 órás Tolkien maratont a jövőben valamikor...
Valami kegyetlen gyönyörű. Mindjárt sírok.bence-barca írta:http://www.sg.hu/cikkek/92196/otfele_uj ... kronnal_is
Héten jött ki új előzetes a Hobbithoz. Vagy 5 új, ahogy tetszik, ugyanis 5 féle befejezést raktak hozzá az "alap" trailerhez!
Nem tudom, igaz, hogy a krézi közel sem tökéletes film, de nekem bőven többet adott, mint a másik film, és szerintem mélyebb dolgokról is van szó benne. Igaz, ízlések....bence-barca írta:De úgy vtam vele, lehet kevesebb embernek fog tetszeni, de akiknek meg tetszeni fog, nagyobb élményt ad majd, mint pl a C.R.A.Z.Y.
Nos.. nyilván az átlagolásban jobb pontokat kaptam volna.lui1698 írta: Igen, úgy értettem, jó ajánlás lett volna, mindenképp jobb, mint a Harold.
Igen, úgy értettem, jó ajánlás lett volna, mindenképp jobb, mint a Harold.bence-barca írta:Remélem úgy értetted a "nem kellett volna"-t, h elvetted tőlem a FKos ajánálásomat. Ha nem így, akk sry, először (lehet másodszorra sem) nem esett le, h gondoltad
Nem fognak rá emlékzeni, még bedobhatom a következő körbenlui1698 írta:Hiszed vagy sem, azrét néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ha bejön majd bedobom, de mivel közben másik filmre esett a választásom, úgy gondoltam, hogy megosztom a jót a néppel.bence-barca írta:Tervben vt nálam, h ezt dobjam be filmklubba!![]()
Nem kellett volna...![]()
Hiszed vagy sem, azrét néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ha bejön majd bedobom, de mivel közben másik filmre esett a választásom, úgy gondoltam, hogy megosztom a jót a néppel.bence-barca írta:Tervben vt nálam, h ezt dobjam be filmklubba!![]()
Nos, akkor küldetés teljesítve. A lényeg az vt, h szenvedésre bírjak egy madridistátREMY írta:[
Nézném a tiedét, de olyat szenvedek vele, hogy hihetetlen5x kezdtem el és 30 percnél járok. Irritáló.
sryamúgy hol találsz ilyen filmet??? és nálad hány pont???
Nézném a tiedét, de olyat szenvedek vele, hogy hihetetlenbence-barca írta:
Remy a pangás azért van, mert egyeseknek első a filmklubbos ajánlás és így nem jut idő más filmre. Próbálnak nem késni, mint te az enyémmel![]()
Na de komolyan. Ha már ennyi filmet nézel, miért nem sűríted bele a filmklubosat?
Tervben vt nálam, h ezt dobjam be filmklubba!lui1698 írta:
Illetve még tegnap megnéztem a C.R.A.Z.Y.-t. Nagyon jó kis kanadai dráma, egy identitását kereső srácról és családjáról. Megtekintésre ajánlott.
Ezekről kérlek majd írj pár sort, főleg az első érdekel.lui1698 írta: ... Sebhelyesarcú (1932), The public enemy (1931) és az Angels with Dirty Faces (1938).
Nincs itt semmiféle pangás.REMY írta:Mi ez a pangás?![]()