Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

A City kiesése engem meglepett, főleg úgy, hogy nem teljes cserecsapattal álltak ki, hanem Tevez-zel, Balotelli-vel, Barry-vel, Milner-rel és Lescott-tal. Mezőnyjátékban melyik csapat volt a jobb?Gareth Tello írta:PL-es csapatok Ligakupa-meccsei:
Leeds United 2-1 Everton
(White, Austin - Distin)
Manchester City 2-4 Aston Villa
Itt 2-2 volt a rendes játékidő (Balotelli, Kolarov - Barry öngól, Agbonlahor), aztán a hosszabbításban Agbonlahor és N'Zogbia is betalált Pantilimon kapujába, úgyhogy pápá, City.
Chelsea 6-0 Wolverhampton
(Cahill, Bertrand, Mata, Romeu, Moses, Torres)
Romeu egy büntetőt értékesített. Ő, valamint Moses is első Chelsea-gólját szerezte. Romeu: http://www.youtube.com/watch?v=b-zsyWe4dGY.
Southampton 2-0 Sheffield Wednesday
(Jay Rodríguez 2)
A Sheffieldben Rodri végig a padon ült.
Crawley Town 2-3 Swansea
(Simpson, Akkan - Michu, Graham, Monk)
Milton Keynes Dons 0-2 Sunderland
(Gardner, McClean)
Mindezt úgy, hogy a Sunderland 60 percen át emberhátrányban játszott Cattermole kiállítása miatt. Aki egyébként 24 éves, ehhez képest ez volt a hetedik (!) piros lapja.
West Ham 1-4 Wigan
(Maïga - Boselli 2, Ramis, Jordi Gómez)
A mai meccsek:
MU-Newcastle, QPR-Reading, Norwich-Doncaster, Arsenal-Coventry, Carlisle United-Tottenham, West Brom-Liverpool.
Vidic két hónapra dőlt ki:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... do-2176767
1. Radamel Falcao scored a stunning hat-trick for Atletico Madrid when they crushed Chelsea in the European Super Cup last month but he could be playing for the Blues as early as January.
Chelsea are already putting the wheels in motion over a £45 million deal according the Sun, after owner Roman Abramovich was blown away by the Colombian's performance in the 4-1 mauling in Monaco.
2. Sky Sports understands that Chelsea have not submitted an offer for Radamel Falcao and Atletico Madrid would not be interested in selling their star striker.
Apa, kezdődik...
Sérült, asszem 1-2 hét múlva kezdheti el az edzéseket.Gareth Tello írta: Sagna amúgy sérült? Vagy Jenki ilyen szinten kiszorította a csapatból?
Tavaly július végén/augusztus elején (nem emlékszem pontosan) sérült meg, ezek voltak a fázisok: 1 hét, szeptember eleje, október közepe, január, március, out of season. Jövő héten már játszik egy utánpótlás meccsen, utána döntenek Wenger-ék, hogy mikor érdemes őt tétmeccsen is bedobni.lui1698 írta:Mennyiről is indult? Mert lassan már sztem vagy másfél éve nem játszott, pedig én bírom, nagyon nagy játékos lehet belőle.Ja, októberben már valószínűleg játszhat!
Ez nem csak Wenger-en múlik, hiába bírom Arshavin-t, az utóbbi 1,5 évben kuka.messideco írta: http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1744_n.jpg
Amúgy Arshavin eddig 14 percet játszott... Többet is ki lehetne hozni belőle drága Wenger úr...
Jenkinson vs Man CityGame90 írta:+ Jenkinson, nálam MOM.
Csodálkoznék, ha nem sérülne le első vagy második meccsén... Szegény megérdemelne végre egy (majdnem) teljes szezont.Game90 írta:Ja, októberben már valószínűleg játszhat!
Mennyiről is indult? Mert lassan már sztem vagy másfél éve nem játszott, pedig én bírom, nagyon nagy játékos lehet belőle.Ja, októberben már valószínűleg játszhat!

szerintem meg nincsenek magas elvárásaid. silva egy átlag feletti képességekkel rendelkező játékos,vannak kimagasló,klasszis meccsei,de nem akkora ász ő. szóval ha majd 20 év múlva említenem kell pár nevet a 2012es klasszisok közül,akkor nem lesz ott silva. remek játékos,de iniestánál négyszer gyengébbrecrea írta: Akkor jó, vagy nekem magasak az elvárásaim vele szemben vagy pont azokat a meccseket nem láttam.
Bennem is ez a kérdés merült fel.kanty írta:Elég sok ilyen meccs van/volt.recrea írta:Az EB első meccse óta direkt figyelem a srácot, mert mindenki ajnározza...nyugtassatok meg, volt olyan meccs, amikor D. Silva jól játszott?!
Tipikus Arsenal félidő volt. Támadnak, jól játszanak, aztán kapnak egy gólt. Cazorla nagyon nagy fogás szerintem. Szinte minden tőle indul, remekül játszik, rendre a jó megoldást választja.
Lescot vajon miért hagyja meg a feje tetején azt a négy szál hajat?
Elég sok ilyen meccs van/volt.recrea írta:Az EB első meccse óta direkt figyelem a srácot, mert mindenki ajnározza...nyugtassatok meg, volt olyan meccs, amikor D. Silva jól játszott?!

Suarez feldobta egyszerűen magát. Azt hiszem Evans volt mellette, a védő meg sem mozdult szinte, Suarez oda rakta a lábát a MU játékos lába mellé és feldobta magát.matador írta: Valencia tizijénél azt hittem először, hogy lökték, de nem tűnt semmi indokolt kontakt. De nekem Suárez esete se volt igazából semmi, persze az uruguayi is idióta, hogy így színészkedik. Így soha nem fog tizit megkapni.

Páros láb. Anno Kompany ugyanezt szívta meg. Páros lábas becsúszás után teljesen jogos a piros, mivel olyankor a védő nem tudja kontrollálni a mozgását. Ez többször el lett mondva, Angliában kifejezetten figyelnek erre.Bob_Marley írta: Shelveyt pont láttam, kemény becsúszás volt, szigorú volt szerintem is az egyből piros.

Ezt a Strerling gyereket most látom először, de hogy ez mekkorát játszott. És decemberben lesz 18...Game90 írta:Amúgy nem lennék meglepődve, ha néhány év múlva az angol válogatott szélső kettőse Sterling és Oxlade-Chamberlain lenne.