La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2012.10.04. 13:19:39

Én azt nem értem, hogy miért foglalkozik Tito is meg a csapat is még mindig a Madriddal (persze a meccs miatt, de 3 meccsel ezelőtt is így volt) holott ők 8 pontnyira vannak tőlünk, és közvetlen mögöttünk van két veretlen gárda, akik közül minimum az egyik idén szerintem dobogós lesz. Az ATMA képes lesz minket is megtréfálni, akár még a Camp Nouban is. Ráadásul Falcao vezeti a góllövő listát is... Én inkább látom őket riválisnak a bajnokságban mint a Madridot.
Kép
Pubi007
Barça C

2012.10.03. 23:48:56

Sziasztok!

Remélem nem szólok későn, de a minap kaptam egy levelet, hogy az El Clasicót meg lehet tekinteni pécsett az Uránia moziban, mozivásznon és a mozi hangrendszerét kihasználva! Eddig csak Bp volt mindig meghirdetve, hogy ott lehet közösen Barca meccset nézni, de most itt a lehetőség a pécsieknek is!
Tehát várunk mindenkit vasárnap 19:00-tól Pécsett az Uránia moziban!
Itt van amit kértek tőlünk a tulajok:

"A meccset a sport1tv-ről adjuk.

Rágcsálnivalót, ételt hozhattok be magatokkal.
Megkérünk titeket italt ne hozzatok be, pultunk nyitva lesz, italt, mogyorót, ropit tudtok vásárolni nálunk.
A meccset a karzatról, moziszékekből lehet megnézni, a nézőtéren szabad italt-ételt fogyasztani. Kivetíteni a mozivászonra fogunk, a mozi hangtechnikáját használva.
A rendezvény természetesen ingyenes. "

Várunk mindenkit, aki jó focit akar látni!
socio66

2012.09.30. 23:31:13

az atletico madrid megint nyert, hat meccsen öt győzelem, egy döntetlen az arányuk, nem rossz.
ráadásul ma falcao nélkül voltak, igaz nem is volt olyan meggyőző a játék, mint eddig, de ugye pont az ilyen meccseket kell behúzni egy komoly célokat kitűző csapatnak.
kristop
Entrenador del Barça

2012.09.29. 21:02:36

nincs már pénz ott, ez már pellegrini érdeme. aki piacképes volt azt el is adták (kivéve iscot, mert kábé most rá épül a csapat), és ingyen igazolgattak. saviolát, santa cruzt, meg onyewut. mondjuk amint komolyabban bejön a bl meg a kupa onnantól szerintem kipukkadnak, nincs második soruk.

idén a sevillát, meg az atmát érzem az első négybe, bennük van fantázia. malaga hatalmas meglepetés lenne, ha tartanák ezt a szintet, valencia meg csak papíron jó, lehet kevés lesz az új edző oda?
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.09.29. 20:05:30

Malaga megint nyert 4-0-ra. Most akkor még pénzelik őket az arabok vagy maguktól ilyen jók? :)
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.27. 14:48:45

Azért az ATMA mindig is ilyen szeszélyes csapat volt, s ez Simeone-val sem sokat változott maradt a szenvedélyes játék (Simeone-t az Internél nagyon eltudtam volna képzelni, kár hogy az Atleticohoz ment :? )viszont egyszerűen akár meccsek közben is olyan hullámvölgyek és hegyek vannak, amik egy hosszú során kiütköznek, emlékezzünk csak 4:0ról majdnem egyenlített talán a Rayo volt az, szóval csínján kell velük bánni, de az tény bárkit képesek elkapni ugyanakkor bárkitől ki is tudnak kapni.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.09.27. 10:05:27

Mezner2 írta: Tekintve,hogy most ért be,így természetes,hogy most pályája csúcsán állnak érte sorba a legnagyobb csapatok,de azért korábban sem egy névtelen nímand volt,és akkor is már rengeteg csapat érdeklődött iránta,amennyire tudom,épp a Chelsea is elakarta hozni őt Liszabonból,csak ő ink. a spanyol focit válaszotta.
elég későn ért be,van még 4-5 éve és letelt. februárban lesz 27 éves,az már nem fiatal kor.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.27. 09:41:44

daffy írta:ha csak fele annyira tartották volna mint most,akkor már a chelsea-ben focizna. nem a falábú torrest erőltetnék.
Tekintve,hogy most ért be,így természetes,hogy most pályája csúcsán állnak érte sorba a legnagyobb csapatok,de azért korábban sem egy névtelen nímand volt,és akkor is már rengeteg csapat érdeklődött iránta,amennyire tudom,épp a Chelsea is elakarta hozni őt Liszabonból,csak ő ink. a spanyol focit válaszotta.
daffy
Madridista

2012.09.27. 09:36:54

Mezner2 írta: Azért azzal vitatkoznék,hogy eddig senkinek sem kellett,rengeteg csapat akarta már akkor is,amikor még a Portoban lőtt 15 gólt az EL-ben,csak ő játszani akart,ezért választotta az ATM-t,mindenki tisztában volt már akkor is a képességeivel,egy igazi gólvadász,aki amellett,hogy elsőrangú befejező,még csak nem is botlábú...
ha csak fele annyira tartották volna mint most,akkor már a chelsea-ben focizna. nem a falábú torrest erőltetnék.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.27. 09:29:42

daffy írta: az elsőt én is jogosnak érzem
azért menne el,mert nem fog mindig futni a szekér és irdatlan pénzt lehetne most leakasztani a chelsearől. formában a srác,de nem akkora zseni ő. eddig vajon miért nem kellett senkinek..?
a chelsea sokkal jobb,mint az atm. egy meccsből ne vonjunk le következtetéseket.
szerintem nyáron fog váltani
Azért azzal vitatkoznék,hogy eddig senkinek sem kellett,rengeteg csapat akarta már akkor is,amikor még a Portoban lőtt 15 gólt az EL-ben,csak ő játszani akart,ezért választotta az ATM-t,mindenki tisztában volt már akkor is a képességeivel,egy igazi gólvadász,aki amellett,hogy elsőrangú befejező,még csak nem is botlábú...
recrea
Llegenda del Barça

2012.09.27. 09:12:29

daffy írta:
Forcabarca8 írta: Nem fog elmenni,mert:
- ha el akart volna menni,már nyáron váltott volna
- nem megy el,amikor megy a szekér
- minek menne abba a csapatba,amit lejátszottak az európai szuperkupadöntőben?
az elsőt én is jogosnak érzem
azért menne el,mert nem fog mindig futni a szekér és irdatlan pénzt lehetne most leakasztani a chelsearől. formában a srác,de nem akkora zseni ő. eddig vajon miért nem kellett senkinek..?
a chelsea sokkal jobb,mint az atm. egy meccsből ne vonjunk le következtetéseket.
Biztos vagyok benne, h nyáron váltani fog, remélem nem a Realba megy, bár nem jellemző a két csapat között a játékosmozgás. A miértre a válasz pedig: pénzért, az Atma sok pénzt kap, Falcao szintén.
Én 3-4 meccsét láttam a gyereknek, szerintem életveszélyes, úgy támadja a kaput, amit utoljára Eto'o-tól és Ronaldotól láttam, és mocskosul érzi is, üde színfolt a mostani "9"-esek között.
daffy
Madridista

2012.09.27. 08:13:17

Forcabarca8 írta: Nem fog elmenni,mert:
az elsőt én is jogosnak érzem
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.09.27. 00:25:29

Varatrix írta:Ráadásul elképzelhető hogy télen Falcao a Chelsea-be folytatja. Bár ezek ilyen örök sagák. Viszont én is a reménykedők közé tartozom. Sokat dobna a spanyol foci megítélésén ha lenne egy harmadik erős csapat az Atleti személyében.
Nem fog elmenni,mert:
Nyárig marad,aztán egy Falcao-Torres üzlet talán még kisülhet belőle. Amúgy az ATM-et én is úgy látom mint socio66,hogy mindig van 1-2jó periódusuk,de a végére mindig lemaradnak. Vízválasztó a madridi derbi szokott lenni,amikor is már hagyományosan lebőgnek egy gyámoltalan játékkal,elvesztik a maradék önbizalmukat is és utána már nem tudják összeszedni magukat. Remélem annyiban változik az idei sablonjuk,hogy a Realt most megfogják 8)
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2012.09.26. 23:22:43

socio66 írta:az atletico-nak minden évben megvan az a periódusa, amikor szájtátva nézem a játékukat, de aztán valahogy nem tart ki a lendület.
egyébként nagyon üde színfoltok lennének, szóval szurkolok nekik, hogy odapörköljenek a két nagynak.
Ráadásul elképzelhető hogy télen Falcao a Chelsea-be folytatja. Bár ezek ilyen örök sagák. Viszont én is a reménykedők közé tartozom. Sokat dobna a spanyol foci megítélésén ha lenne egy harmadik erős csapat az Atleti személyében.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.09.26. 23:14:31

Mellesleg Falcao vezeti a góllövő listát 7 találattal (4 büntető)
socio66

2012.09.26. 23:13:48

az atletico-nak minden évben megvan az a periódusa, amikor szájtátva nézem a játékukat, de aztán valahogy nem tart ki a lendület.
egyébként nagyon üde színfoltok lennének, szóval szurkolok nekik, hogy odapörköljenek a két nagynak.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.09.26. 23:07:24

Mezner2 írta:Nagyon,nagyon vigyázni kell idén az Atleticoval,frenetikusan jó csapat lett,nagyon együtt vannak,és elképesztően szépen játszanak.
Néztem én is a meccset. Egyben van a csapat, 5 forduló után a legtöbb rúgott góllal a második helyen állnak a tabellán.
Hétvégi Sevilla elleni meccsre is nagyon kíváncsi leszek. Mert eddig a Sevilla is jól játszik.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.26. 23:02:58

Nagyon,nagyon vigyázni kell idén az Atleticoval,frenetikusan jó csapat lett,nagyon együtt vannak,és elképesztően szépen játszanak.
margarin
Jugador del Barça

2012.09.24. 20:27:34

Rinku írta:Messze még a vége! :wink: Egy 1:1-nek nagyon tudnék örülni! :D Bár szerintem behúzza a Madrid, azért álmodozni lehet. :)
Én is kifejezetten örülnék az 1:1 nek...

Lassan kezdem megszeretni"margitékat" minden héten dupla izgalom.

1. nyerjen a Barca
2.Kapjon ki a "Margit"

:)
Amúgy Benzemát nagyon elfogadnám a Barcában.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Rinku
Director del Fútbol

2012.09.24. 20:24:06

Messze még a vége! :wink: Egy 1:1-nek nagyon tudnék örülni! :D Bár szerintem behúzza a Madrid, azért álmodozni lehet. :)
Football, bloody hell. /SAF/
margarin
Jugador del Barça

2012.09.24. 20:06:10

Gareth Tello írta:És igen, nem történt újabb szabotázs, így elindult a Rayo-Real. :D

Rubén Martínez - Tito :D, Amat, Labaka, Casado - Bangoura, Javi Fuego, José Carlos - Domínguez - Delibasic, Leo.

Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Essien, Alonso - di María, Modric, Zselé - Benzema.

Essien már az 5. percben begyűjtötte a sárgáját. :lol:
Hajrá Rayo!
És már vezet a "margit"
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.24. 19:55:28

És igen, nem történt újabb szabotázs, így elindult a Rayo-Real. :D

Rubén Martínez - Tito :D, Amat, Labaka, Casado - Bangoura, Javi Fuego, José Carlos - Domínguez - Delibasic, Leo.

Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Essien, Alonso - di María, Modric, Zselé - Benzema.

Essien már az 5. percben begyűjtötte a sárgáját. :lol:
Hajrá Rayo!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.09.23. 13:53:15

hazaadásnak minősítettek egy beadás utáni labdát, azért volt a szabi.
durva volt, vagy 8 játékos meg a kapus is benn állt a kapuban :D
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.09.23. 13:49:08

Mallorca - Valencia 2-0, szerintem meglepetés. Véletlenül kapcsoltam oda, éppen akkor, mikor a Valencia az öt és feles vonalról végezhetett el szabadrúgást :D Vélhetően megfogta a kapus a labdát, nem láttam sajnos a pontos előzményeket. Nagyon ritkán látni ilyesmit, tök érdekes volt. Nem lett gól, mert kigolyózták az egyik mallorcait. Pont telibe fejbe kapta a labda, nem lettem volna a helyében.
A Mallorca pedig átmenetileg feljön a második helyre.
barca99
Llegenda del Barça

2012.09.22. 12:05:56

Na, most ki ne találjátok már hogy a PL-ben labdát sem tudnak kezelni. :lol: Én próbálom követni nagyjából az európai focit, a spanyoloknál, az angoloknál, a németeknél és az olaszoknál is van elég sok jó, és gyenge meccs is. Szerintem felesleges ebből hitvitát kreálni, nekem az a tapasztalatom, hogy minden évben minden bajnokságban vannak olyan meglepetéscsapatok, akiket érdemes figyelemmel követni.

Hétközben 16-1 volt félidőben a kapuralövési arány a Real - City-n, ez alapján meg nem mondtam volna, hogy az angolok egyébként a játékosabb csapatok közé tartoznak, nemhogy azt, hogy ők az angol bajnokok. Random kiválasztott spanyol kiscsapat is ennyit szokott a Bernabeuban.

13.45-től Swansea - Everton, avagy mire megy egy "spanyol" csapat egy erős PL középcsapattal. :)
Válasz küldése