Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
AMadrid még a kétcsapatos PD-ben sincs a legjobbak között, de a Valencia is messze lenne a PL-ben 3. helytől, amit szinte már évek óta oda lehet nekik adni a PD-ben már a szezon elején.Barcaman1993 írta:A PL jobb és erősebb? Ilyen statikus, unalmas, erőfocit jobbnak tartani a pörgős spanyol focinál... Azért megnézném az Atleticot és a Valenciát a PL-ben. Megkockáztatom, hogy ott lennének a legjobbak közt.
Egyetértek, PL-ben ott van még a manchesterieken kívül a Chelsea-Tottenham-Arsenal-Newcastle-Liverpool-Everton-Fulham-West Brom oktett. Ők lettek ugyebár a tavalyi szezon 3-10. helyezettjei.Gareth Tello írta:
Egyébként ez igaz, de ettől függetlenül PL > PD. Ha kivesszük a 2-2 legjobb csapatot (ManUnited, ManCity, Barca, RMadrid), akkor kategóriával jobb az angol bajnokság mezőnye (AMadrid - Chelsea 4-1 ellenére is). PD-be kéne még min. 3-4 csapat, akik nyugodtan tudnak 50+ milliót költeni évente.
Egyetértek, PL-ben ott van még a manchesterieken kívül a Chelsea-Tottenham-Arsenal-Newcastle-Liverpool-Everton-Fulham-West Brom oktett. Ők lettek ugyebár a tavalyi szezon 3-10. helyezettjei.Game90 írta:Még a Vecsés is?messideco írta:De az azért még mindig igaz, hogy a világ bármelyik csapata a spanyol bajnokságban csak harmadik lenne...![]()
Egyébként ez igaz, de ettől függetlenül PL > PD. Ha kivesszük a 2-2 legjobb csapatot (ManUnited, ManCity, Barca, RMadrid), akkor kategóriával jobb az angol bajnokság mezőnye (AMadrid - Chelsea 4-1 ellenére is). PD-be kéne még min. 3-4 csapat, akik nyugodtan tudnak 50+ milliót költeni évente.
Még a Vecsés is?messideco írta:De az azért még mindig igaz, hogy a világ bármelyik csapata a spanyol bajnokságban csak harmadik lenne...
Az erős azért túlzás, csak 39 ponttal voltak lemaradva a Real-tól. 61 pontot szereztek, ezzel a Serie A-ban 6., a PL-ben 7. helyezettek lettek volna. És elméletileg a 3. legerősebb spanyol csapat...noname írta:Tavaly volt egy erős Vale és annyi. Az Atletico aztán Simeone alatt nagyon megerősödött, most pedig már vele kezdik a szezont. A Malaga is erősebbenek tűnik(meglepetésre). A Sevilla pedig évek óta először nyújt stabil teljesítményt.
Azért a vége elég izgi lett.Mezner2 írta:Lehet,hogy idén komolyan számolni kell az Atleticoval,és ezt nem csak az eddigi jó eredményeik miatt mondom.
Minőségi,mély keretük van(főként a támadóharmadban) ötletes,szimpatikus focit játszanak,és nem gondolom,hogy idén kipukkannának,komolyan élvezet nézni amit csinálnak.
Sajnos nem.Facsy írta:am ami spanyol meccset közvetíti valamelyik magyar adó? ha igen megtudnátok mondani melyik?
szevasz mesterKash írta:Port.hu-n az áll, hogy 19:45![]()
Nem számitok Real pontvesztésre, szerintem ezen a meccsen gáláznak...
Kash!!!Kash írta:bence-barca írta:Amúgy az milyen hülye kezdési időpont, h 19:50? Most látom, h Real akkor kezd. Lehet csa engem idegesít, de a fenébe is legyen akk 19:45 v 20:00![]()
Most azon az 5 v 10 percen nem tudom mi múlik, de legalább "kerek" időben kezdik.
De ha ez kell a Granada győzelemhez, felőlem kezdhetnek 19:53:21 kor is
Port.hu-n az áll, hogy 19:45![]()
Nem számitok Real pontvesztésre, szerintem ezen a meccsen gáláznak...
bence-barca írta:Amúgy az milyen hülye kezdési időpont, h 19:50? Most látom, h Real akkor kezd. Lehet csa engem idegesít, de a fenébe is legyen akk 19:45 v 20:00![]()
Most azon az 5 v 10 percen nem tudom mi múlik, de legalább "kerek" időben kezdik.
De ha ez kell a Granada győzelemhez, felőlem kezdhetnek 19:53:21 kor is
Ugyanezt gondolom én, Depor, Betis ott lehet a középmezőny elején, Malaga, Levante hátulkurdt írta:1. Barcelonamessideco írta: Az idén szerintetek melyik lesz a meglepetéscsapat a Ligában? Mire számíthatunk a Levántétől? Kik lesznek a kiesők? Kicsit diskuráljunk![]()
2. Real Madrid
3. Valencia
Hiába nem rossz az Atletico, nem tudnak egyletesen jó teljesítményt nyújtani, ezért lesz a Valencia idén is harmadik szerintem. Deportivo és Betis elől lesznek (nevezhetjük őket meglepetéscsapatnak), Levante középmezőny, Malaga detto, Celta bennmarad.
És ez már csak tipp, de szerintem a Granada-Zaragoza-Osasuna hármas fog kiesni. Vagy a Zaragoza helyett a Valladolid.