Először is: elnézést a késés miatt,kicsit sok minden kötött le mostanában, a rímklub és a filmezés alig fért bele. Sajnálom, de mostmár jobban figyelek majd erre..
Videodrome
Kezdetben élveztem a filmet, láttam benne olyan tartalmat ami megfogott. A baj, hogy a végére viszont annyira "eltávolodott" a film, hogy már nem tudtam elvonatkoztatni a rossz pontoktól és legszívesebben kinyomtam volna. Realisztikusabb megvalósításban jobban bejött volna, még annak ellenére is,hogy a film és maga a történet egyértelműen a képzelet szüleménye. Az viszont hatalmas plusz pont, hogy már ekkor kimondta a film a tv veszélyeit, ami a társadalom egyik rákfenéje szerintem. Ez hiába hatalmas pozitívum a filmben,a megvalósítás, a mód, ahogy "tálalásra" került nem jött be nekem.
10/6
Kabaré
Féltem a filmtől, mert sok éneklést meg táncikolást vártam, tehát már alapból mínuszból indult. De amint leesett, hogy nem a minden szituációban vonyítós múvi lesz,már javított a helyzeten. Volt amikor nagyon untam, de voltak olyan részek, amik tényleg megfogtak.
A rész, amikor a majomnak öltözött nőről énekel a csávesz, az nagyon adta. Kabaréba illő módon adott elő egy igen nyomasztó problémát, zseniális volt szerintem. A zsidó apácás poén meg ütött 
A sok unalom és néhol jó szórakozás között ingázva egy aranyközéputat kell választanom értékelésként is. Egy kicsivel nyert az unalom:
10/6
Harold és Maude
Nem igazán tudtam,hogy mire számítsak a filmben,de kellemesen meglepetés ért

A Woody Allen filmmel karöltve lóg ki a mezőnyből nálam,mert végig jó volt nézni, lekötött és elgondolkodtatott, a srác karaktere meg fenomenális volt. Már az első jelenet után éreztem,hogy ez jó kikapcsolódás lesz,nem is csalódtam
Az öngyilkossági kisérletei meg királyak voltak, a lehetséges jövendőbelik elüldözése mindig kreatívak voltak, főleg amikor lecsapta a félkarját 
A pontozásnál lehet magasabbat adtam volna, de nyolcat kapott az Éjfélkor Párizban, tehát ez is
10/8
Tudom, hogy ma van a határidő, de most nem tudom megtekinteni a James Dean filmet majd holnap lesem meg vagy ma késő este.