2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha Lampard jönne hozzánk,Mourinho kérne valami fegyvert a ruszkitól,aztán fejbelőné magát kb....BANDIKA írta:Igaz,hogy Lampard meg a csaja vettek kérót Barcelonában?Remélem nyáron költözködés lessz!Tuti,hogy Murinho papa kikészül!
Szerintem egyáltalán nem Gio hibája volt! Ő elég elől állt, a többiek voltak előrébb, ha kilépnek les lett volna és nem gól! Szerintem Gio egyáltalán nem olyan gyenge, mint ahogy azt itt állítjátok, sőt! Szerintem azon az oldalon nincs probléma!retek írta:Tegnap a bekapott gólnál nagyon nagyot hibázott Gio
Pontosan! Csatár úgy is van egy "rakat", minek még 1!?Vito írta:mondjuk az tény, h mondott 1-2 érdekeset, de valószínű, h a helyi újságokból lehetnek az infói.
két buja szélső védő (de azok télleg legyenek No1-ok) és tökéletes a csapat.
ide más perpillanat nem kell.
2 év múlva max az Espanyolnak kell majdRivaldinho írta:Lampard azt nyilatkozta a Sztár Sportban is, a most hetiben, hogy elképzelhető h a Barcaban fejezi be pályafutását mert a bnője katalán, de a Barcaba leghamarabb csak 2 év múlva igazol..
Hát, igazoljon...De szerintem már 30 évesen jó ötlet lenne idehozni? Inkáb helyette vmi fiatalabb játékos kell...Rivaldinho írta:Lampard azt nyilatkozta a Sztár Sportban is, a most hetiben, hogy elképzelhető h a Barcaban fejezi be pályafutását mert a bnője katalán, de a Barcaba leghamarabb csak 2 év múlva igazol..