Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem azért nem akar elmenni. nekem elvétve kéri egy játékos,de mindnek hosszú szerződése van. és akkor magától eladja a csapat,ha nem vagyok gyorsabb és nem adom el énInitom írta:mégegyszer leírom...
ha szerződést hosszabbíttatok velük,nem mennek el!
nekem nem...
Nekem nem akart Messi elmenni.CsacsMate írta:[
Az még hagyján... Ha elkezditek a karrier módot a Barcával akkor ajánlott:
1 KH mindenképp - Puyol befejezi.
1 CS - Messi el akar menni. Ajánlom a Citynek adjátok el 140 felett. Fél év után jönnek a hírek, hogy nem megy neki a játék, és hogy a City szurkolók azt nyilatkozzák, hogy menjen vissza, ahonnan jött. Stb. Így én idén vissza is tudtam szerezni 35 millióval olcsóbban
Jövő évben egy újabb KH - Piqué akar elmenni, bár ő még csak tényleg akar. Oka nincs rá, hiszen kezdő, így utoljára azt nyilatkozta, hogy még nem tudja. De, azért előre bekészültem a legrosszabbra, és megvettem rotálni Subotic-ot.
1 KAP - (csere) Pinto is befejezi, így a cserekapusom Bogdán lett, illetve még Dzsudzsák is nálam van már a padon. A beépített ifisták meg fejlődnek, ahogy kell.
Újabb negatívum:
Nagyon nem tetszik, hogy egy csomó pénzt lehet kiszedni a vezetőségtől a tőke igényléssel, és új szezon kezdetekor is rengeteget adnak... 160 milliót, pedig direkt beállítottam, hogy ne így legyen. De úgy néz ki itt ez a "kevés"... Egy 40-50 millió bőven elég lenne évente, vagy legalább lenne valami, ahova ennyi pénz még elmenne, mint régen a stadion, vagy stáb fejlesztése.
úgy tudom,hogy ez nem az "ő" hivatalos oldaluk,mivel olyan nincs. ezt nem ők csinálják,mivel egy ilyen méretű hacker csoport nem hagy felesleges támadási felületet maga utánPocsa11 írta: Akkor én feleslegesen nézegetem ezt 2 éve.Nagyszerű...
skidrow-nak nincs oldalaPocsa11 írta:Én a skidrow oldalán nem láttam semmit, ami esetleg arra utalna, hogy sikerült feltörniük.kanty írta:Ez jónak tűnik.
PC:
http://thepiratebay.se/torrent/7678606/FIFA_13-SKIDROW
Csak egyelőre alig jön lefele.
Én a skidrow oldalán nem láttam semmit, ami esetleg arra utalna, hogy sikerült feltörniük.kanty írta:Ez jónak tűnik.
PC:
http://thepiratebay.se/torrent/7678606/FIFA_13-SKIDROW
Csak egyelőre alig jön lefele.
Az emberfaktort tudod finomítani a beállításokban. Ki lehet venni egy csomó automata, segítő dolgot. Pl. a passzolás minden segítség nélkül, már nehézzé válik. Persze meg kell szokni. Én most folyamatosan csökkentem ezeket. Egyre jobb így. Igaz a kombinációk nem olyan egyszerűek már, de bele kell tanulni.Forcabarca8 írta:Emberfaktor
Nekem sikerült elindítaniLionel85 írta:nálam is ugyanez. próbáltam beállítást változtatni, rendszergazdaként futtatni, de semmi...Forcabarca8 írta:Leszedtem originnel a demot majd a katt a játékra,de nem történik semmi.kicsi töltést szimulál a gép,de ott abba is marad.valakinél volt hasonló probléma?demo pc version
Az még hagyján... Ha elkezditek a karrier módot a Barcával akkor ajánlott:BritishKnight írta:Igazából engem az x-box360os verzió érdekelt volnadaffy írta:nem tudom,sajnos pc-re még nincs használható verzió netenBritishKnight írta:A karriermódban megint az van,hogy Messi el akar igazolni?
Nem értem a lényegét.....
nálam is ugyanez. próbáltam beállítást változtatni, rendszergazdaként futtatni, de semmi...Forcabarca8 írta:Leszedtem originnel a demot majd a katt a játékra,de nem történik semmi.kicsi töltést szimulál a gép,de ott abba is marad.valakinél volt hasonló probléma?demo pc version
abból a demot live-ról nem lehet leszedni?BritishKnight írta: Igazából engem az x-box360os verzió érdekelt volna
Igazából engem az x-box360os verzió érdekelt volnadaffy írta:nem tudom,sajnos pc-re még nincs használható verzió netenBritishKnight írta:A karriermódban megint az van,hogy Messi el akar igazolni?
a fifa egy origin nevű programon keresztül fut,így onnan is lehet letölteni a demot.Forcabarca8 írta: Amúgy magon miért nincs pc demo? Ha valaki tud erről vmi infót,írjon már egy privát üzenetet
ha nem felejtem el és én veszem észre előbb,akkor írokHa megjelenik valamelyik torrent oldalon a használható verzió, akkor megkérlek, hogy valaki írjon egy pü-t, nem sokat leszek gépközelben, nem tudom folyton figyelni, hogy mikor jön ki. Köszönöm. Smile
nem tudom,sajnos pc-re még nincs használható verzió netenBritishKnight írta:A karriermódban megint az van,hogy Messi el akar igazolni?