Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Áthozom ide.socio66 írta:persze thiago kéz, hogy teljes legyen a kép..
higgyétek el, ezekre nagyon nem szívesen fogunk emlékezni később, ezerszer inkább kapjunk ki, minthogy mi legyünk az a csapat, akinek ha nem ment, segítettek a bírók.
most lehet írni hogy kit érdekel, meg a többi egysejtű véleményt, de ilyen győzelemnek normális szurkoló szerintem nem örül.
főleg hogy a sokadik ilyen.
Én pedig azt, mikor Fabregas nem szerencsétlenkedik a kezdőben, hanem villog, vagy a padon ül...9Dave írta:Én még mindig várom azt az alap kezdőfelállást, amiben ott van Alba és Villa is
javaslom, nézd vissza a tavaszi meccsünket! én meg tettem, akkor Pique égett mint a rongy! őt nem lesz nehéz pótolni az biztos! egyébként a kihagyott helyzetek mérkőzésének is nevezhetnénk, mindkét oldalon! ugyhogy gólt(gólokat?!) nagyvalószínűséggel kapunk, az fog dönteni, hogy a támadó szekciónk milyen hatékonysággal hozza le a meccset.Barcaman14 írta:Nehéz megtartani ma a hibátlan mérlegünket. Egy rendkívül intenzív meccsre számítok amiből csak akkor jöhetünk ki jól, ha maximálisan koncentrál mindenki. A védelem helyzete elég aggasztó, jelenleg nem tudjuk pótolni Puyolékat. Mascherano ok bár a korábbi teljesítményéhez képest egy nagyon kicsit ő is visszaesett, de azt nem lehet elvárni rögtön, hogy Songgal karöltve összehangolt védőmunkát nyújtsanak, ehhez idő kell.
Ezért is lenne jó ma Busquetstől egy kiemelkedően jó szűrőmunka. Középen még Xavi és Fabregas. Elől Pedro-Messi-Aleixs. Tello ma nem kell, szerintem kevés lenne a Sevilla ellen.
Visca el Barca
Amint láthattuk múlt héten is, Xavi-ra szüksége van a csapatnak(főleg Ini hiányában). Majd hétközbe játszhatna helyette többet Thiago/Cesc...BritishKnight írta:
Ma egy ilyen kezdőcsapattal állnék ki.
Hétközbe a Benfica ellen nagyon tartalékosan kell felállni.
A Real ellen pedig ilyen kezdőre van szükség:
Nem mondom hogy totál tartalékolni kell a Benfica ellen, de a bajnokság az bajnokságMessidona10 írta:Nem gondolnám, hogy ezzel mindenki egyet fog érteni. Fontos a Madrid elleni meccs, de azért a BL az BL, nem szabad félvállról venni egyik ellenfelet sem, főleg annak tükrében, hogy volt szenvedés a Szpartak ellen is.BritishKnight írta: Hétközbe a Benfica ellen nagyon tartalékosan kell felállni.
Nem gondolnám, hogy ezzel mindenki egyet fog érteni. Fontos a Madrid elleni meccs, de azért a BL az BL, nem szabad félvállról venni egyik ellenfelet sem, főleg annak tükrében, hogy volt szenvedés a Szpartak ellen is.BritishKnight írta: Hétközbe a Benfica ellen nagyon tartalékosan kell felállni.
Nem vagyok benne biztos, hogy ő van a legjobb formában. Alexisből egyedül a gól hiányzik, és semmi más. Előkészítésben nála sincs semmi baj, más kérdés, hogy elsősorban nem ezt várjuk tőle. Én mindenképpen őt preferálom kezdőként, mivel nagyon húzós meccs lesz, és nem hiszem, hogy a Tello-féle balra eltolom, lefutlak-hadművelet bejönne a Sevilla ellen. Sánchez ellenben képes váratlant húzni, elvileg cselezni is, és jó lenne már, ha végre belejönne a gólvágásba is. Persze ehhez az kell, hogy játsszon.Tobias88 írta:Remélem kezd Tello a Sevilla ellen, mert jelenleg messze ő a legjobb formában lévő támadónk. Nagy nevek ide vagy oda, kezdőben a helye.
Barcaman1993 írta:Mivel holnap nem leszek itthon, ezért ma írom le a gondolataimat. Mint már lejjebb is kitárgyaltuk ez nem 1 meccs lesz, hanem egy 3 meccsből álló sorozat. Nagyon remélem, hogy a Sevilla és a Real ellen a legerősebb csapattal fogunk kiállni, míg a Benfica ellen tartalékolunk. Továbbá az is fontos, hogy a Song-Mascherano páros minél előbb összeszokjon. Azt az egyet sajnálom, hogy Iniesta valószínűleg nem fog még játszani a Sevilla ellen, max. csereként. Piszkosul kemény meccsre számítok, a pontvesztés simáén benne van a pakliban. Azért bízom a győzelemben, mint mindig minden meccs aranyat ér, ha nyerünk. Akkor én egy ilyen csapatra gondoltam a Sevilla ellen:
Valdes-Alves, Mascherano, Song, Jordi Alba-Xavi, Sergio, Thiago-Pedro, Messi, Alexis
Ráadásul a 2 meccs között lesz egy Benfica elleni meccs is idegenben. AZ sem lesz könnyű. Remélem Tito is úgy gondolkozik, ahogy én, hogy a bajnokság jelenleg prioritást élvez a BL-nél (még). A Sevilla és a Real ellen a legerősebb csapatnak kell játszania, míg remélem a Benfica ellen erősen tartalékolunk.Subinho írta:én inkább attól tartok, nehogy túlságosan is kihajtsák magukat a srácok a klasszikus előtt... mert az biztos, hogy kemény meccs lesz és a klasszikus fáradtan, elgyötörten.... szóval necces.
sztem döntetlen lesz, a klasszikuson meg, ha VV nem adja oda a meccset megint, sztem behúzzuk!!! mint ahogy a szuperkupa hazai meccsét is!!!
Egyetértek veled! Amennyiben nem lesz valami katasztrófális baki a védekezésben, amivel megszerzik ők az első gólt, úgy idővel felőröljük őket, szerintem meglesz a győzelem. Pihent a csapat és ez nagyon jó lesz.Castiel írta:Látom megy az esélylatolgatás , hogy mi lesz andalúziában.
Hát azt nem árt tudni, hogy ők képesek minket otthon megverni. Rendelkeznek a megfelelő játékosállománnyal ahhoz hogy -akár a Madridot- minket is az elején "meglepve" betalálnak, s jöhet az agresszív védekezés, a kontra. Ehhez a szélen van egy villámgyors Navas-uk. Mondjuk azt is tudni kell hogy a mi stílusunk teljesen más mint a Madridé. Ők a nagy területek bejátszására vannak "kiképezve" és ha nincs meg ahogy láthattuk Sevillában,akkor jönnek a görcsök. Viszont mi már hozzá vagyunk szokva ahhoz hogy a csapatok bent állnak a 16-os elött. nem fogjuk elkapkodni, sem kétségbe esni, mert erre a szituációra, már jócskán van tapasztalatunk/rutinunk. továbbiakat a meccs után
kizárt, hogy ne tudja ma már minden csapat, hogy mivel lehet a Barcát megfogni: letámadás,szoros emberfogás,gyors kontrák, bekkelés. asiker azon dől el, hogy meg tudják e csinálni?! ehez kell elsősorban fegyelmezett csapatmunka, jó edző,(taktika),erőnlét és nem utolsósorban néhány klasszis!(anélkül nem megy, lásd pl. Rayo-Madrid).kristop írta:én csak remélni tudom ezt az összevissza rohangálást, de sajnos az eddigi eredményeikből nem ezt szűröm le. kevesebb gólt kaptam, mint mi, viszont túl sokat nem is rúgtak. csodálkoznék, de persze örülnék, ha a sevilla belemenne egy térfélről térfélre történő szaladgálásba. abból mindig mi jövünk ki jobban.