Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
kezdhetnék pl. egy kamutizivel és egy lesgóllal a real javára majd jövőhéten, és nyerjünk úgy 3-2-re.Majd, ha ellenünk tévednek, a mi emberünket szórják ki jogtalanul, gólt vesznek el les címén...
Nincs ezzel semmi baj szerintem, ilyen a foci, egyszer ide tévednek, egyszer oda. Nagyon nekünk fújt ma a bíró? Igen, és? Nincs ezen semmi szégyellnivaló, tavaly több ilyen meccset buktunk, most ezek hozzánk jönnek. Szóval van ilyen, a Madridnak is lesz még ilyen, nekünk is, nem kell ezt annyira felfújni.shutterisland írta:de az, hogy ma minket segítettek, és a győzelmünk részben ennek is köszönhető, az tény sajnos.
De miért sajnos?de az, hogy ma minket segítettek, és a győzelmünk részben ennek is köszönhető, az tény sajnos.
Sergio lehozatalát én részben kényszerűnek éreztem. Egyrészt a sárgája után nagy rizikó lett volna a pályán hagyni a Klasszikus előtt, másrészt hihetetlenül nem érezte ma az összjátékot, rengetegszer adta pontatlanul, ütemtelenül a labdát, rengeteg Sevilla-i kontra indult az ő labdavesztéseiből. Rég nem láttam ennyire indiszponáltnak a srácot, bármikor benne volt a játékában egy újabb lap, főleg hogy a Sevilla-i kiállítás után már nekünk is könnyebb szívvel dobálta a lapokat a spori.TT írta:egyébként örülök Tito cseréinek, eddig csak jól nyúlt bele a meccsekbe, bár bőven volt bennük rizikó, de bejöttek az a lényeg. Busquets lehozása után kicsit aggódtam is, könnyen átjáróház lehetett volna a középpálya -bár Sergioval sem volt valami atombeton-. Fabregas meg remélem magára talál, biztos jót tesz neki a két gólja. ami meg érdekes volt, hogy Villát középre hozta be, Messi meg szokás szerint visszább lett rántva osztogatni.
Volt egy kiállítás, mit tudunk ellene csinálni?socio66 írta:hát ez kész..Úristen ember te mi a fenéről beszélsz???
Megérdemelt győzelem, óriásit küzdött a csapat. A bírói tévedések minket is sújtottak.
nyerünk egy totál jogtalan kiállítással, majd lövünk egy gólt kezezés után, de én vagyok a hülye barom, hogy megemlítem, hogy amúgy ez talán nem teljesen fair..
három felkiáltójel, meg úristen, meg ember..
gratulálok, tényleg.
ünnepelj.
eddig is tudtam, de úgy tűnik ide tényleg csak agymosottan lehet jönni, mert ha írok valami 'rosszat', akkor takarodjak a fenébe.
óriási irónia volt.Sanama írta: sőt egy ilyen győzelem után normális szurkoló átpártol a Madridhoz.
na, az öregek legalább jókat beszélnekherlius írta:Nem kell aggódni, legkésőbb decemberben megjön az "új" középhátvédünk. Eric Abidal-nak hívják a srácot, és úgy hallottam, hogy nagyon ügyes:)
Volt egy kiállítás, mit tudunk ellene csinálni?socio66 írta:hát ez kész..Úristen ember te mi a fenéről beszélsz???
Megérdemelt győzelem, óriásit küzdött a csapat. A bírói tévedések minket is sújtottak.
nyerünk egy totál jogtalan kiállítással, majd lövünk egy gólt kezezés után, de én vagyok a hülye barom, hogy megemlítem, hogy amúgy ez talán nem teljesen fair..
három felkiáltójel, meg úristen, meg ember..
gratulálok, tényleg.
ünnepelj.
eddig is tudtam, de úgy tűnik ide tényleg csak agymosottan lehet jönni, mert ha írok valami 'rosszat', akkor takarodjak a fenébe.
Első felét adom, második feléhez:kurdt írta:Eltekintek a bíró minősítésétől, mert egyrészt ugyanazt a meccset láttuk, másrészt szerintem ilyen dolgokba csak rövid távon lehet csimpaszkodni. Tavaly is készült arról ezer összeállítás, hogy a Realt tolják, a Barçát tolják, kicsesznek a Reallal, kicsesznek a Barçával, stb.; idén is lesz biztosan egy csomó. De ezeken tényleg csak pillanatokra lehet felháborodni, mert a vége legtöbbször igazságos. A Real tavaly nem a bírók miatt lett bajnok, idén nem miattuk vesztettek 8 pontot 5 meccsen és a Barça idén nem a bírók miatt nyerte meg eddig mind a hat bajnokiját.
A lényeg az, hogy két tanulságot sürgősen le kell vonni ebből a meccsből:
- Iniesta hiánya simán van akkora érvágás, mint Messié
- Song remek futballista, de nem középhátvéd
Az előbbivel nem lehet mit csinálni, csak reménykedni, hogy Iniestát összeszerelik a Clasicora. Meg jó lenne, ha Piqué vagy Puyol is játszhatna és én már télen igazolnék egy középhátvédet. Ugyan pang a piac e téren, de még a legrosszabb esetben is kölcsönvennék fél évre valami rutinosabb focistát, mert az nem állapot, hogy a védősorunkat négy olyan futballista alkotja, akik vagy régebben középpályások voltak, vagy még mindig azok.
sőt egy ilyen győzelem után normális szurkoló átpártol a Madridhoz.de ilyen győzelemnek normális szurkoló szerintem nem örül.
Nem kell aggódni, legkésőbb decemberben megjön az "új" középhátvédünk. Eric Abidal-nak hívják a srácot, és úgy hallottam, hogy nagyon ügyes:)kurdt írta: Meg jó lenne, ha Piqué vagy Puyol is játszhatna és én már télen igazolnék egy középhátvédet. Ugyan pang a piac e téren, de még a legrosszabb esetben is kölcsönvennék fél évre valami rutinosabb focistát, mert az nem állapot, hogy a védősorunkat négy olyan futballista alkotja, akik vagy régebben középpályások voltak, vagy még mindig azok.
Ezt annyiban módosítanám, hogy nem tud felhőtlenül örülni. Egy kamukiállítás miatt még nem kezdek el a csapat ellen szurkolni, és örülök, hogy fordítottunk, de rohadt keserű a szájíz...socio66 írta: de ilyen győzelemnek normális szurkoló szerintem nem örül.
A baj csak az, hogy a sz.r játék mellé nem sűrűn kapunk majd ilyen bíráskodást. A Sevilla 11 emberrel az x-et tutira kihúzta volna, de még talán a győzelmet is. A kiállításig szinte értékelhető megmozdulása is alig volt a csapatnak, nagyon kellett a hátszél most ehhez a 3 ponthoz. Kár, hogy egy egyébként nagyon jó meccsbe így belenyúlt a bíró, a Sevilla ma simán rászolgált volna az 1 pontra.Pavel írta:Ha a mai játékot nézzük, akkor nekem az a meglátásom, hogy megnyertük a bajnokságot.
Amikor ilyen sz*r játékkal is nyerünk, akkor nem veszíthetjük el ezt a bajnokságot.
hát ez kész..Úristen ember te mi a fenéről beszélsz???
rosszul azért nem játszottunk, de egyet értek. Odafönt most visszaálltak hozzánk, és nekünk megy be a 90.percbenPavel írta:Ha a mai játékot nézzük, akkor nekem az a meglátásom, hogy megnyertük a bajnokságot.
Amikor ilyen sz*r játékkal is nyerünk, akkor nem veszíthetjük el ezt a bajnokságot.
Busquets legalább ekkorát hibázott, mégse tapossa le érte senki....Ronal.10 írta:Nem tudom ti mit láttok ebbe a Songba..de én semmit... Nem találja magát+ semmit nem válal fel. 10mernél nem volt hoszabb passza.
Idegesit amiylen lassan mozog na midnegy.
Alvesé a gól... 7m erről engedte a ellenfelet lőni 3m-erre volt tőle a támadó..sőt még el is állt onnan. Minde támadásunk ugyan olyan... És a fele Alexisnél áll meg.
Thiago,Tello,Villa on!