Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
sőt egy ilyen győzelem után normális szurkoló átpártol a Madridhoz.de ilyen győzelemnek normális szurkoló szerintem nem örül.
Nem kell aggódni, legkésőbb decemberben megjön az "új" középhátvédünk. Eric Abidal-nak hívják a srácot, és úgy hallottam, hogy nagyon ügyes:)kurdt írta: Meg jó lenne, ha Piqué vagy Puyol is játszhatna és én már télen igazolnék egy középhátvédet. Ugyan pang a piac e téren, de még a legrosszabb esetben is kölcsönvennék fél évre valami rutinosabb focistát, mert az nem állapot, hogy a védősorunkat négy olyan futballista alkotja, akik vagy régebben középpályások voltak, vagy még mindig azok.
Ezt annyiban módosítanám, hogy nem tud felhőtlenül örülni. Egy kamukiállítás miatt még nem kezdek el a csapat ellen szurkolni, és örülök, hogy fordítottunk, de rohadt keserű a szájíz...socio66 írta: de ilyen győzelemnek normális szurkoló szerintem nem örül.
A baj csak az, hogy a sz.r játék mellé nem sűrűn kapunk majd ilyen bíráskodást. A Sevilla 11 emberrel az x-et tutira kihúzta volna, de még talán a győzelmet is. A kiállításig szinte értékelhető megmozdulása is alig volt a csapatnak, nagyon kellett a hátszél most ehhez a 3 ponthoz. Kár, hogy egy egyébként nagyon jó meccsbe így belenyúlt a bíró, a Sevilla ma simán rászolgált volna az 1 pontra.Pavel írta:Ha a mai játékot nézzük, akkor nekem az a meglátásom, hogy megnyertük a bajnokságot.
Amikor ilyen sz*r játékkal is nyerünk, akkor nem veszíthetjük el ezt a bajnokságot.
hát ez kész..Úristen ember te mi a fenéről beszélsz???
Megérdemelt győzelem, óriásit küzdött a csapat. A bírói tévedések minket is sújtottak.
rosszul azért nem játszottunk, de egyet értek. Odafönt most visszaálltak hozzánk, és nekünk megy be a 90.percbenPavel írta:Ha a mai játékot nézzük, akkor nekem az a meglátásom, hogy megnyertük a bajnokságot.
Amikor ilyen sz*r játékkal is nyerünk, akkor nem veszíthetjük el ezt a bajnokságot.

Busquets legalább ekkorát hibázott, mégse tapossa le érte senki....Ronal.10 írta:Nem tudom ti mit láttok ebbe a Songba..de én semmit... Nem találja magát+ semmit nem válal fel. 10mernél nem volt hoszabb passza.
Idegesit amiylen lassan mozog na midnegy.
Alvesé a gól... 7m erről engedte a ellenfelet lőni 3m-erre volt tőle a támadó..sőt még el is állt onnan. Minde támadásunk ugyan olyan... És a fele Alexisnél áll meg.
Thiago,Tello,Villa on!
Song csak most érkezett, és ráadásul nem is posztján játszik.Ronal.10 írta:Nem tudom ti mit láttok ebbe a Songba..de én semmit... Nem találja magát+ semmit nem válal fel. 10mernél nem volt hoszabb passza.
Idegesit amiylen lassan mozog na midnegy.
Alvesé a gól... 7m erről engedte a ellenfelet lőni 3m-erre volt tőle a támadó..sőt még el is állt onnan. Minde támadásunk ugyan olyan... És a fele Alexisnél áll meg.
Thiago,Tello,Villa on!
Áthozom ide.socio66 írta:persze thiago kéz, hogy teljes legyen a kép..
higgyétek el, ezekre nagyon nem szívesen fogunk emlékezni később, ezerszer inkább kapjunk ki, minthogy mi legyünk az a csapat, akinek ha nem ment, segítettek a bírók.
most lehet írni hogy kit érdekel, meg a többi egysejtű véleményt, de ilyen győzelemnek normális szurkoló szerintem nem örül.
főleg hogy a sokadik ilyen.
Én pedig azt, mikor Fabregas nem szerencsétlenkedik a kezdőben, hanem villog, vagy a padon ül...9Dave írta:Én még mindig várom azt az alap kezdőfelállást, amiben ott van Alba és Villa is