18Barca99 elpattanások a Barca-nál? Még a magyar válogatottal is megy a tiki-taka. Igaz azokkal nehezebb, mert néha balra passzolok, jobbra megy a labda...

Nem lehet, hogy elállítottál valamit a beállításokban?
Amúgy 2 év kínlódás után adta ki a magyar válogatottat. A Németeknél, és a Braziloknál kellett szenvednem előtte... Előbbi EB-t, másik VB-t nyert. Bár egy meccset se játszottam le, mert a magyarokat vártam végig. Most megkaptam. EB kvalifikáció finisében... 2 meccs volt hátra 4-dik helyen álltak. 2:3, 4:1-re nyertem is a szlovénok, és a románok ellen. De, amit nem hittem volna, hogy az utolsó fordulóban a portugálok x-elnek a szlovénokkal. Így egy ponttal be tudtam őket előzni, és a németek mögött bejutni. Úgyhogy vigyázz EB jövünk!

(igaz a vb-n is kint voltak, de akkor még nem én irányítottam)
Egyébként a best igazolások, ha érdekel valakit:
Hazard - Valami brutális, ahogy játszik, és a szimuláció is szereti, és kevésbé hímestojás, nem sokat sérül meg.
Hummels - Puyol méltó örököse lehet, ha Piqué kiöregszik.
A többiek nálam jöttek, mentek. Igaz Neymar is nálam van, de egyenlőre kölcsönbe adom minden évben, mert nincs neki hely, és a játéka sem illett a rendszerbe.
De itt egy link is a játékosokról:
http://www.fifafanatic.com/fifa-13-best-young-players/
Minden évben belenézek, ha kifogytam az ötletekből. Egyébként a maximum értékek túlléphetőek. Hazard pl. 94-es, de Sánchez is 93, és még messze a csúcsforma.