Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jamaal Charles-nak is volt a 2 TD mellett 2 fumble, mégis 19,5 pont. Nekem ez nem von le a játékélményből, mert tudom, hogy ez így megy...meg most már, 4 forduló után...nem érzed igazságtalannak a pontozás megváltoztatását? QB meg pl Vick nem irreális? Hogy fut inkább, és azért kapja a pontot? Dobálja az INT-eket, csinált fumble-t, és mégis 20 pont körül szerez. Vagy ennyiből Rosario is igazságtalan pontokat szerzett a szezon elején, mert alig volt elkapása, de volt 3 TD-je...tehát "hullagyenge" volt a meccsen, mégis sok pontot szerez, mert a TD annyit ér, amennyit...Bob_Marley írta:Saját példámból tudok kiindulni.Tocy írta:Utólag ne variáljunk már bele, mindenki tudta, hogy mik a szabályok, mindenki így draftolt, aztán kész. Pl QB mit tehet a sackekről...oké, néha az övé, de általában reménytelen...miért vonjunk azért még több pontot?
Életemben először játszok NFL fantasy játékkal, ti akik csináljátok többször is, én át se néztem annyira a pontokat maximális bizalom volt a készítők feléDe jelen esetben ez a pontozás így szerintem nem jó.S most Fitz tökéletes példa erre, hullagyenge volt a meccsen s mégis sok pontot szerez, nonszensz.S így megint a játékélmény sínylődik
Xanthornak volt egy nagyon jó kis ötlete erre, igazából a kérdés hogy lehet-e beállításokat változtatni??Ha igen egy szavazás jó lenne ezzel kapcsolatban mert tényleg a QB pontozás elég irreális képet is ki tud adni.
Saját példámból tudok kiindulni.Tocy írta:Utólag ne variáljunk már bele, mindenki tudta, hogy mik a szabályok, mindenki így draftolt, aztán kész. Pl QB mit tehet a sackekről...oké, néha az övé, de általában reménytelen...miért vonjunk azért még több pontot?
CJ játszott, jól éreztemBob_Marley írta: Bush-Jackson kontra CJ
Fitzpatrick játszott statisztikailag rendben volt, szerencsére itt is jól döntöttemBob_Marley írta: Stafford kontra Fitzpatrick
Itt utolsó mp-ben cseréltem, gondoltam a Frisco védelem annyira nem jó a Packers viszont idén is jó, hogy Holmes jobb lesz mint ColstonBob_Marley írta: Holmes kontra Colston
Üdv a klubbanCumbee írta:Na jó meg vagyok lőve én is. Flex pozícióra Brandon Marshall/Andre Brown/Ryan Williams 3-asból ki melyiket rakná? Mindegyiknél tré a machup, az összesben van potenciál, de lehet nagyon [auto_cenzúra] meccsük. Tegnap meggyőztem magam, hogy Williams jó lesz nekem, de a Miami engedi idén futásonként a 3. legkevesebb yardot... Viszont az egyetlen értelmes futó a keretben kb. Brown esetében meg az edzők azt nyilatkozták, hogy a "hot hand"-et szeretnék majd meglovagolni ami jelenleg Brown, de még így is nagyon kockázatos. Marshall szintén. Tuti az lesz majd jó a végén akit padoztatok, de esetleg valakinek nincs valami megérzése?:D
Én is így vagyok Brown-al. Annyi, hogy ő ráadásul még egészséges is. Ettől függetlenül valszeg nem kockáztatok vele, ezt a hetet kivárom és meglátom, hogy a visszatérő első számú futó mellett mennyi labdát kap majd. Én a helyedben is ezt tenném, Spiller egy állat, de egyrészt a sérülése is necces még, másrészt ahogy olvastam, a szakértők nagyon arra számítanak, hogy Jackson lesz továbbra is az első számú opció.fcbarca0827 írta:Én meg pont őt húztam be a héten Papis Cissé helyett.Bob_Marley írta: S bezzeg Suarezt egész idényben bent tartottam nem rég lecseréltem mert már a hajamat téptem, hogy 0-1 pontokat hoz...Erre most 3 gól 1 gólpassz![]()
![]()
Mondom, ha a Norwichot nem veri meg a Pool, akkor senkit és ki más lőné a gólokat, ha nem Suarez? Megkapta a CSK szalagot is, 32 pont csak tőle az 50 pontomból.Ezzel fel is jöttem a 2. helyre és elérhető távolságba került CFirpo3.
![]()
![]()
NFL-től ebben a fordulóban sok jót nem várok... Ugye nem lesz Spiller, plusz csütörtök este, csak 9.60 pontot hozott Ray Rice. Nem sok realitását látom a 4:0-ás mérlegnek.
Szerk.: Most olvasom, hogy van némi esélye Spiller játékának este... nem tudom, mit tegyek. Megkockáztassam?(Nyilván segíteni fogtok dönteni.
)
És mégis, van ki segítsen.Xanthor írta:Nem érdemes szerintem, Fred Jackson is aktív már, ő is fog futni limitáltan, valószínűleg Spiller is kap 5-10 labdát, de a nagy részben Choice fog futni.
Szóval ha nem állatkodik valamit (mint eddig) nem hiszem, hogy sok pontot fog hozni, sérült vállal nem valószínű, hogy a goal line szituációkban ő lesz bent.
Nem érdemes szerintem, Fred Jackson is aktív már, ő is fog futni limitáltan, valószínűleg Spiller is kap 5-10 labdát, de a nagy részben Choice fog futni.fcbarca0827 írta: Szerk.: Most olvasom, hogy van némi esélye Spiller játékának este... nem tudom, mit tegyek. Megkockáztassam?(Nyilván segíteni fogtok dönteni.
)
Én meg pont őt húztam be a héten Papis Cissé helyett.Bob_Marley írta: S bezzeg Suarezt egész idényben bent tartottam nem rég lecseréltem mert már a hajamat téptem, hogy 0-1 pontokat hoz...Erre most 3 gól 1 gólpassz![]()
A sima TOP1 49-ers védelmemmel eddig minden héten buktam a védelmek csatáját és az utolsóm helyen kullogok a csapatoknál lévő védelmek között.(ráadásul 9 ponttal vagyok lemaradva, úgy hogy eddig összesen szereztem 14 pontot) Én azért mentem föl annyira értük, mert őket biztos picknek éreztem, (mást már nem ismertem abból a régióból) hát nem lettek azok.Eazzy írta:Na remélem mostmár kezdi érteni mindenki, hogy miért mondtam azt, hogy én nem áldoznék egy 8. kört DEF-re. Mondtam, hogy figyeljétek meg, bőven lesz olyan D akik meglepőt húznak, és senki sem draftolta őket. Top DEF volt a Lions a szezon előtti értékelésekben, erre nagy nullák eddig, és most beszedtem a Cardsot, akik viszont eddig félelmetesen kemények. És még a waiver helyem sem bánom miatta. Na én erre gondoltam.
Valószínűleg rosszul fogalmaztam anno, de a lényeg az lett volna, hogy igen, egy jó DEF simán hoz annyi pontot, mint egy csere WR mondjuk, akit húzhatunk 8-10. körben, csak annak, hogy egy DEF biztosan jó lesz, sokkal kisebb az esélye, mint annak, hogy marad FA-n olyan DEF, amelyik TOP5 lesz meglepetésre.
Á ez így nem olyan murisEazzy írta: Keep = tartani, az "er" meg te vagy, aki megtartod a játékosaidat![]()
Az a lényeg, hogy a keretből x ember fix, akiket a következő idényben is magadénak tudhatsz. Szóval ha kihúzod mondjuk Düráánt, akkor ő a tied lehet jövőre is (persze csak ha akarod).
Dettó :dGame90 írta:
Nem szoktam ilyen hamar feladni, de ebből az NFL és PL Fantasy-ből is kezd kicsit elegem lenni, főleg az utóbbiból, hihetetlen, hogy semmi sem jön össze...
Ha csatlakozol, akkor én is, és akkor páros lesz a létszám továbbra is...MessiFan írta:Sorry, biztos le lett már írva, de ez a keeper liga milyen? Lehet csatlakozok én is.
Egyébként nekem a hétköznap esték a legjobbak, mert akkor garantáltan itthon vagyok.
Keep = tartani, az "er" meg te vagy, aki megtartod a játékosaidatMessiFan írta:Sorry, biztos le lett már írva, de ez a keeper liga milyen? Lehet csatlakozok én is.
Egyébként nekem a hétköznap esték a legjobbak, mert akkor garantáltan itthon vagyok.
Én is úgy gondoltam, hogy most az első évben ezt, aztán meg normál NBA szabályok szerint a köv. éveket. Nekem azért tetszene ez, mert itt nagyon fontos lesz az első draft, így aki szerencsés és jó drafthelyet kap az nagy előnyben lehet. Így viszont mindenki számára elérhető az összes játékos és nem a szerencse határozná meg az ember köv 1-2-3 évét.Slither írta:1. évben belefér, de utána már ugye meglesznek a sorrendek.Cumbee írta:1 kérdés: A keeper draft ne legyen véletlenül aukciós? Vagy ne kockáztassunk?
Ha akarjátok, akkor csinálhatunk olyat is, de sztem az nagyon lutri, főleg hogy még 1 ilyet se csináltunk még (legalábbis én még nem probáltam).
1. évben belefér, de utána már ugye meglesznek a sorrendek.Cumbee írta:1 kérdés: A keeper draft ne legyen véletlenül aukciós? Vagy ne kockáztassunk?
De akkor ki vagy mi dönti el pl, hogy ki 1/1 stb stbkanty írta:Nem hiszem, értelmetlennek tartom. Nem ugyanaz a társaság, mint tavaly, ezért nem igazán kivitelezhető. Például az újakkal mi lenne?
Én az mellett vagyok, hogy legyen úgy, mint tavaly.
Hamarosan kezdődik. Tavaly elég jó móka volt, remélem idén sem lesz másként. A társaság már jóval tapasztaltabb, ezért sokkal nagyobb taktikai harcot várok és kevesebb nagy cserét.