Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.01. 20:05:11

Nekem meg kezd kicsit fura lenni, hogy úgy érzem felületesen olvastok. :D
Pontozás nem pászol mert nem fedi a valóságot (le ne írja nekem valaki hogy fantasy és ezért fantasy de ezért írtam Fitzpatrickot hétvége 20ik irányítója a 6ik legtöbb pontot szerzi fantasyban valami akkor nem stimmel)

Xanthor nagyon jó kis dolgot vetett fel, de szerinte ezt nem lehet beállítani, de amúgy végül is ki kezeli a ligát??Ki a komisszió?

Nyilván ehhez kell igazodni, én annyit írtam szerintem irreálisan vannak szétosztva a pontok ha van rá lehetőség adott esetben ezt meg is beszélhetnénk és alakíthatnánk.A kérdés továbbra is egy LEHET-e SZEZON KÖZBEN VÁLTOZTATNI BEÁLLÍTÁST???Ha nem tárgytalan minden ehhez kapcsolódó szöveg.Eazzy meg Tocy is leírt minden dolgot de konkrátan a kérdésre nem sikerült válaszolni, illetve rosszul is sikerült értelmezni amit én írtam :D

Jövőre biztos jobb lesz főleg hogy végre a D is ér majd valamit (illetve többet mint idén)
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.01. 19:21:11

Nekem kezd már kicsit furcsa lenni, hogy Bob az egyetlen, akinél NBA-ben sem pászol a pontozás, meg NFL-ben sem :D

TD 6 pontot ér. Igazságtalan? Akkor mit mondjon pl egy rendes NFL játékos? Mondok egy egyszerű példát. Tegnap Shady futott bőven 100 yard felett, de nem futott TD-t. Volt egy pár yardos lehetősége a Phillynek, nem sikerült bevinni, csak FG-t rúgtunk 13-10-nél, így 20-10 helyett csak 16-10 lett, a végén 19-17-nél ha a Giants FG-t rúg, megnyerik. Egy yarddal, tehát kb semmivel nem lett volna Shadynek több futott yardja, de a TD miatt egy simább győzelem járt volna, így meg majdnem vereség.

Ez a játék ilyen, így kell a stratégiádat felépíteni. Nem vonhatunk le minden fumbleért meg INTért 4-6 pontokat, amikor azokért korántsem jár automatice a meccsen sem pont. Ráadásul D oldalon meg honorálva van a dolog. Most egy intért vonjunk le attól aki dobta hármat, míg adjunk még a D-nek is pontot érte, akkor azt hol érzed jogosnak, hogy majdnem 6 pontnyi bukta? Még ha nem is a te machupodban van a D, valahol eloszlik a dolog globálisan.

Jövőre IDP ligát csinálunk, és akkor majd meglássátok kiegyenlítettebb lesz, mert a D játékosok külön-külön is érni fognak pontokat.

Egyébként a tököm tele van már, megint szumma 83 pont...egyesegyedül RGIII, a hatodik körös igazából backup QB-nak tartott játékosom hozza folyamatosan a pontokat, az össze többi emberem bekaphatja. Most is mi a rák volt mindenkivel? Elegem van már ebből a csapatból....McFadden is rakás lókula...hihetetlen, hogy egyeseknek egyetlen RB-je hozott jóval több pontot, mint nekem Shady-McFadden duó, akik kb előzetesen a legjobb párosnak néztek ki...
Közben az egyébként elég erős WR szekcióm fele sérült...zseniális.
Lassan valami szerencse jöhetne már...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.01. 17:06:54

Nem tudom miért vagy ilyen ingerült (mostanában) :D

Futós dologra azt írtam az egy mellékszál, én már 2 meccsel ezelőtt is pedzegettem talán sokat ér a 6pont egy TD-ért.
Amit én felvetettem, hogy aki kezeli a dolgokat egyáltalán lehet változtatni szezon közben?
Ha igen akkor lehetne erről szavazni, mert akármennyire szezon közben van, az irányítós az szerintem nem jó szerinted jó, akkor tudsz arra szavazni :D

De kérdéseidre válaszolva igen igazságtalan.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.01. 13:14:45

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Utólag ne variáljunk már bele, mindenki tudta, hogy mik a szabályok, mindenki így draftolt, aztán kész. Pl QB mit tehet a sackekről...oké, néha az övé, de általában reménytelen...miért vonjunk azért még több pontot?
Saját példámból tudok kiindulni.
Életemben először játszok NFL fantasy játékkal, ti akik csináljátok többször is, én át se néztem annyira a pontokat maximális bizalom volt a készítők felé :D De jelen esetben ez a pontozás így szerintem nem jó.S most Fitz tökéletes példa erre, hullagyenge volt a meccsen s mégis sok pontot szerez, nonszensz.S így megint a játékélmény sínylődik :? Xanthornak volt egy nagyon jó kis ötlete erre, igazából a kérdés hogy lehet-e beállításokat változtatni??Ha igen egy szavazás jó lenne ezzel kapcsolatban mert tényleg a QB pontozás elég irreális képet is ki tud adni.
Jamaal Charles-nak is volt a 2 TD mellett 2 fumble, mégis 19,5 pont. Nekem ez nem von le a játékélményből, mert tudom, hogy ez így megy...meg most már, 4 forduló után...nem érzed igazságtalannak a pontozás megváltoztatását? QB meg pl Vick nem irreális? Hogy fut inkább, és azért kapja a pontot? Dobálja az INT-eket, csinált fumble-t, és mégis 20 pont körül szerez. Vagy ennyiből Rosario is igazságtalan pontokat szerzett a szezon elején, mert alig volt elkapása, de volt 3 TD-je...tehát "hullagyenge" volt a meccsen, mégis sok pontot szerez, mert a TD annyit ér, amennyit...

szerk.: vagy amikor ellenem játszottál, és nálad Johsnon csinált 56 yardot, nálam Harvin 117-et, akkor most ki volt a jobb? És Harvin 1 pont-tal szerzett többet Johnson-nál, mert neki volt TD-je. Vagy ugyanitt Nelson is csinált 84 yardot, TD nélkül nem ért semmit, mert nálad pl MoJo 67 yard csak, de van mellé touchdown...most akkor a TD pontozását is változtassuk meg, mert igazságtalan...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.01. 10:52:19

Tocy írta:Utólag ne variáljunk már bele, mindenki tudta, hogy mik a szabályok, mindenki így draftolt, aztán kész. Pl QB mit tehet a sackekről...oké, néha az övé, de általában reménytelen...miért vonjunk azért még több pontot?
Saját példámból tudok kiindulni.
Életemben először játszok NFL fantasy játékkal, ti akik csináljátok többször is, én át se néztem annyira a pontokat maximális bizalom volt a készítők felé :D De jelen esetben ez a pontozás így szerintem nem jó.S most Fitz tökéletes példa erre, hullagyenge volt a meccsen s mégis sok pontot szerez, nonszensz.S így megint a játékélmény sínylődik :? Xanthornak volt egy nagyon jó kis ötlete erre, igazából a kérdés hogy lehet-e beállításokat változtatni??Ha igen egy szavazás jó lenne ezzel kapcsolatban mert tényleg a QB pontozás elég irreális képet is ki tud adni.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.01. 10:26:12

Utólag ne variáljunk már bele, mindenki tudta, hogy mik a szabályok, mindenki így draftolt, aztán kész. Pl QB mit tehet a sackekről...oké, néha az övé, de általában reménytelen...miért vonjunk azért még több pontot?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.01. 09:58:16

Bob_Marley írta: Bush-Jackson kontra CJ
CJ játszott, jól éreztem :D És ezer éve nem volt ilyen jó meccse
Bob_Marley írta: Stafford kontra Fitzpatrick
Fitzpatrick játszott statisztikailag rendben volt, szerencsére itt is jól döntöttem
Bob_Marley írta: Holmes kontra Colston
Itt utolsó mp-ben cseréltem, gondoltam a Frisco védelem annyira nem jó a Packers viszont idén is jó, hogy Holmes jobb lesz mint Colston :D
Eredmény Holmes 29 yard lesérülés fumble 0,9 pont, Colston meg 21,30 pont.
Egy jó 21 pont bent maradt :mrgreen:

De nem ezen múlt, a srácok hozták a megszokott formájukat, s az előrejelző is jól dolgozik a szezon végére 6-6ot tippelt ha jól emlékszem, 2-2 már meg van.
Grat kamajnak Newton is jól volt, meg a futói.Nálam Jones-Drew, Jonhson meg Holmes is gyengélkedett, főleg utóbbi kettő de Mojo-tól is többet lehetett várni a Bengals ellen.

Viszont nem tudom mennyire lehet szezon közben változtatni a dolgokon, de az irányítós az nagyon nonszensz.
Fitzpatrick szerzett nálam 25,4 pontot úgy hogy dobott 4 TD-t de mellette 4 INT és 3 sack, s így is 6ik :!: legtöbb pontot szerezte a QB-k közül.
És 81,1 volt a passing ratingje ( s ezzel 20ik volt a héten a QB-k között....) oké ott sok más is beleszámít, de a QB-k nál nagyon nem jó ez így hogy a sackekért fumble-kért INT-kért alig van pont levonás.S futóknál is igaz ez, hogy a hibákért nem jár "szankció".

Illetve kicsit olyan fura, hogy a visszahordásokért is 40 yardokért jár 1 pont, ez szerintem elég kevés, de ez csak mellékszál, viszont aki kezeli a beállításokat valamit kezdjünk a QB-k kérdéssel mert teljesen irreális, s nagyon nem korrekt.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.30. 18:46:36

Cumbee írta:Na jó meg vagyok lőve én is. Flex pozícióra Brandon Marshall/Andre Brown/Ryan Williams 3-asból ki melyiket rakná? Mindegyiknél tré a machup, az összesben van potenciál, de lehet nagyon [auto_cenzúra] meccsük. Tegnap meggyőztem magam, hogy Williams jó lesz nekem, de a Miami engedi idén futásonként a 3. legkevesebb yardot... Viszont az egyetlen értelmes futó a keretben kb. Brown esetében meg az edzők azt nyilatkozták, hogy a "hot hand"-et szeretnék majd meglovagolni ami jelenleg Brown, de még így is nagyon kockázatos. Marshall szintén. Tuti az lesz majd jó a végén akit padoztatok, de esetleg valakinek nincs valami megérzése?:D
Üdv a klubban :D
Bush-Jackson kontra CJ
Stafford kontra Fitzpatrick
Holmes kontra Colston
Én ezekkel küzdök :D

Nem hiszem hogy sokat segítek de ha engem kérdezel Marshall.Dallas védelem nem olyan jó, Ware is kérdéses így Cutlernek több ideje lehet, s szerintem 100 yardot összehozhat, főleg mert nincs Forte és Bush azért nem ugyanaz így többet passzolnak.
Amúgy Amendolát is berakhatod :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.30. 18:38:54

Na jó meg vagyok lőve én is. Flex pozícióra Brandon Marshall/Andre Brown/Ryan Williams 3-asból ki melyiket rakná? Mindegyiknél tré a machup, az összesben van potenciál, de lehet nagyon [auto_cenzúra] meccsük. Tegnap meggyőztem magam, hogy Williams jó lesz nekem, de a Miami engedi idén futásonként a 3. legkevesebb yardot... Viszont az egyetlen értelmes futó a keretben kb. Brown esetében meg az edzők azt nyilatkozták, hogy a "hot hand"-et szeretnék majd meglovagolni ami jelenleg Brown, de még így is nagyon kockázatos. Marshall szintén. Tuti az lesz majd jó a végén akit padoztatok, de esetleg valakinek nincs valami megérzése?:D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.30. 18:19:54

fcbarca0827 írta:
Bob_Marley írta: S bezzeg Suarezt egész idényben bent tartottam nem rég lecseréltem mert már a hajamat téptem, hogy 0-1 pontokat hoz...Erre most 3 gól 1 gólpassz :D
Én meg pont őt húztam be a héten Papis Cissé helyett. :D
Mondom, ha a Norwichot nem veri meg a Pool, akkor senkit és ki más lőné a gólokat, ha nem Suarez? Megkapta a CSK szalagot is, 32 pont csak tőle az 50 pontomból. :P Ezzel fel is jöttem a 2. helyre és elérhető távolságba került CFirpo3. 8) :D

NFL-től ebben a fordulóban sok jót nem várok... Ugye nem lesz Spiller, plusz csütörtök este, csak 9.60 pontot hozott Ray Rice. Nem sok realitását látom a 4:0-ás mérlegnek.

Szerk.: Most olvasom, hogy van némi esélye Spiller játékának este... nem tudom, mit tegyek. Megkockáztassam? :roll: (Nyilván segíteni fogtok dönteni. :mrgreen: )
Én is így vagyok Brown-al. Annyi, hogy ő ráadásul még egészséges is. Ettől függetlenül valszeg nem kockáztatok vele, ezt a hetet kivárom és meglátom, hogy a visszatérő első számú futó mellett mennyi labdát kap majd. Én a helyedben is ezt tenném, Spiller egy állat, de egyrészt a sérülése is necces még, másrészt ahogy olvastam, a szakértők nagyon arra számítanak, hogy Jackson lesz továbbra is az első számú opció.
Szóval röviden én a helyedben most tuti nem kockáztatnék vele, 1-2 hetet jegelném mire letisztul a kép vele kapcsolatban.

u.i.: Én a másik ligámban pl padoztatom is, nálam Malcolm Floyd játszik helyette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.09.30. 18:45:08-kor.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.30. 17:57:31

Xanthor írta:Nem érdemes szerintem, Fred Jackson is aktív már, ő is fog futni limitáltan, valószínűleg Spiller is kap 5-10 labdát, de a nagy részben Choice fog futni.
Szóval ha nem állatkodik valamit (mint eddig :D) nem hiszem, hogy sok pontot fog hozni, sérült vállal nem valószínű, hogy a goal line szituációkban ő lesz bent.
És mégis, van ki segítsen. :P
Amúgy én is így gondolkodtam.
Na jó, persze ez erős túlzás, mert semmilyen goal line szitu nem járt a fejemben :mrgreen: , de azt viszont olvastam, hogy F.J. is játékra alkalmas és gondoltam, hogy őt fogják inkább futtatni.

De köszi a segítséget, megerősítetted a gondolataimat. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.30. 17:47:36

fcbarca0827 írta: Szerk.: Most olvasom, hogy van némi esélye Spiller játékának este... nem tudom, mit tegyek. Megkockáztassam? :roll: (Nyilván segíteni fogtok dönteni. :mrgreen: )
Nem érdemes szerintem, Fred Jackson is aktív már, ő is fog futni limitáltan, valószínűleg Spiller is kap 5-10 labdát, de a nagy részben Choice fog futni.
Szóval ha nem állatkodik valamit (mint eddig :D) nem hiszem, hogy sok pontot fog hozni, sérült vállal nem valószínű, hogy a goal line szituációkban ő lesz bent.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.30. 17:36:55

Bob_Marley írta: S bezzeg Suarezt egész idényben bent tartottam nem rég lecseréltem mert már a hajamat téptem, hogy 0-1 pontokat hoz...Erre most 3 gól 1 gólpassz :D
Én meg pont őt húztam be a héten Papis Cissé helyett. :D
Mondom, ha a Norwichot nem veri meg a Pool, akkor senkit és ki más lőné a gólokat, ha nem Suarez? Megkapta a CSK szalagot is, 32 pont csak tőle az 50 pontomból. :P Ezzel fel is jöttem a 2. helyre és elérhető távolságba került CFirpo3. 8) :D

NFL-től ebben a fordulóban sok jót nem várok... Ugye nem lesz Spiller, plusz csütörtök este, csak 9.60 pontot hozott Ray Rice. Nem sok realitását látom a 4:0-ás mérlegnek.

Szerk.: Most olvasom, hogy van némi esélye Spiller játékának este... nem tudom, mit tegyek. Megkockáztassam? :roll: (Nyilván segíteni fogtok dönteni. :mrgreen: )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.30. 17:27:42

Eazzy írta:Na remélem mostmár kezdi érteni mindenki, hogy miért mondtam azt, hogy én nem áldoznék egy 8. kört DEF-re. Mondtam, hogy figyeljétek meg, bőven lesz olyan D akik meglepőt húznak, és senki sem draftolta őket. Top DEF volt a Lions a szezon előtti értékelésekben, erre nagy nullák eddig, és most beszedtem a Cardsot, akik viszont eddig félelmetesen kemények. És még a waiver helyem sem bánom miatta. Na én erre gondoltam.

Valószínűleg rosszul fogalmaztam anno, de a lényeg az lett volna, hogy igen, egy jó DEF simán hoz annyi pontot, mint egy csere WR mondjuk, akit húzhatunk 8-10. körben, csak annak, hogy egy DEF biztosan jó lesz, sokkal kisebb az esélye, mint annak, hogy marad FA-n olyan DEF, amelyik TOP5 lesz meglepetésre.
A sima TOP1 49-ers védelmemmel eddig minden héten buktam a védelmek csatáját és az utolsóm helyen kullogok a csapatoknál lévő védelmek között.(ráadásul 9 ponttal vagyok lemaradva, úgy hogy eddig összesen szereztem 14 pontot) Én azért mentem föl annyira értük, mert őket biztos picknek éreztem, (mást már nem ismertem abból a régióból) hát nem lettek azok.:D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.09.30. 13:35:47

Eazzy írta: Keep = tartani, az "er" meg te vagy, aki megtartod a játékosaidat :D

Az a lényeg, hogy a keretből x ember fix, akiket a következő idényben is magadénak tudhatsz. Szóval ha kihúzod mondjuk Düráánt, akkor ő a tied lehet jövőre is (persze csak ha akarod).
Á ez így nem olyan muris :D a sima jobban tetszik, meg elég nekem 1-re is figyelni :D
Bobbal akkor már 16-an leszünk, gondolom többre nem is számíthatunk, így is szép szám ez.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.30. 13:21:28

Na remélem mostmár kezdi érteni mindenki, hogy miért mondtam azt, hogy én nem áldoznék egy 8. kört DEF-re. Mondtam, hogy figyeljétek meg, bőven lesz olyan D akik meglepőt húznak, és senki sem draftolta őket. Top DEF volt a Lions a szezon előtti értékelésekben, erre nagy nullák eddig, és most beszedtem a Cardsot, akik viszont eddig félelmetesen kemények. És még a waiver helyem sem bánom miatta. Na én erre gondoltam.

Valószínűleg rosszul fogalmaztam anno, de a lényeg az lett volna, hogy igen, egy jó DEF simán hoz annyi pontot, mint egy csere WR mondjuk, akit húzhatunk 8-10. körben, csak annak, hogy egy DEF biztosan jó lesz, sokkal kisebb az esélye, mint annak, hogy marad FA-n olyan DEF, amelyik TOP5 lesz meglepetésre.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.30. 12:05:30

Game90 írta:
Nem szoktam ilyen hamar feladni, de ebből az NFL és PL Fantasy-ből is kezd kicsit elegem lenni, főleg az utóbbiból, hihetetlen, hogy semmi sem jön össze...
Dettó :d
Ránézek mi a helyzet, gondoltam Ba a Reading ellen jó lesz s 20 pont tőle na mondom most akkora kasza lesz, hogy leszakad az ég...ÖÖÖ hát nem :D A többi játékosom meg 0-1-2 pont, hát komolyan hihetetlen :D Így nem tudok feljebb kapaszkodni :?
S bezzeg Suarezt egész idényben bent tartottam nem rég lecseréltem mert már a hajamat téptem, hogy 0-1 pontokat hoz...Erre most 3 gól 1 gólpassz :D

Ma meg NFL, sérült mindenki de legalább CJ bemutatkozik nálam (ha már Bush sérült :? ) s rögtön a Houston ellen, az egyik legjobb védelem, hát azért 20 yardot remélem összekapar :P
És Fitzpatrcikot most már beraktam a kezdőbe tuti hogy most lesz jobb Stafford :? Jó kis csörte lesz kamaj ellen :D Nézegetem a híreket Bush "Game time decisionön" van de nem várok tőle sokat, de azért jó lenne ha játszana, akkor nálam is menne a kezdőbe.Victor Cruz meg ma érzem "állatkodni" fog, Philly ellen kötelező :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.09.30. 17:38:16-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.27. 09:00:11

MessiFan írta:Sorry, biztos le lett már írva, de ez a keeper liga milyen? Lehet csatlakozok én is.
Egyébként nekem a hétköznap esték a legjobbak, mert akkor garantáltan itthon vagyok.
Ha csatlakozol, akkor én is, és akkor páros lesz a létszám továbbra is... :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.27. 01:24:52

MessiFan írta:Sorry, biztos le lett már írva, de ez a keeper liga milyen? Lehet csatlakozok én is.
Egyébként nekem a hétköznap esték a legjobbak, mert akkor garantáltan itthon vagyok.
Keep = tartani, az "er" meg te vagy, aki megtartod a játékosaidat :D

Az a lényeg, hogy a keretből x ember fix, akiket a következő idényben is magadénak tudhatsz. Szóval ha kihúzod mondjuk Düráánt, akkor ő a tied lehet jövőre is (persze csak ha akarod).
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.09.26. 21:53:57

Sorry, biztos le lett már írva, de ez a keeper liga milyen? Lehet csatlakozok én is.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.26. 21:20:48

Slither írta:
Cumbee írta:1 kérdés: A keeper draft ne legyen véletlenül aukciós? Vagy ne kockáztassunk?
1. évben belefér, de utána már ugye meglesznek a sorrendek.
Ha akarjátok, akkor csinálhatunk olyat is, de sztem az nagyon lutri, főleg hogy még 1 ilyet se csináltunk még (legalábbis én még nem probáltam).
Én is úgy gondoltam, hogy most az első évben ezt, aztán meg normál NBA szabályok szerint a köv. éveket. Nekem azért tetszene ez, mert itt nagyon fontos lesz az első draft, így aki szerencsés és jó drafthelyet kap az nagy előnyben lehet. Így viszont mindenki számára elérhető az összes játékos és nem a szerencse határozná meg az ember köv 1-2-3 évét.:D
Negatívum benne, hogy ha valaki nem gondolja át rendesen és elengedi magát, akkor nagyon el lehet szállni és a normálnál sokkal jobban el lehet cseszni egy draftot. Ha nagyon komolyan akarjuk tolni és mindenkinek az a terve, hogy előzetesen készül, tervezget akkor szerintem ez a megoldás, koca draftal viszont esélytelen. Bár kevés emberrel lehet nem lehet akkorát koppanni...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.26. 21:04:03

Cumbee írta:1 kérdés: A keeper draft ne legyen véletlenül aukciós? Vagy ne kockáztassunk?
1. évben belefér, de utána már ugye meglesznek a sorrendek.
Ha akarjátok, akkor csinálhatunk olyat is, de sztem az nagyon lutri, főleg hogy még 1 ilyet se csináltunk még (legalábbis én még nem probáltam).
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.26. 20:58:59

1 kérdés: A keeper draft ne legyen véletlenül aukciós? Vagy ne kockáztassunk?
balinteer
Capitá del Barça

2012.09.26. 19:23:11

Ahogy tavaly,amikor belépsz a gép befog dobni egy helyre. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.09.26. 19:22:13

kanty írta:Nem hiszem, értelmetlennek tartom. Nem ugyanaz a társaság, mint tavaly, ezért nem igazán kivitelezhető. Például az újakkal mi lenne?
Én az mellett vagyok, hogy legyen úgy, mint tavaly.
Hamarosan kezdődik. Tavaly elég jó móka volt, remélem idén sem lesz másként. A társaság már jóval tapasztaltabb, ezért sokkal nagyobb taktikai harcot várok és kevesebb nagy cserét.
De akkor ki vagy mi dönti el pl, hogy ki 1/1 stb stb :?: :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése