Bob_Marley írta:
Bush-Jackson kontra CJ
CJ játszott, jól éreztem

És ezer éve nem volt ilyen jó meccse
Bob_Marley írta:
Stafford kontra Fitzpatrick
Fitzpatrick játszott statisztikailag rendben volt, szerencsére itt is jól döntöttem
Bob_Marley írta:
Holmes kontra Colston
Itt utolsó mp-ben cseréltem, gondoltam a Frisco védelem annyira nem jó a Packers viszont idén is jó, hogy Holmes jobb lesz mint Colston

Eredmény Holmes 29 yard lesérülés fumble 0,9 pont, Colston meg 21,30 pont.
Egy jó 21 pont bent maradt
De nem ezen múlt, a srácok hozták a megszokott formájukat, s az előrejelző is jól dolgozik a szezon végére 6-6ot tippelt ha jól emlékszem, 2-2 már meg van.
Grat kamajnak Newton is jól volt, meg a futói.Nálam Jones-Drew, Jonhson meg Holmes is gyengélkedett, főleg utóbbi kettő de Mojo-tól is többet lehetett várni a Bengals ellen.
Viszont nem tudom mennyire lehet szezon közben változtatni a dolgokon, de az irányítós az nagyon nonszensz.
Fitzpatrick szerzett nálam 25,4 pontot úgy hogy dobott 4 TD-t de mellette 4 INT és 3 sack, s így is 6ik

legtöbb pontot szerezte a QB-k közül.
És 81,1 volt a passing ratingje ( s ezzel 20ik volt a héten a QB-k között....) oké ott sok más is beleszámít, de a QB-k nál nagyon nem jó ez így hogy a sackekért fumble-kért INT-kért alig van pont levonás.S futóknál is igaz ez, hogy a hibákért nem jár "szankció".
Illetve kicsit olyan fura, hogy a visszahordásokért is 40 yardokért jár 1 pont, ez szerintem elég kevés, de ez csak mellékszál, viszont aki kezeli a beállításokat valamit kezdjünk a QB-k kérdéssel mert teljesen irreális, s nagyon nem korrekt.