Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.08. 09:59:35

Nálunk jött a papírforma.Xanthor csapata eddig nem tudom mit csinált, de ránézésre is erősebb mint az enyém, ki is jött :D
Azt sajnálom, hogy a futóim, amik elvileg a legerősebb szekcióm, eléggé gyenge formában vannak, így meg nehéz.Plusz Fitz is nehéz helyzetben volt a NE meg most a SF ellen :D

Legszebb egy másik ligában úgy kaptam ki, hogy nekem 71,24 pontom lett az ellenfélnek 71,34 :mrgreen:

Jövő hét az tuti bukta Slither ellen, aztán Cumbee akit most már nem tudok hova tenni, ránézésre nem nagyon ismerek onnan senkit, aztán 100 pont felett végzett.Úgyhogy ott is bukta lesz :D Majd jövőre mikor kicsit kiegyenlítettebb lesz a pontelosztás (miután úgy látom azt szavaztátok meg)

Yahoon nyertem Xanthor ellen :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.08. 08:59:49

Tocy írta:
Eazzy írta:Úristen ez a hét te jó ég mekkora égés :D

Természetesen most [auto_cenzúra] le magát az Cards Def, most nem rúg egy rühes FG-t Crosby, most sérül le RGIII és hoz 2 pontot egy jó 20-as helyett...Shady legalább szerzett egy TD-t, de sajnos megint cseszett Andy bácsi a kezébe adni a lasztit elégszer...Thomas most állatkodott, de egy TD még mindig jól jött volna tőle is...TE posztom az nulla...hát van gondom...
Gondoltam is rád, hogy vajon mennyire anyázhatsz :D
Hát ha hozzávesszük, hogy az Eagles is mit művelt Vickel meg az O-fallal az élen, akkor elhiheted, hogy nem kicsit. Csak tetézi a dolgot, hogy koliban nem tudok hálóregelni, mert nem igazolják vissza regiszrácciót, így korlátozott a netem, tehát streamet se tudtam nézni, plusz Alonso is kiesett, iksz lett az El Classico...mit mondjak még? Zseniális volt a tegnapi napom :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.08. 08:50:14

Eazzy írta:Úristen ez a hét te jó ég mekkora égés :D

Természetesen most [auto_cenzúra] le magát az Cards Def, most nem rúg egy rühes FG-t Crosby, most sérül le RGIII és hoz 2 pontot egy jó 20-as helyett...Shady legalább szerzett egy TD-t, de sajnos megint cseszett Andy bácsi a kezébe adni a lasztit elégszer...Thomas most állatkodott, de egy TD még mindig jól jött volna tőle is...TE posztom az nulla...hát van gondom...
Gondoltam is rád, hogy vajon mennyire anyázhatsz :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.08. 08:44:00

Úristen ez a hét te jó ég mekkora égés :D

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.06. 20:03:53

Gareth Tello írta:PL: Hihetetlen, lehet, hogy végre lesz egy jó hetem?
Ivanovic gól-gólpassz, Torres gól-gólpassz (csékáként), Hazard gól, Michu gól, Tévez gólpassz, és még nincs is vége. :D
Reszkess, Game, meglehet, hogy beelőzök. :lol:
Na ránéztem én is 8 ember összekapart 24 pontot, az igen :D
S ebből Ivanovic 11, mondjuk éreztem hogy nem az enyém lesz ez a kör, olvasva hsz-d
Ez is gólt lőtt az is gólpasszt adott, aztán nálam a felsorolt nevek közül egyik sincs, annyi gól meg a világon nincs, hogy a te játékosaid meg az enyémek is gólt lőjenek egyszerre :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.06. 17:40:24

PL: Hihetetlen, lehet, hogy végre lesz egy jó hetem?
Ivanovic gól-gólpassz, Torres gól-gólpassz (csékáként), Hazard gól, Michu gól, Tévez gólpassz, és még nincs is vége. :D
Reszkess, Game, meglehet, hogy beelőzök. :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.04. 22:59:19

Bob_Marley írta:
Eazzy írta:Nálad van Vernon Davis is? Nem is rémlett.
:mrgreen: Majdnem :P Csak Fred, de jó az 8) Nagyot küzdöttem hogy meglegyen :D
Áhám, ez lett volna a második tippem (ömm, mondjuk ez nyilvánvaló :D)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.04. 22:50:02

Eazzy írta:Nálad van Vernon Davis is? Nem is rémlett.
:mrgreen: Majdnem :P Csak Fred, de jó az 8) Nagyot küzdöttem hogy meglegyen :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.04. 22:40:51

Nálad van Vernon Davis is? Nem is rémlett.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.04. 22:36:55

Eazzy írta:Ki rakta ki Wittent? Jó nem villogott, de mindenhol azt olvasom, hogy most már teljes értékű lehet, főleg, hogy van egy hét pihije is...elég hulladék a két TE-m, szóval bepróbálom...hátha húztam valami jót...mondjuk amilyen szerencsém van...
Sok szerencsét hozzá, de komolyan :D
Ha lehetne több TE-t berakni nem tettem volna ki :P Így a Davis-Milelr páros kap bizalmat, de tényleg most már rendesen edz, úgyhogy lehet vele számolni, s hozhatja is a pontokat, remélem ellenem lesz élete formájában :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.04. 21:42:57

Ki rakta ki Wittent? Jó nem villogott, de mindenhol azt olvasom, hogy most már teljes értékű lehet, főleg, hogy van egy hét pihije is...elég hulladék a két TE-m, szóval bepróbálom...hátha húztam valami jót...mondjuk amilyen szerencsém van...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.10.03. 02:13:28

Game90 írta:
NBA Fantasy: yahoo-n már beszéljük az időpontokat, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjuk a dolgokat, október 21. 18/19/20 órához mit szólnátok? Illetve kéne még egy ember, mert 15-en vagyunk.
Game, van esetleg vmi fantasy liga ahol nem játszol??:))) Elég cukorul nyomod a nagyjót:DD

NBA-vel kapcs, nekem mindegy mikor lesz a draft csak állapodjunk meg jó előre, és ne az legyen h még 1 héttel előtte változtatgatunk rajta.

A legjobbakat!
kamaj
Capitá del Barça

2012.10.02. 23:45:22

Cumbee, azt nem láttam az üzenetedben, mert tiszta kriksz-kraksz volt, de jó ajánlat esetén megválok Tőle :) De az nem az volt. :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.02. 18:17:17

Game90 írta:NBA Fantasy: yahoo-n már beszéljük az időpontokat, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjuk a dolgokat, október 21. 18/19/20 órához mit szólnátok? Illetve kéne még egy ember, mert 15-en vagyunk.
Dátumot még mindig nem tudok, de ha napot kel mondani, akkor vasárnap, vagy valamelyik hétköznap.(Kivéve péntek.:D)
Game90 írta:NFL Fantasy: imádom, hogy ilyen kiegyensúlyozatlan a csapatom :D 1. forduló 92 pont, 2. forduló 108 pont, 3. forduló 59 pont, most meg 134, ez eddig ligarekord... :D Brees 28, Lynch 21, White 29 pont, ezt mindig eltudnám viselni :P Cumbee, te meg ezzel a 122 ponttal rajtam kívül vertél volna mindenkit :) Ha a csapatom folytatja a hullámvasutazást, akkor most elméletileg Eazzy nyerni fog :P
Ezt akartam mondani.:D Nem kicsit felbosszantottál, hogy ellenem állatkodsz.:D Mondjuk kezdek hozzászokni, hogy az aktuális ellenfelemnél mindig van 1-1 kiugró játékosa, de ez azért már túlzás volt. A heti TOP5-ből 2 minimum nálad volt, és még volt 1-2 TOP10-15 közeli teljesítményed is. Mondjuk nálam is voltak meglepő dolgok, ha Matthews-t nem állítják sarokba 1 fumble miatt és Amendolát berakom, akkor megvan. Meg ha... és ha...:D Egyébként grat, kemény meccs volt, nagy kár, hogy szereztem annyi pontot, hogy minden más párharcot nyertem volna, mert így van mi miatt bosszankodni. Ráadásul így 1-3-al nagyon nehéz helyzetbe kerültem, innen már csoda kellene a rájátszás eléréséhez. :(

Amúgy hogy van? Hány hetet játszunk és mikor jön a rájátszás?
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.02. 17:59:01

kamaj írta:Gondolom Cumbee tőlem vártál választ, ha nem akkor is leírom, miért nem :)
Nos láthatod még az első kör előtt bíztam Mendi-ben, most, hogy felépült meg végképp nem akarnám elcserélni, főleg nem egy ilyen emberért. Mendiben sok is benne lehet, de lehet semmi, de akit Te ajánlottál, abban semmi izgalmasat nem láttam. Ha mégis volt írd csak meg itt, vagy privátban, hátha tévedtem, de most nem ezt érzem :D.
Persze írtam én is, hogy ez vékony, pláne így. Az érdekelt inkább, hogy mozdítható-e egyáltalán és ha igen, akkor milyen poszt érdekelne téged, de nagyjából választ kaptam a kérdéseimre.

Eazzy tőled is kérnék majd valami visszajelzést, hogy mi na vélenyéned a dologról. Csak érdeklődés szintjén dobtam fel őket, még én sem vagyok biztos benne, de ha élből nem jön be neked, akkor nem is rugózok rajta sokat.
PCsabi
aka Game90

2012.10.02. 17:52:08

PL Fantasy: minden nagyképűség nélkül, szerintem jó kis csapatot dobtam össze, de mégsem megy, a középmezőnyben poshadok, CFirpo 7 forduló után már rám vert 67 pontot. Most is, Torres 11 pont, utána Hazard - Tevez 4-4, fantasztikus...

NBA Fantasy: yahoo-n már beszéljük az időpontokat, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjuk a dolgokat, október 21. 18/19/20 órához mit szólnátok? Illetve kéne még egy ember, mert 15-en vagyunk.

NFL Fantasy: imádom, hogy ilyen kiegyensúlyozatlan a csapatom :D 1. forduló 92 pont, 2. forduló 108 pont, 3. forduló 59 pont, most meg 134, ez eddig ligarekord... :D Brees 28, Lynch 21, White 29 pont, ezt mindig eltudnám viselni :P Cumbee, te meg ezzel a 122 ponttal rajtam kívül vertél volna mindenkit :) Ha a csapatom folytatja a hullámvasutazást, akkor most elméletileg Eazzy nyerni fog :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.02. 08:20:10

Eazzy az Isten áldjon meg :D A korcsolyás példa arra utalt, hogy közben derülhetnek ki dolgok, nem arra hogy valaki előnyben van vagy nem, hanem hogy globálisan jót tehet.

A -2es példád is teljesen helytálló, s jó levezetés, s nincs is belőle automatikusan pont sőt ha mondjuk INT visszahordás van akkor QB:-2 pont Védelem meg 8 ergo lehet mondani 1 támadáson belül 10 pont.
Viszont úgy gondolom még mindig jobb egy esetleges 4/6 arány mint egy 3/6 és a védelmet mint írtad is nem nálad van, s legfőképpen itt az irányítókat kellene jobban büntetni szerintem mert 1 pontos levonás egy INT-ért kevés (oké hogy a védelem kap 2őt)
Összességében tehát a -2 és +2 dologban te is egyet értesz. :D Felette tényleg elgondolkodtató hogy nem túlzásba off+def egyszerre történő díjazását és levonását nézem.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.02. 07:42:35

Totál rossz a példád Bob! Ez korcsolyázós...hol indult itt bárki is jobb feltételekkel? Sehol.

Egyébként ha már itt tartunk, akkor az INT sem mindig az irányító hibája (egyébként a rossz route-ot futó elkapó esete még hagyján), simán van olyan, hogy a WR kezéből kicsúszik, pont a védőhöz, vagy felugrik egy falember, és a megpattanó laszti kerül védő kezébe. Én ezeket nem tartam akkora QB hibának. Jó persze most ezzel csak szőrszált hasogatok, nem ezen van a lényeg.

Egy INT automatikusan nem jelent pontot egy csapatnak a való életben. Csak egy lehetőséget jelent. Mi meg honoráljuk ezt a dolgot -2 ponttal az irányító, +2-vel a védő oldalon, az összességében 4 pontos differencia globálisan nézve, mert nyilván a machupban nem biztos h pont a védő is ott van, de valaki ezeket a pontokat is megkapja. De legyen, ez még elfogadható érték, viszont ennél feljebb menni már egész egyszerűen logikátlan, és pontosan abba a torzulásba esik, ami ellen kampányolsz Bob.
kamaj
Capitá del Barça

2012.10.02. 01:23:01

Gondolom Cumbee tőlem vártál választ, ha nem akkor is leírom, miért nem :)
Nos láthatod még az első kör előtt bíztam Mendi-ben, most, hogy felépült meg végképp nem akarnám elcserélni, főleg nem egy ilyen emberért. Mendiben sok is benne lehet, de lehet semmi, de akit Te ajánlottál, abban semmi izgalmasat nem láttam. Ha mégis volt írd csak meg itt, vagy privátban, hátha tévedtem, de most nem ezt érzem :D.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.02. 00:45:09

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:NFL.com-on hol tudom megnézni, hogy mit válaszoltak a trade ajánlatomra? Nem igazán találom sehol.:D
Amelyik e-mail címre regisztráltál ott tudod megnézni.
Tehát pl én hotmailről regeltem, így minden NFL-commal kapcsolatos üzenetet abba a postafiókba kapok.

Illetve fontos, hogy az ékezetes betűket nem szereti a rendszer, szóval ha írsz vagy neked írnak az angol 26os betűkészletet ildomos használni, különben krikszkraksz lesz :D
Nincsen sehol. Lehet csak szimplán nem kaptam választ...:D

Eazzy téged meg ha érdekel a dolog, akkor beszéljünk róla, elfogadni még ne fogadj el semmit, mert még nekem is át kell gondolnom még1*, ha működő képes a dolog.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.02. 00:11:57

Cumbee írta:NFL.com-on hol tudom megnézni, hogy mit válaszoltak a trade ajánlatomra? Nem igazán találom sehol.:D
Amelyik e-mail címre regisztráltál ott tudod megnézni.
Tehát pl én hotmailről regeltem, így minden NFL-commal kapcsolatos üzenetet abba a postafiókba kapok.

Illetve fontos, hogy az ékezetes betűket nem szereti a rendszer, szóval ha írsz vagy neked írnak az angol 26os betűkészletet ildomos használni, különben krikszkraksz lesz :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.01. 23:59:17

NFL.com-on hol tudom megnézni, hogy mit válaszoltak a trade ajánlatomra? Nem igazán találom sehol.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.01. 22:27:29

Tocy írta:
Nem értelmeztük félre, csak teljesen logikátlannak tartom, amit írtál. Szerintem nem lehet változtatni ( mivel jogtalan előnyhöz juthat egy-két ember ), de biztosat nem tudok, nem vagyok góré. A pontozás akkor is így volt, amikor draftoltunk...mindenkinek egyenlő feltételek voltak. A fantasy pedig fantasy, hiába írtad, hogy ezt ne írjuk, erre nem lehet mást, ez nem a valóság, fantasy-szempontból kell gondolkodni, ez az NBA-ben is így van.
Na ezek szerint lehet változtatni.
Nem érzem logikátlannak, s pont ellenkezőleg mostani rendszerben lehet ebből előnyt szerezni mert adott esetben valamelyik irányító gyenge (mert Fitz gyenge volt) de mégis jó pontokat hoz.
Fantasys részt meg arra írtam, hogy nem lehet mindenre ezt írni fantasy aztán csókolom.Hát könyörgöm mégiscsak a pontok a valós teljesítményekből jönnek, de ha egyszerűen valami torz akkor a teljesítmény és ebből konvergált pont teljesen eltérő.
Ezzel az erővel miért nincs az hogy mit tudom én védelem sackenként kapjon 40 pontot, fantasy legyen fantasy....Remélem így érthető amit írok, ha valaki rosszul játszik ne kapjon már sok pontot.

Abban igazad van sackelés nem mindig az irányító hibája, sőt adott esetben a fumble sem mert rosszul adják neki a labdát, de INT azért az már legyen az ő sara :D (s még itt is lehet mondani az elkapó rossz irányt futott, de akkor is)
S Xanthor kitette a szavazást és csak erre vonatkozik.Csak interceptionre.Abban is igazad van szezon közben nem szerencsés változtatni, de ha ezzel tudunk a játékélményen javítani illetve ezzel valóságosabbá tesszük akkor még mindig szerencsésebb 4 forduló után esetlegesen olyan lépést meghozni ami jobbá teheti az egészet s az előttünk lévő 8 fordulóra igazságosabb a rendszer, mintsem 12 forduló "igazságtalan".
Abban is igazad van hogy draftnál egyenlő esélyei voltak mindenkinek, de pl szerintem nem én vagyok az egyetlen aki mondjuk hiába nézte meg a beállításokat azokat "nem tudta értelmezni". Itt arra gondolok hogy gyakorlatban jöhetnek elő olyan dolgok amikre esetlegesen nem is gondoltunk.
De mondok egy példát, azt mondom csináljunk futóversenyt, elmondom mindenkinek gyere megyünk futni 10 kör van, mit tudom én körönként van ivóasztal stb, gyere futógatyába és hozz rajtszámot.Csak azt felejtem el elmondani, hogy jégen nyomjuk.Futóverseny, ott van minden adat ami kell, helyszín szabályok stb,senki nem kérdezte milyen terepen van.
Viszont 4 kör után azt mondjuk oké legyen igazságosabb mert mégiscsak 3an korcsolyában nyomták a többiek meg nem, hogy szüneteltjük és folytatjuk az 5ik körtől de futópályán.Butuska példa, de valahol szemlélteti hogy közben lehetnek olyan dolgok amikre nem gondolunk, s ha lehet rajta még változtatni akár meg is tehetjük ha ezzel igazságosabb és jobb lesz a dolog.

Arra akarok kilyukadni ezzel a példával én pl ránéztem beállítások oké nagyjából megvan de miközben csináljuk lehetnek hibák benne.
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.10.01. 21:22:24

Bob_Marley írta: Xanthor nagyon jó kis dolgot vetett fel, de szerinte ezt nem lehet beállítani, de amúgy végül is ki kezeli a ligát??Ki a komisszió?

Nyilván ehhez kell igazodni, én annyit írtam szerintem irreálisan vannak szétosztva a pontok ha van rá lehetőség adott esetben ezt meg is beszélhetnénk és alakíthatnánk.A kérdés továbbra is egy LEHET-e SZEZON KÖZBEN VÁLTOZTATNI BEÁLLÍTÁST???Ha nem tárgytalan minden ehhez kapcsolódó szöveg.Eazzy meg Tocy is leírt minden dolgot de konkrátan a kérdésre nem sikerült válaszolni, illetve rosszul is sikerült értelmezni amit én írtam :D
Én kezelem a beállításokat. Lehet szezon közben változtatni, de amit írtam azt nem lehet beállítani, csak egy állandó mínusz pontot. (Úgy lehetne max megoldani, hogy van egy alap -1 és a forduló után lehet az embereknek + ill. - pontot adni és akkor le lehetne vonni kézileg az extra interceptionökért járó pontokat.)
Én is igazságosabbnak tartanám, ha több mínusz pont járna az interceptionre, az alap 2 is jobb lenne már (amúgy ez így most alapból hülyeségnek érzem, hogy az irányítónak -1, míg a védelemnek +2), viszont szezon közben szerintem ne változtassunk már, de kiírok akkor egy szavazást róla.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.01. 21:17:37

Bob_Marley írta:Nekem meg kezd kicsit fura lenni, hogy úgy érzem felületesen olvastok. :D
Pontozás nem pászol mert nem fedi a valóságot (le ne írja nekem valaki hogy fantasy és ezért fantasy de ezért írtam Fitzpatrickot hétvége 20ik irányítója a 6ik legtöbb pontot szerzi fantasyban valami akkor nem stimmel)

Xanthor nagyon jó kis dolgot vetett fel, de szerinte ezt nem lehet beállítani, de amúgy végül is ki kezeli a ligát??Ki a komisszió?

Nyilván ehhez kell igazodni, én annyit írtam szerintem irreálisan vannak szétosztva a pontok ha van rá lehetőség adott esetben ezt meg is beszélhetnénk és alakíthatnánk.A kérdés továbbra is egy LEHET-e SZEZON KÖZBEN VÁLTOZTATNI BEÁLLÍTÁST???Ha nem tárgytalan minden ehhez kapcsolódó szöveg.Eazzy meg Tocy is leírt minden dolgot de konkrátan a kérdésre nem sikerült válaszolni, illetve rosszul is sikerült értelmezni amit én írtam :D

Jövőre biztos jobb lesz főleg hogy végre a D is ér majd valamit (illetve többet mint idén)
Nem értelmeztük félre, csak teljesen logikátlannak tartom, amit írtál. Szerintem nem lehet változtatni ( mivel jogtalan előnyhöz juthat egy-két ember ), de biztosat nem tudok, nem vagyok góré. A pontozás akkor is így volt, amikor draftoltunk...mindenkinek egyenlő feltételek voltak. A fantasy pedig fantasy, hiába írtad, hogy ezt ne írjuk, erre nem lehet mást, ez nem a valóság, fantasy-szempontból kell gondolkodni, ez az NBA-ben is így van.
Válasz küldése