Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha hozzávesszük, hogy az Eagles is mit művelt Vickel meg az O-fallal az élen, akkor elhiheted, hogy nem kicsit. Csak tetézi a dolgot, hogy koliban nem tudok hálóregelni, mert nem igazolják vissza regiszrácciót, így korlátozott a netem, tehát streamet se tudtam nézni, plusz Alonso is kiesett, iksz lett az El Classico...mit mondjak még? Zseniális volt a tegnapi napomTocy írta:Gondoltam is rád, hogy vajon mennyire anyázhatszEazzy írta:Úristen ez a hét te jó ég mekkora égés
Természetesen most [auto_cenzúra] le magát az Cards Def, most nem rúg egy rühes FG-t Crosby, most sérül le RGIII és hoz 2 pontot egy jó 20-as helyett...Shady legalább szerzett egy TD-t, de sajnos megint cseszett Andy bácsi a kezébe adni a lasztit elégszer...Thomas most állatkodott, de egy TD még mindig jól jött volna tőle is...TE posztom az nulla...hát van gondom...
Gondoltam is rád, hogy vajon mennyire anyázhatszEazzy írta:Úristen ez a hét te jó ég mekkora égés
Természetesen most [auto_cenzúra] le magát az Cards Def, most nem rúg egy rühes FG-t Crosby, most sérül le RGIII és hoz 2 pontot egy jó 20-as helyett...Shady legalább szerzett egy TD-t, de sajnos megint cseszett Andy bácsi a kezébe adni a lasztit elégszer...Thomas most állatkodott, de egy TD még mindig jól jött volna tőle is...TE posztom az nulla...hát van gondom...
Na ránéztem én is 8 ember összekapart 24 pontot, az igenGareth Tello írta:PL: Hihetetlen, lehet, hogy végre lesz egy jó hetem?
Ivanovic gól-gólpassz, Torres gól-gólpassz (csékáként), Hazard gól, Michu gól, Tévez gólpassz, és még nincs is vége.![]()
Reszkess, Game, meglehet, hogy beelőzök.
Áhám, ez lett volna a második tippem (ömm, mondjuk ez nyilvánvalóBob_Marley írta:Eazzy írta:Nálad van Vernon Davis is? Nem is rémlett.Majdnem
Csak Fred, de jó az
Nagyot küzdöttem hogy meglegyen
Eazzy írta:Nálad van Vernon Davis is? Nem is rémlett.
Sok szerencsét hozzá, de komolyanEazzy írta:Ki rakta ki Wittent? Jó nem villogott, de mindenhol azt olvasom, hogy most már teljes értékű lehet, főleg, hogy van egy hét pihije is...elég hulladék a két TE-m, szóval bepróbálom...hátha húztam valami jót...mondjuk amilyen szerencsém van...
Game, van esetleg vmi fantasy liga ahol nem játszol??:))) Elég cukorul nyomod a nagyjót:DDGame90 írta:
NBA Fantasy: yahoo-n már beszéljük az időpontokat, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjuk a dolgokat, október 21. 18/19/20 órához mit szólnátok? Illetve kéne még egy ember, mert 15-en vagyunk.
Dátumot még mindig nem tudok, de ha napot kel mondani, akkor vasárnap, vagy valamelyik hétköznap.(Kivéve péntek.Game90 írta:NBA Fantasy: yahoo-n már beszéljük az időpontokat, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjuk a dolgokat, október 21. 18/19/20 órához mit szólnátok? Illetve kéne még egy ember, mert 15-en vagyunk.
Ezt akartam mondani.Game90 írta:NFL Fantasy: imádom, hogy ilyen kiegyensúlyozatlan a csapatom1. forduló 92 pont, 2. forduló 108 pont, 3. forduló 59 pont, most meg 134, ez eddig ligarekord...
Brees 28, Lynch 21, White 29 pont, ezt mindig eltudnám viselni
Cumbee, te meg ezzel a 122 ponttal rajtam kívül vertél volna mindenkit
Ha a csapatom folytatja a hullámvasutazást, akkor most elméletileg Eazzy nyerni fog
Persze írtam én is, hogy ez vékony, pláne így. Az érdekelt inkább, hogy mozdítható-e egyáltalán és ha igen, akkor milyen poszt érdekelne téged, de nagyjából választ kaptam a kérdéseimre.kamaj írta:Gondolom Cumbee tőlem vártál választ, ha nem akkor is leírom, miért nem
Nos láthatod még az első kör előtt bíztam Mendi-ben, most, hogy felépült meg végképp nem akarnám elcserélni, főleg nem egy ilyen emberért. Mendiben sok is benne lehet, de lehet semmi, de akit Te ajánlottál, abban semmi izgalmasat nem láttam. Ha mégis volt írd csak meg itt, vagy privátban, hátha tévedtem, de most nem ezt érzem.
Nincsen sehol. Lehet csak szimplán nem kaptam választ...Bob_Marley írta:Amelyik e-mail címre regisztráltál ott tudod megnézni.Cumbee írta:NFL.com-on hol tudom megnézni, hogy mit válaszoltak a trade ajánlatomra? Nem igazán találom sehol.
Tehát pl én hotmailről regeltem, így minden NFL-commal kapcsolatos üzenetet abba a postafiókba kapok.
Illetve fontos, hogy az ékezetes betűket nem szereti a rendszer, szóval ha írsz vagy neked írnak az angol 26os betűkészletet ildomos használni, különben krikszkraksz lesz
Amelyik e-mail címre regisztráltál ott tudod megnézni.Cumbee írta:NFL.com-on hol tudom megnézni, hogy mit válaszoltak a trade ajánlatomra? Nem igazán találom sehol.
Na ezek szerint lehet változtatni.Tocy írta:
Nem értelmeztük félre, csak teljesen logikátlannak tartom, amit írtál. Szerintem nem lehet változtatni ( mivel jogtalan előnyhöz juthat egy-két ember ), de biztosat nem tudok, nem vagyok góré. A pontozás akkor is így volt, amikor draftoltunk...mindenkinek egyenlő feltételek voltak. A fantasy pedig fantasy, hiába írtad, hogy ezt ne írjuk, erre nem lehet mást, ez nem a valóság, fantasy-szempontból kell gondolkodni, ez az NBA-ben is így van.
Én kezelem a beállításokat. Lehet szezon közben változtatni, de amit írtam azt nem lehet beállítani, csak egy állandó mínusz pontot. (Úgy lehetne max megoldani, hogy van egy alap -1 és a forduló után lehet az embereknek + ill. - pontot adni és akkor le lehetne vonni kézileg az extra interceptionökért járó pontokat.)Bob_Marley írta: Xanthor nagyon jó kis dolgot vetett fel, de szerinte ezt nem lehet beállítani, de amúgy végül is ki kezeli a ligát??Ki a komisszió?
Nyilván ehhez kell igazodni, én annyit írtam szerintem irreálisan vannak szétosztva a pontok ha van rá lehetőség adott esetben ezt meg is beszélhetnénk és alakíthatnánk.A kérdés továbbra is egy LEHET-e SZEZON KÖZBEN VÁLTOZTATNI BEÁLLÍTÁST???Ha nem tárgytalan minden ehhez kapcsolódó szöveg.Eazzy meg Tocy is leírt minden dolgot de konkrátan a kérdésre nem sikerült válaszolni, illetve rosszul is sikerült értelmezni amit én írtam![]()
Nem értelmeztük félre, csak teljesen logikátlannak tartom, amit írtál. Szerintem nem lehet változtatni ( mivel jogtalan előnyhöz juthat egy-két ember ), de biztosat nem tudok, nem vagyok góré. A pontozás akkor is így volt, amikor draftoltunk...mindenkinek egyenlő feltételek voltak. A fantasy pedig fantasy, hiába írtad, hogy ezt ne írjuk, erre nem lehet mást, ez nem a valóság, fantasy-szempontból kell gondolkodni, ez az NBA-ben is így van.Bob_Marley írta:Nekem meg kezd kicsit fura lenni, hogy úgy érzem felületesen olvastok.
Pontozás nem pászol mert nem fedi a valóságot (le ne írja nekem valaki hogy fantasy és ezért fantasy de ezért írtam Fitzpatrickot hétvége 20ik irányítója a 6ik legtöbb pontot szerzi fantasyban valami akkor nem stimmel)
Xanthor nagyon jó kis dolgot vetett fel, de szerinte ezt nem lehet beállítani, de amúgy végül is ki kezeli a ligát??Ki a komisszió?
Nyilván ehhez kell igazodni, én annyit írtam szerintem irreálisan vannak szétosztva a pontok ha van rá lehetőség adott esetben ezt meg is beszélhetnénk és alakíthatnánk.A kérdés továbbra is egy LEHET-e SZEZON KÖZBEN VÁLTOZTATNI BEÁLLÍTÁST???Ha nem tárgytalan minden ehhez kapcsolódó szöveg.Eazzy meg Tocy is leírt minden dolgot de konkrátan a kérdésre nem sikerült válaszolni, illetve rosszul is sikerült értelmezni amit én írtam
Jövőre biztos jobb lesz főleg hogy végre a D is ér majd valamit (illetve többet mint idén)