Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.03. 08:19:47

tetszett a második gólig a játékunk, ami azután történt nekem, ahogy mondani szokták"nem jön be". feltűnően (idegesítően) passzív a játék, annak ellenére veszélyes is ,hogy most nem jött a szokásosnak mondható - kontra-gól. mások is írták, Messi mostanában valahogy stílust,modort, váltott, végig volt a játékában valami (indokoltlan)lezserség, sok labdát elszórt, gykrabban vitatkozik és ami már kezd feltűnő lenni: elmaradnak a góljai. szó se róla, azért Ő Messi maradt csak valami nem stimmel vele.....
a BL csoportkör úgytűnik ezzel a meccsel behúzva, jöhet a Liga és a Madrid!
Pulyol ...döbbenet! ez a sors iróniája, a Madrid megkapta ismét a maga bónuszát a Clássico-ra!
Busi:?! passz..., de akkor aki Alvest fejbevágta, annak is menni kellett volna!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.03. 07:37:10

Látom mindenkinek lehalt az oldal, nem csak nekem.

Hihetetlen, hogy Puyol megint lesérült. Ráadásul ilyen csúnyán.
Bármelyik játékossal történt volna (még Pepével is) sajnálnám.

Mindenesetre a meccs remek volt, totál uralták a meccset a fiúk.

Kérdés: Busit miért állították ki? A bíró mutogatott valami ütést.
De ha tényleg ütött, akkor a népművészeti cserépedény Benficast is simán kiállíthatta volna, aki könyökkel arcon vágta Alvest.

A lényeg, hogy könnyed győzelmet arattunk, remélem ez lesz vasárnap is.

Puyolnak meg jobbulást, és mielőbbi felépülést kívánok neki.
margarin
Jugador del Barça

2012.10.02. 23:52:25

Én azt szeretném megköszönni: A" sötét ldalon" vannak nagyon korrekt emberek és Ők is jobbulást kívántak Puyolnak!

Le a kalappal
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.02. 20:34:53

örülnék neki, ha a szünetben vezetnénk.

na meg persze a lefújás pillanatában is.

és jó lenne egy felszabadult, könnyed játékkal nyerni.

élő közvetítések topic nyitva lesz?
Pavel
Entrenador del Barça

2012.10.02. 20:13:13

A kezdő jó lesz.
Remélem Alexis gólcsendje megtörik.
Hajrá fiúk!!!!!!!!!!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.02. 19:59:50

Benfica: Artur - Maxi Pereira, Garay, Jardel, Melgarejo - Matic, Bruno César, Enzo Pérez - Gaitán, Lima, Salvio.
Nolito és Aimar csak a padon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.02. 19:47:51

Puyol ott van, vigyázzon nagyon.Az ő jelenléte leírhatatlanul fontos a csapatnak.Nem vártam ilyen erős csapatot, okosan kell beosztani az erőket, illetve remélem nem megint szívrohamos meccs lesz, türelmes és ami fontos kapu előtt higgadt pontos játékkal le kell gyűrni a portugálokat, de nem lesz egyszerű, hajrá.
Kép
Kép
Kép
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.10.02. 19:43:07

Gareth Tello írta:XI Barça: Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Alba; Sergio, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro. :shock:

Banqueta del Barça: Pinto, Villa, Iniesta, Adriano, Song, Tello i Sergi Roberto
Végülis nem rossz. Alexist nem nagyon értem, de tény hogy neki is kell a bizalom, ahogy Cescnek is kellett. Villa meg szupercsere mostanság. Capitano4prez! Visca!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.02. 19:42:39

Puyol hihetelen, hogy már felépült. Remélem nem sérül rá. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.02. 19:35:41

XI Barça: Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Alba; Sergio, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro. :shock:

Banqueta del Barça: Pinto, Villa, Iniesta, Adriano, Song, Tello i Sergi Roberto.

Nem vártam ilyen erős kezdőt.
Remélhetőleg Xavinak nem lesz túlterhelve, szvsz be kéne majd hozni Iniestát helyette, a Clásico előtt valami minimális pihenésre mindenképpen szüksége lenne a Karmesternek.
Puyol is nagy meglepetés, kicsit merész rögtön a kezdőbe rakni szerintem, de azért csak nem fog megint lesérülni.
A támadósor is jónak tűnik, Alexis ma gólt fog lőni. Ha mégsem, és Pedro sem funkcionál jól, jöhet a csereként félelmetes Villa és Tello.
Győzelmet várok, illetve jó lenne Messinek betalálnia akár többször is, tekintve, hogy utóbbi két meccsén nem rúgott gólt.

VISCA :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2012.10.02. 19:43:44-kor.
TT
Capitá del Barça

2012.10.02. 19:17:45

én atomkezdőt várok, és minekutána mellőztük a bealvást, 0-6nál (Messi 4 (a 4. 7. 11. és a 17. percben), Xavi 1 (11. perc), Villa 1 gól (16.) meg Song fejel egyet) irány cserélgetni.

jameg indítok egy játékot, tippeljétek meg ki hanyadik percben szerez gólt. IIIInduuulululululul!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.02. 19:08:41

VALAMIÉRT KÉTSZER RAKTA BE
Légyszíves töröljétek az egyiket, és elnézést kérek.

Alcantara írta:Már a sokadik kommentben olvasom azt, hogy két védekező középpályással állna fel Tito helyében. Legyen kedves valaki ezek közül érvekkel alátámasztani, hogy a Barca játékának miért jó ez! Megkérem, hogy a sablonokat mellőzze, mert ezek olvasásán túl vagyok.
Én a bajnoki oldalon leírtam, hogy miért állnék fel két kvk-val.
A Real ellen az első fél órát túl kell élni. Akkor átjáróház a védelem és a középpálya is. A két szélen Alba és Alves lehet. Ők rendszeresen felmennek a támadásokkal. És -sajnos- Alves rendeszeresen fent ragad.
Én egy 4-2-3-1-es felállást kipróbálnék, egy Messi-Xavi-Fabre/Alexis/Pedro középpályával. A széleken be tudna segíteni Alves-Alba páros (akár egyszerre felmenve is, így jobban szét tudnák húzni a szélekre a védőket), és Busi-Song meg vissza tudnának zárni védekezésben, ha kell.

A szuperkupán -is- kijött: a Real fél óra rohamozás után elfárad. Tavaly a BL-elődöntőt is emiatt vesztették el többek között. A 70. perc után többeken látszódott, hogy már totál ki vannak, és a hosszabbítást szinte már csak végigtántorogták.

A másik indok: iszonyat nevetséges gólokat sikerül bekapnunk meccsről-meccsre. Alves több gólban is benne volt (az öngólját nem sorolom ide). Rossz helyezkedések, rendszeres fentragadásai elől, és most hétvégén, hogy nem támadta a csatárt....
Alba pedig még nem illeszkedett be teljesen. Song a középpályán jól mozog, az első egy-két meccsen mikor ott játszott, akkor a támadásokba is be-belépett.

Szóval nekem ez az indokom.
És ezzel meg is tudnánk lepni a Realt, mert ők már a szokásos felállásunkat ismerik. ők legalább annyira biztosak abban, hogy hogy kezdünk, mit csinálunk, mivel fogunk próbálkozni, mint mi azt, hogy hogy kezdenek, és kik lesznek a cserék. Nagyjából még a percet is be lehet lőni.
Pep, mikor húzott egy meglepőt, váratlant, a Real megzavarodott. Látszódott rajtuk, hogy nem tudják mi a helyzet. Lefutott az agyban a progi, és kidobta, hogy "Fatal error".
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.02. 19:08:24

Alcantara írta:Már a sokadik kommentben olvasom azt, hogy két védekező középpályással állna fel Tito helyében. Legyen kedves valaki ezek közül érvekkel alátámasztani, hogy a Barca játékának miért jó ez! Megkérem, hogy a sablonokat mellőzze, mert ezek olvasásán túl vagyok.
Én a bajnoki oldalon leírtam, hogy miért állnék fel két kvk-val.
A Real ellen az első fél órát túl kell élni. Akkor átjáróház a védelem és a középpálya is. A két szélen Alba és Alves lehet. Ők rendszeresen felmennek a támadásokkal. És -sajnos- Alves rendeszeresen fent ragad.
Én egy 4-2-3-1-es felállást kipróbálnék, egy Messi-Xavi-Fabre/Alexis/Pedro középpályával. A széleken be tudna segíteni Alves-Alba páros (akár egyszerre felmenve is, így jobban szét tudnák húzni a szélekre a védőket), és Busi-Song meg vissza tudnának zárni védekezésben, ha kell.

A szuperkupán -is- kijött: a Real fél óra rohamozás után elfárad. Tavaly a BL-elődöntőt is emiatt vesztették el többek között. A 70. perc után többeken látszódott, hogy már totál ki vannak, és a hosszabbítást szinte már csak végigtántorogták.

A másik indok: iszonyat nevetséges gólokat sikerül bekapnunk meccsről-meccsre. Alves több gólban is benne volt (az öngólját nem sorolom ide). Rossz helyezkedések, rendszeres fentragadásai elől, és most hétvégén, hogy nem támadta a csatárt....
Alba pedig még nem illeszkedett be teljesen. Song a középpályán jól mozog, az első egy-két meccsen mikor ott játszott, akkor a támadásokba is be-belépett.

Szóval nekem ez az indokom.
És ezzel meg is tudnánk lepni a Realt, mert ők már a szokásos felállásunkat ismerik. ők legalább annyira biztosak abban, hogy hogy kezdünk, mit csinálunk, mivel fogunk próbálkozni, mint mi azt, hogy hogy kezdenek, és kik lesznek a cserék. Nagyjából még a percet is be lehet lőni.
Pep, mikor húzott egy meglepőt, váratlant, a Real megzavarodott. Látszódott rajtuk, hogy nem tudják mi a helyzet. Lefutott az agyban a progi, és kidobta, hogy "Fatal error".
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.02. 18:26:49

Már a sokadik kommentben olvasom azt, hogy két védekező középpályással állna fel Tito helyében. Legyen kedves valaki ezek közül érvekkel alátámasztani, hogy a Barca játékának miért jó ez! Megkérem, hogy a sablonokat mellőzze, mert ezek olvasásán túl vagyok.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.02. 18:20:51

Srácok én nagyon remélem, hogy Tito a Real elleni meccset tartja most fontosnak és ez egy szokásos sablon nyilatkozat volt. Igazából ez egy olyan meccs jön, ahol nyugodtan pihentetni/rotálni kéne. Belefér egy vereség is (na jó azért az nem, de elviekben igen), de egy x is simán elfogadható eredmény lenne. Olyan fázisában vagyunk a szezonnak, ahol egyértelműen, ha nyerünk (Real ellen), akkor rendkívüli pozícióba kerülünk. Remélem ez lesz szem előtt tartva. Ráadásul a pihentetés sem feltétlenül jelentené a pontvesztést. 1-2 fiatalnak mindenképpen lehetőséget adnék, és mivel Puyol minden bizonnyal játszhat a Real ellen, így Songot fölvezényelném kp-ra és 2 vkp-s játékot nyomatnék, már előre gondolva a szombati meccsre. Akkor az én kezdőm:
Valdes-Montoya, Mascherano, Bartra, Adriano-Song, Cesc, Sergio-Alexis, Messi, Villa
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.10.02. 16:00:53

szegény puyol...
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2012.10.02. 15:21:59

Hát azt szerintem lehetett gondolni,hogy sérülésből visszatérve egyikőjük se fog kezdeni a meccsen!Már ha játszanak egyáltalán...
Pedro szerintem tuti kezdő,viszont Villa nem fog még szerintem kezdeni,szóval szerintem Sánchez vagy Tello a kezdő 3.-nak!
visca el barca írta:hát, ahogy nézegetem a kulonfele oldalak kezdo 11-eit, se puyol, se ini.

ugyhogy védelem, kp. ua. mint sevilla ellen, elől, meg messi biztos, mellette villa/pedro/sancho triobol kettő.

szívem szerint sancho kispad, villa balos, pedrito jobbos.
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.02. 11:31:35

hát, ahogy nézegetem a kulonfele oldalak kezdo 11-eit, se puyol, se ini.

ugyhogy védelem, kp. ua. mint sevilla ellen, elől, meg messi biztos, mellette villa/pedro/sancho triobol kettő.

szívem szerint sancho kispad, villa balos, pedrito jobbos.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2012.10.02. 10:40:36

Mint ahogy szoktam, most is elolvastam a hozzászólásaitokat! Látom sok embert - többek között engem is - foglalkoztatott a hátsó emberek (védők) kérdése.

Tegyük tisztába a dolgokat. Én már nem látom olyan borúsnak a helyzetet...
Kezdjük Alvessel: Jól látszik, hogy lelki gondjai vannak. Úgy érzi, hogy nincs helye a csapatban, nem tudott eleget bizonyítani, stb... (pedig ez nem igaz) Miből jött le ez? Abból gondolom, hogy több nyilatkozatában is megemlíti ,,addig állok a Barcelona club szolgálataiba, amíg igényt tartanak rám." A gond csak annyi, hogy nem bízik önmagában, de ezt az edző remélem orvosolja!
Piqué: Játék percekre van szüksége! (mint Fabregasnak)
Carles Puyol: A mentalitásának köszönhetően gyorsan gyógyul és hiszem, hogy ott lesz a Classicón.
Jordi Alba: Szerintem ő is jól játszik. Mindössze játék percekre van neki is szüksége, hogy összeszokjon a csapattal.
Macherano: ???Most ő le van sérülve, vagy csak Songot játszatják??? Egyébként vele sincs gond, egy nagy hibát követett el, de azután mindent csinált úgy ahogyan szokott ás olyan minőségben.
Song: Ő szerintem jól játszik és felvette a ritmust. A gól azért volt, mert nem lépett fel elég határozottan Negredo-val szemben, ami érthető, mert utolsó ember volt és ha valamit rosszul csinál, akkor mindenki tudja, hogy azért piros jár. Nálunk az emberhátrány nagyobb gond, mint a bekapott gól.

És ezekhez hozzá kell tennem (amire már korábban tettem utalást), hogy nem csak a mi védelmünk gyengült, hanem a csapatok támadó és védő játéka sokat javult. A Real Madrid sem azért maradt le tőlünk, mert gyengébb lenne, hanem, mert a csapatok jobban odafigyelnek és nem fogják tétlenül végig nézni, ahogy bekapnak minden évben 4-5 gólt...
Barcelona Unity is Strenght!
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.02. 08:29:03

Tito(joggal) dícséri Pulyol mentalitását, de vajon mi a helyzet Pique-vel?! nekem nagyon úgy tűnik, hogy körülötte nincs valami rendben..... ahogy lesétált öt perc játék után..?! na róla aztán nem mondható el, hogy sóvárog a játék után! ezt persze meg sínyli a formája is az utóbbi időben ha játszott az sem volt egy brilírozás. persze baj van Alvessel is szerintem, nem tetszik nekik, hogy egyáltalán van aki a helyükre pályázik?!
ami Songot illeti megnéztem még egyszer a Sevilla ellen, határozottan állítom, hogy nem volt rossz! az egy-két hibája mellett, sokkal több jó ütemű belépője volt bátran megy előre, jól illeszkedik a passzjátékba, mivel nem a védelemben játszott, a test-test elleni küzdelemnek azt a fortélyait amit k.hátvédként kellene művelni (még) egyelőre nem igazán tudj és az is látható azért, hogy a kezdő sebessége nem a legjobb. azt viszont nem értem, hogy Montolyát miért nem játszatja?! illetve gondolom: éppen Alves "lelke" miatt, nehogy be gőzöljön.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.21. 19:36:17

kurdt írta:
Gareth Tello írta: 2013 nyarán pedig: Hummels.
Szerintem Hummels nagyon jó, de nagyon hasonlít a stílusa Piqué-hez, és ilyenből kettő egyszerre nem lehet a pályán. Tényleg T. Silva lett volna a legjobb megoldás, de az a hajó elment.
Viszont középhátvéd tényleg kell, tehát nagyon fel kell mérni a piacot, mert nem bővelkedünk opciókban... :?
valamiért nagyon nem bíznak a fiatalokban. pedig puyol, piqué is így kezdte anno. nem hinném h bartra, muniesa, vagy fontas mélyvízbe dobása akkora tragédiával járnának. két-három meccsből bőven lehetne látni h bírják e az iramot
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.09.21. 19:24:27

Szerintem nincs az a pénz amiért az Arsenal eladná Vermaelent.Pedig nagyon jó védő.Gyors és jól is fejel.
PCsabi
aka Game90

2012.09.21. 19:18:10

Elég hamar, Tello gólja után elaludtam, tényleg ennyire rossz volt Song? Nagyon érezhető volt, hogy lassú középhátvédnek?

Egyébként egyértelmű, hogy ha védőt igazolunk, akkor Vermaelen lesz a választás. Minden adott: jó játékos, nekünk CB-re van szükségünk, Arsenal csapatkapitánya :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kurdt
Megmentő :)

2012.09.21. 18:19:51

Gareth Tello írta: 2013 nyarán pedig: Hummels.
Szerintem Hummels nagyon jó, de nagyon hasonlít a stílusa Piqué-hez, és ilyenből kettő egyszerre nem lehet a pályán. Tényleg T. Silva lett volna a legjobb megoldás, de az a hajó elment.
Viszont középhátvéd tényleg kell, tehát nagyon fel kell mérni a piacot, mert nem bővelkedünk opciókban... :?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.09.21. 18:16:00

Bob_Marley írta:Én meg kiegészíteném hogy nem csak drága egy középső védő, hanem ráadásul eléggé limitált kik jöhetnek szóba, Ranocchia-t pl mint Interért is szorító azonnal le is vennék egy ilyen listáról.

Igazat adok neked ebben, mert szűk csoport jöhet szóba, akiknek igen borsos az ára. Sajnos kis pénzért jó játékost nem lehet kapni, maximum tehetséget, de egy ilyen csapatnál nincs meg az az idő, hogy úgymond "beérjen", mint az Arsenalban.

Az a csapat, aki Bl-t és bajnokságot akar nyerni, áldoznia kell, mert komolyabb csapatok ellen (lásd szuperkupa) elmehet sorsdöntő meccs ezen!
Válasz küldése