VALAMIÉRT KÉTSZER RAKTA BE
Légyszíves töröljétek az egyiket, és elnézést kérek.
Alcantara írta:Már a sokadik kommentben olvasom azt, hogy két védekező középpályással állna fel Tito helyében. Legyen kedves valaki ezek közül érvekkel alátámasztani, hogy a Barca játékának miért jó ez! Megkérem, hogy a sablonokat mellőzze, mert ezek olvasásán túl vagyok.
Én a bajnoki oldalon leírtam, hogy miért állnék fel két kvk-val.
A Real ellen az első fél órát túl kell élni. Akkor átjáróház a védelem és a középpálya is. A két szélen Alba és Alves lehet. Ők rendszeresen felmennek a támadásokkal. És -sajnos- Alves rendeszeresen fent ragad.
Én egy 4-2-3-1-es felállást kipróbálnék, egy Messi-Xavi-Fabre/Alexis/Pedro középpályával. A széleken be tudna segíteni Alves-Alba páros (akár egyszerre felmenve is, így jobban szét tudnák húzni a szélekre a védőket), és Busi-Song meg vissza tudnának zárni védekezésben, ha kell.
A szuperkupán -is- kijött: a Real fél óra rohamozás után elfárad. Tavaly a BL-elődöntőt is emiatt vesztették el többek között. A 70. perc után többeken látszódott, hogy már totál ki vannak, és a hosszabbítást szinte már csak végigtántorogták.
A másik indok: iszonyat nevetséges gólokat sikerül bekapnunk meccsről-meccsre. Alves több gólban is benne volt (az öngólját nem sorolom ide). Rossz helyezkedések, rendszeres fentragadásai elől, és most hétvégén, hogy nem támadta a csatárt....
Alba pedig még nem illeszkedett be teljesen. Song a középpályán jól mozog, az első egy-két meccsen mikor ott játszott, akkor a támadásokba is be-belépett.
Szóval nekem ez az indokom.
És ezzel meg is tudnánk lepni a Realt, mert ők már a szokásos felállásunkat ismerik. ők legalább annyira biztosak abban, hogy hogy kezdünk, mit csinálunk, mivel fogunk próbálkozni, mint mi azt, hogy hogy kezdenek, és kik lesznek a cserék. Nagyjából még a percet is be lehet lőni.
Pep, mikor húzott egy meglepőt, váratlant, a Real megzavarodott. Látszódott rajtuk, hogy nem tudják mi a helyzet. Lefutott az agyban a progi, és kidobta, hogy "Fatal error".