2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha egy támadó lő 20 gólt a szezonban, az már egy nagyon jó szint. Október 23. van, kicsivel több, mint másfél hónapja indult az idény. Hosszú az idő májusig, az hogy Messi egy külön létforma, az nem kérdés, de a többiek is majd meglövöldözik a maguk góljait. Túlzottan haspókok itt egyesek, régen egy 3:0-s győzelemnél magunkból kikelve ugráltunk, most meg ez az elvárt küszöb. Két lábbal a földön, ez a tanácsom...mess2009 írta:...
Felvételről nyomja majd a Digi1 23:40tőlBarcaman1993 írta:Ma ismét meccs van, végre. A probléma az, hogy a TV nem adja... Na sebaj az összefoglalót éjszaka talán megnézem.
Azért azt te sem gondolhatod komolyan, h csak megjátszották a sérüléseket és nem akarnak mielőbb visszatérni a pályáramess2009 írta: van persze ami nem egészen tiszta nekem: elsősorban Pique de talán Alves "sérülése" is. mindkettő gyanúsan körülményes sérülés és nehezen gyógyul!!!??? mintha az urak nem igen erőltetnék(valamiért) a visszatérést -mondjuk ég és föld - Pulyol esetével. lehet persze, hogy képzelődöm, de nem megy ki a fejemből ahogy pl. Piqué lesétált néhány percnyi játék után a legutóbbi úgymond sérülése után....
nyílvén nekem is akedvencem!! de , vakság nem észreveni, h sok a szöveg, az eladott labda, és kevés a lövés!!!mess2009 írta:OK. nyilván ez (is) igaz, de az is ami nekem feltűnt : a sok flegmán elpöckölt labda, a feltűnően sok sikertelen csel, és ami a fő védjegye(volt?!) elindul és belövi!!! na ez hiányzik nekem. egyébként ettől még zseni, és a kedvencem!Mezner2 írta:Pont az elmúlt 2 meccsen volt példaértékű a hozáállása,úgyhogy ezt nem értemZolTano írta:
Messi 2 gólpassz, de nekem eddig(ebben a szezonban) nem tűnik túl acélosnak..sokat reklamál stb....kamaszodik??.
végre nem sétafikált 70percet,saját térfelén szerelt mind2 meccsen nem egyszer..adott 4 gólpasszt ezzel lényegében el is döntve mind2 találkozót,a rúgások 90%tól más egy órát fetrengett volna,ő felállt és ment tovább,több mint nagyszerű a teljesítménye (a Granada ellen volt egy gyengébb meccse) azelőtt és azután is incredible volt a pali
nyílvén nekem is akedvencem!! de , vakság nem észreveni, h sok a szöveg, az eladott labda, és kevés a lövés!!!mess2009 írta:OK. nyilván ez (is) igaz, de az is ami nekem feltűnt : a sok flegmán elpöckölt labda, a feltűnően sok sikertelen csel, és ami a fő védjegye(volt?!) elindul és belövi!!! na ez hiányzik nekem. egyébként ettől még zseni, és a kedvencem!Mezner2 írta:Pont az elmúlt 2 meccsen volt példaértékű a hozáállása,úgyhogy ezt nem értemZolTano írta:
Messi 2 gólpassz, de nekem eddig(ebben a szezonban) nem tűnik túl acélosnak..sokat reklamál stb....kamaszodik??.
végre nem sétafikált 70percet,saját térfelén szerelt mind2 meccsen nem egyszer..adott 4 gólpasszt ezzel lényegében el is döntve mind2 találkozót,a rúgások 90%tól más egy órát fetrengett volna,ő felállt és ment tovább,több mint nagyszerű a teljesítménye (a Granada ellen volt egy gyengébb meccse) azelőtt és azután is incredible volt a pali
OK. nyilván ez (is) igaz, de az is ami nekem feltűnt : a sok flegmán elpöckölt labda, a feltűnően sok sikertelen csel, és ami a fő védjegye(volt?!) elindul és belövi!!! na ez hiányzik nekem. egyébként ettől még zseni, és a kedvencem!Mezner2 írta:Pont az elmúlt 2 meccsen volt példaértékű a hozáállása,úgyhogy ezt nem értemZolTano írta:
Pont az elmúlt 2 meccsen volt példaértékű a hozáállása,úgyhogy ezt nem értemZolTano írta:
mess2009 írta:tetszett a második gólig a játékunk, ami azután történt nekem, ahogy mondani szokták"nem jön be". feltűnően (idegesítően) passzív a játék, annak ellenére veszélyes is ,hogy most nem jött a szokásosnak mondható - kontra-gól. mások is írták, Messi mostanában valahogy stílust,modort, váltott, végig volt a játékában valami (indokoltlan)lezserség, sok labdát elszórt, gykrabban vitatkozik és ami már kezd feltűnő lenni: elmaradnak a góljai. szó se róla, azért Ő Messi maradt csak valami nem stimmel vele.....
a BL csoportkör úgytűnik ezzel a meccsel behúzva, jöhet a Liga és a Madrid!
Pulyol ...döbbenet! ez a sors iróniája, a Madrid megkapta ismét a maga bónuszát a Clássico-ra!
Busi:?! passz..., de akkor aki Alvest fejbevágta, annak is menni kellett volna!
Végülis nem rossz. Alexist nem nagyon értem, de tény hogy neki is kell a bizalom, ahogy Cescnek is kellett. Villa meg szupercsere mostanság. Capitano4prez! Visca!Gareth Tello írta:XI Barça: Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Alba; Sergio, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro.![]()
Banqueta del Barça: Pinto, Villa, Iniesta, Adriano, Song, Tello i Sergi Roberto