Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Életrevalók nagyon jó filmS.Agüero írta:Az Életeken át és az Életrevalók jó film?
Megéri meglesni? Azt terveztem a hétre.
Az Életeken át nem egy nagy valami, anno láttam de nem igazán maradt meg, hogy miről is szólt.S.Agüero írta:Az Életeken át és az Életrevalók jó film?
Megéri meglesni? Azt terveztem a hétre.
lemaradtam az üzenetváltás elejéről, de egyszerű-nagyszerű filmhez nekem is van ötletem. ami így egyből beugrik :visca el barca írta:hát, nem nagyon találtam még ilyet "pályafutásom" alatt. nem könnyűRinku írta:Szeretem az ilyen filmeket, ha van még hasonló, ne kímélj!egy időben nagyon rákaptam az egyszerű, de nagyszerű filmekre, amik lényegében az életről szólnak rettentő egyszerű tálalásban.
Ezzel a zenével végleg sikerült felvennem a szűkített listámra. Hogy mikor kerítek rá sort, azt nem tudom, de gyanítom későn. Így is elég sok filmem van plusz még ott van a FK.visca el barca írta: amugy meg, a legnagyobb zene a világon
http://www.youtube.com/watch?v=7xfb5vYxYk4
Ez nekem is rémlik...messideco írta:Melyik filmben is van ez az idézet kb? Egy maffiózós filmben szerepel, nem igazán pontos, de szerintem fogjátok tudni.
A japán nyelvben ? szó van az igenre, de a nemre egy sincs...
hát, nem nagyon találtam még ilyet "pályafutásom" alatt. nem könnyűRinku írta:Szeretem az ilyen filmeket, ha van még hasonló, ne kímélj!
A Schmidt történetét megnéztem, tetszett, köszönöm! Ahogy rádöbbent a filmben, hogy gyakorlatilag elpazarolta az életét, leélt ~70 - már nem emlékszem, hogy mennyi volt a filmben - eseménytelen, semmitmondó, egy a sok közüli, említésre nem való életet, s ahogy egyedül marad, rászakad az egész, hogy mit és hogy kellett volna jobban tennie, az nagyon katartikus volt. Még ha ez nincs kimondva a filmben is, szerintem jórészt erről szól, legalábbis az én szemszögemből. A szereplő gárda Jacken kívül borzalmas volt, a képi megjelenítés is jellegtelen, de a történet a lényeg, az alapján jó kis alkotás.visca el barca írta:megnézted a másik két filmet?
Nem tudom, hogy vagy a régebbi filmekkel, de az Arzén és levendula az poén.messideco írta:Mostanában valamelyik Guy Ritchie filmre szűkítettem a kört, de ez sem biztos
szerk:
ajánljatok valamilyen vígjátékot, az értelmesebb fajtából
Moonrise Kingdommessideco írta:szerk:
ajánljatok valamilyen vígjátékot, az értelmesebb fajtából
kizártRinku írta:Lehet, hogy kicsit abszurd lesz, de mintha hallottam volna egy hasonlót az Elveszett jelentésben...
Nem, még nemcarlos636 írta:Sikerült kideríteni már? Pár hete ezt az idézetet én is hallottam valamelyik filmben, és egyszerűen megőrülök, hogy nem jut eszembe. Talán a Ronin-ban hallottam, de egyáltalán nem biztos, sőt...messideco írta:Melyik filmben is van ez az idézet kb? Egy maffiózós filmben szerepel, nem igazán pontos, de szerintem fogjátok tudni.
Nagyon úgy néz ki.... elképesztően nagy idiótaság a részükről. Egyáltalán nem ad új élmény így az egész, holott elméletileg nagyon sok információval bővülne a tudásunk azzal a +30 perccel.sjd írta:
Más: most komoly, hogy a Promtheusból nem tudnak egy extended cut-ot csinálni, hanem csak feldobálják a kimaradt jeleneteket egy lemezre?
Sikerült kideríteni már? Pár hete ezt az idézetet én is hallottam valamelyik filmben, és egyszerűen megőrülök, hogy nem jut eszembe. Talán a Ronin-ban hallottam, de egyáltalán nem biztos, sőt...messideco írta:Melyik filmben is van ez az idézet kb? Egy maffiózós filmben szerepel, nem igazán pontos, de szerintem fogjátok tudni.
Tessék:lui1698 írta:Wes Anderson-tól a Moonrise Kingdom-ot valaki látta már?
Tervezem megnézni, 1-2 vélemény jó lenne.
Erről van szó:
http://www.imdb.com/title/tt1748122/
Nem, nekem bejött, de tipikusan olyan film, hogy 10 eberből 6-7 falnak megy tőle. Amúgy szerintem bepróbálkozhatsz vele.miihii írta:Az igen nagy mosoly a cím után mit takar?Mert a tartalmat olvasva nem tűnik rossznak. Érdemes megnézni vagy tényleg egy vicc az egész?
Az igen nagy mosoly a cím után mit takar?lui1698 írta:1. eXistenZ![]()