2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
végülis nem írtam be 5 perce...Xavi001 írta:Jól van, lehet rosszul fejeztem ki magamat, nem tartózkodom otthon és , csak netről nézhetem. Valaki tud Sport 1 es élő közvetítést, és szükségem lenne egy ilyenre, ha van.Messidona10 írta:Nem tudom elképzelni a hadrendet, óriási meglepetés, és szerintem óriási húzás. Ennyire régen pörögtem rá Clásicóra, nyomás nélkül játszhat a csapat, minden adott. Óriási erőt érzek! Meg kell mutatni, hogy ki a király! Visca Catalunya, VISCA EL BARCAAA!
Jól van, lehet rosszul fejeztem ki magamat, nem tartózkodom otthon és , csak netről nézhetem. Valaki tud Sport 1 es élő közvetítést, és szükségem lenne egy ilyenre, ha van.Messidona10 írta:Nem tudom elképzelni a hadrendet, óriási meglepetés, és szerintem óriási húzás. Ennyire régen pörögtem rá Clásicóra, nyomás nélkül játszhat a csapat, minden adott. Óriási erőt érzek! Meg kell mutatni, hogy ki a király! Visca Catalunya, VISCA EL BARCAAA!
Villa?Stalkyard írta:Where is Alexis?
Bob_Marley írta:Megy a jinx
visca el barca írta:
hát érdekes. sztem bukta lesz
Megy a jinxcsababarca írta: Nagy betli kell a madridtól,hogy ma ne mossák fel velünk a camp nout.