ozsimiki írta:Madrid örülhet,h MÉG nincs 10pont felett a különbség. Még ha bizonyos periódusban teljesen megérdemelten vezettek is. Utána sokáig teljesen igazságos volt az X is, de a 2. félidőben egyértelműen megérdemelt Barca siker születhetett volna.
Nincs volna, maradt a 8 pont, mindkét csapat játszott már a Sevilla,Valencia kettőssel,és egymással is 7 forduló után, a nehezén túl vannak az első felében a bajnokságnak.
Innentől ismételten ki kell alakítani egy 5-6-7es győzelmi szériát, és nem fog sokáig késni az a 10+os különbség.
FORCAAA!!!
szerk: ilyen védelemmel amivel folyamatosan toljuk, óriási eredményeket érünk el, megnézném bármelyik más Európai élcsapatot, mit csinálna ha a legerősebb kezdő védősor helyett ilyen megoldások kellenének...láttam párszor a M.U.-tól, hát nem is tündököltek sokáig...
Igen, aztán mi sem szólhattunk volna egy szót sem, ha Benzema 2gólt lő, és esetleg 0-3 van...Onnan az életbe nem állunk fel.
Szerintem abszolút igazságos döntetlen született, kicsit jobban bosszankodhatunk, hogy a végén Montoya lövése nem ment be, de bőven volt a Realnak is anny iziccere,hogy megérdemelték az 1 pontot.
A Barca védelme meg valami nevetséges, nem is értem, hogy Song eddig minek játszott,ha most nem( bár nem sajnálom ). A legnagyobb meglepetés az Montoya volt ,szerintem sokkal jobb volt, mint Alves.
A csapat pontatlan volt ma a szokásoshoz képest, még a Tito korszakhoz képest is. Xavi és Ini is olyan labdákat szórt el, ami nem igazán jellemző rájuk.
Arbeloa és Alonso megint aprított, nyithatnának egy közös hentes boltot.